![]() |
|
Skylink MTVChci se zeptat jestli nekomu jde uz MTV Rocks a VH1 |
Sanca
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 646 |
![]() |
|
RE: Skylink MTVIde ale v emu :)))T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 739 Galerie: THXKO |
![]() |
|
RE:Skylink MTVBěhem příštího týdne budou MTV aktivovány.O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
Tak kdy:)?Řeklo se během příštího týdne (čili tento týden) - už je středa a pořád nic?!:) Čekám, že si MTVčka a VH1 aktivuju na měsíc, tak nechci dřív, dokud to nejde:)...abych po tolika letech, co jsem MTV neviděl, zjistil, jak to tam vedou:). Jestli vůbec má cenu si za to platit, když Astra 2 a Eurobird jsou plné hudby zdarma: CHARTSHOW TV, THE VAULT, BLISS, VIVA, BOX, CHARTSHOW DANCE, KISS TV, CLUBLAND TV, FLAVA, SCUZZ, KERRANG!, SMASH! HITS. Hned se pozná, co je kvalitnější - jestli hudba zadarmo nebo hudba placená, anebo jsou všechny kanály na stejné úrovni?... MTV CZ nemá cenu řešit. Holt jsem na anglickém MTV v devadesátých letech vyrůstal, tak asi vzpomínky na mládí, na které nedám dopustit - jaký je váš názor:)? |
RobinBobin
Registrace: 4/2012 Příspěvků: 5 |
![]() |
|
RE: Skylink MTVNa MTV z let 90tých úplně zapomeň, vyrůstal jsem na tom také. Dnešní MTV už není jako bylo a je to škoda. |
Gameman
Registrace: 3/2012 Příspěvků: 149 |
![]() |
|
RE: Skylink MTVToho MTV Live HD je veľmi veľká škoda. Je to veľmi drahý kanál, ale stál za to. A teraz kam za MTV Live HD?Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 3 052 |
![]() |
|
RE: Skylink MTVa pamatujete na Roy Cakes, Kristiane Backer atd... |
Gameman
Registrace: 3/2012 Příspěvků: 149 |
![]() |
|
zmarianDo polska jako za PL R^AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
Kristiane Backer?Matně si pamatuju Rebeccu de Ruvo:). Tak MTV Live HD prý už vypnuli...jsem zvědav, kdy spustí VH1 + VH1 Classic a MTV Rocks a MTV Dance. Dokonce mám někde doma videokazetu, na kterou jsem si nahrával poslední víkend v roce 1995 před ohlášeným zakódováním. Jsem to strašně "žral" a špatně jsem nesl, že můj oblíbený kanál už nebude..a hlavně tam prostě byla angličtina,..jako jazyk k učení:). Učitelka nám vždycky říkala - překládejte si názvy písní:), tak jsem se toho chytl. Tehdy žádná hudební TV nebyla - byl svátek, když měl premiéru nějaký klip v tehdejším Studiu 6:), až pak SOS na Premiéře, což bylo fajn - odpoledne tři hodiny klipů, ale nedalo se to naladit všude... Taky vzpomínáte:)? |
RobinBobin
Registrace: 4/2012 Příspěvků: 5 |
![]() |
|
RE:Skylink MTVHmmm..tak tento týden asi né :)))O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
![]() |