![]() |
|
Zrušení DIGI TV - vrácení v původní krabiciRozhodl jsem se podat výpověď u DIGI TV, na žádost o výpověď mi odepsali. Uvedli i popis, co a jak musím vrátit zpět. Ale mimo jiné požadují "set-top-box a ovladač(e) v originální krabici od přístroje". Bohužel ale krabice doma po několik let neshromažďuji, takže už ani tuto krabici nikde nemám. V obchodních podmínkách o originální krabici nic není...Tak se chci zeptat, zda s tím bude nějaký problém nebo ne. Máte s tím někdo zkušenost, kdo jste jim přístroj vracel bez originální krabice? Díky |
tomygo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 153 |
![]() |
|
RE: Zrušení DIGI TV - vrácení v původní krabic...Nevidím žiadny dôvod, aby sa to muselo vracať v originálnej krabici. Skús to zobrať osobne na najbližšiu pobočku. |
telecirkus
Registrace: 12/2011 Příspěvků: 962 |
![]() |
|
Pozor,z vlastní zkušenostimohu doporučit,obraťte se na najbližší kancelář ČTÚ,je to ur čitě ve Vašem krajském městě,v tel.seznamu.Stačí se dovolat na ně telefonem a oni Vám řeknou,co všechno musíte přesně dodržet a co né,případně podáte písemnou námitkuigi Tv prostřednictvím ČTÚ.Podle zákona z roku 2005,řeší se tyto spory výhradně přes tento úřad a né pčes advokáty. |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: Zrušení DIGI TV - vrácení v původní krabic...No přístroj nebyl tvůj, ale Digi. Nevím co máš ve smlouvě, ale mohli by to brát, že jsi nevrátil vše. Těžko říct. Zkusil bych jim zavolat a domluvit se. |
lukas79
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 424 |
![]() |
|
Tomigo ještě k výpovědiTeprve až teď ráno jsem našel ten zákon.Jedná se o zákon o el komunikacích 127/2005 paragraf 129 odst. 1-5Nutné je mít uhrazeny VEŠKERÉ pohledávky vúči protivné straně,vyplynulé ze smlouvy,i ty o kterých máte jiný názor,pokud né-jste předem prohrávajíci.Správní poplatek je 100,-výtězná strana jej dostané zpět,včetně neoprávněných plateb.Múj nick je mám na centrumu.cz |
korkoran
![]() |
|
Jo a omluvaZa moje překlepy v rychlé odpovědi |
korkoran
![]() |
|
RE: Zrušení DIGI TV - vrácení v původní krabic...Musíš mít vrácecí protokol a v něm položka KRABICE (obal) není.Dokonce jsem od DiGiTV vyzvedl partnera (druhý přijímač)v krabici od bot. |
Klimsa
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 44 |
![]() |
|
RE: Zrušení DIGI TV - vrácení v původní krabic...Krabice je nesmysl. Já jim ten jejich šrotík kdysi taky vracel bez krabice. Prostě to zkouší, buď v klidu.Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
RE: Zrušení DIGI TV - vrácení v původní krabic...Digi chce dosiahnut aby im krabice vratili aspon taky ludia ktory ich nahodou maju niekde schovane takze to standardne pisu kazdemu, ja som im to dal len tak do ruky s dialkovym a scart kablom a vybavena vec, parabolu som od nich ajtak nemal . Treba povedat ze krabice si nenasiel a zvycajne nic nepovedia nato dalej . |
MaTToS
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 106 |
![]() |
|
RE: Zrušení DIGI TV - vrácení v původní krabic...Jen tak do ruky bych jim to nedával. Nech si vypsat protokol o vrácení všeho zapůjčeného bez poškození.Jistota je kulomet. ;) Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
![]() |