![]() |
|
Pořízení karty Výměna M7Dobrý den, je možné objednat kartu M7 Výměna na stránkách Cslinku a zaplatit to z kreditu?Mám kartu Cslink a asi 400 kč kreditu. Když po přihlášení na netu jdu na Objednávka, je tam mj. Karta M7 Výměna 1 měsíc za 349kč. Takže teoreticky by to jít mělo, akorát nevím jedtli to pak posílají poštou a co znamená ten 1 měsíc. Posílal jsem dotaz přes kontaktní formulář, ale odpověď mi nepřišla. Dík za odpovědi. |
udrzba
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 123 |
![]() |
|
RE: Pořízení karty Výměna M7Pozor - karta M7 je dělná do "certifikátů" přijímačů Skylink. Netvrdím, že jinde nebude fungovat. |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: Pořízení karty Výměna M7Skylink Výměna M7 (nový typ karty)Je určena zákazníkům Skylinku, kteří si zakoupili nový satelitní přijímač s dekodérem/modulem Irdeto, ale vlastní kartu CryptoWorks, kterou v přijímači nelze používat. Jedná se tedy o výměnu původní karty typu CryptoWorks za novou univerzální kartu typu Irdeto ICE. http://www.skylink.cz/karty-21.html#Karty+Skylink Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
RE: Pořízení karty Výměna M7CES pomotal dohromady karty Skylink Standart IR M7 a Skylink Výměna ICE M7 :O :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
drobečekMálo tady čteš, M7 je do certifikátů, strč jí do něčeho jinýho a na HDD nebo Flasch možná nenahraješ. M7 je M7 certifikační a nemá na to vliv zda je ICE nebo Ideto. Si nepleť klasiku ICE a Irdeto, od paskvilu M7. Ty si namotej mokrej hadr na palici. :))) R^ :))) |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
CES.........sklidni hormón ,výměna ICE je stejná M77 i M7 a funguje v 99% přijímačů,irdeto M7 je to co popisuješ :laughing: :lookaround: :O |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE: Pořízení karty Výměna M7CES meleš absolutní blbosti a máš to totálně pomotané, potřebuješ mokrým hadrem přes palici ;) :))) :laughing:je to přesně tak, jak píše pierrepetr, skylink výměna ICE a skylink výměna M7 jsou naprosto stejné karty :8) Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
mimo jiné !!!je tam rozdíl 100.- Kč!!! |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
tonkupro předplatitele 251kč :laughing: :laughing: :lookaround: :lookaround: :O |
pierrepetr
![]() |
|
Když už jsme u CSlinku. Mám tam reg. roční kartu Irdeto (asi 666) , 27 mi vyprší poplatek. Kartu jsem vyměnil před rokem za Skylink ICE výměna. Ve správě u CS linku mi to nabízí v platbách za služby zase ,že si Irdeto CS link můžu vyměnit za M7 Výměna. Jde vyměnit jednu kartu dvakrát nebo v tom zase má tenhle ansámb bordel? :)))Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 451 |
![]() |
|
RE: Pořízení karty Výměna M7Přesně jak píše tonek.Jediný rozdíl je v zpoplatnění. Starší karta ICE stála 600 Kč a bylo v ní 1 rok serpo. Nová M7 výměna stojí 349 Kč,ale po promu a registraci musíš zaplatit serpo 348 Kč.Což je ten rozdíl co píše tonek. :8) Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
![]() |
|
lachtanpro platiče balíčků je M7 výhodnější a levnější,odklad serpo je jen odklad a naposouvá se při placení balíčků R^ :lookaround: :O |
pierrepetr
![]() |
|
![]() |