Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

nejde reautorizace ICE karty v Humax 5100 irhd

Mám podobný problém jako Ivan167 - už 2 dny mi nejde reautorizace karty ICE, kterou jsem nepoužíval několik měsíců. Ze Skylinku marně posílají zápisy, přes internet to nejde... Přitom v minulosti to jsem už x-krát dělal. Nemá Skylink zase nějaký technický problém s kartama??

JirkaR
Registrace: 9/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: nejde reautorizace ICE karty v Humax 5100...

Před chvilkou drbaly do čt4hd , zápisy mě před tím prošly až po 30 minutách po druhé reautorizace se to v origo modulu chytlo.

Není nadto testovat přímo na lidech .....Shitlink ?? -- testováno na lidech.

Panasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..

Karlos1
Registrace: 2/2007

Myslim ze ma. Volalo me asi 5 lidi a karty se nerozjeli ani pro refresi. Prjimace co vim tak 1x Humax 5500, 1x Homecast 3000CR, 1x nejaky zirkon a 1x Gosat, ten posledni nevim. Asi bude nutne zvysit serpo, aby se zakaznicke sluzby zlepsily.

J a
Registrace: 7/2005

Nova doba ! Ho..o splachuje zachod. Rv

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Nezabudnite, že so Skylinkom je to jednoduché a bezpečné - stačí uhradiť predplatné a programy Vám budú automaticky aktivované. Žiadne zmluvy, žiadne záväzky, žiadne sankcie. Radosť sa dívať. :))) :)))

borsalino
Registrace: 11/2008

dnes mi u zakaznika pri preladovani zhasla funkcna karta, 4200..., po skuske v druhom boxe, nic , refres z mobilu, nic az asi o hodinu. box ok, moja karta isla normalne. naozaj testy za pochodu na ludoch.

satan
Registrace: 1/2006

U mě dnes

taky hlásily 2 karty,že nemám oprávnění asi 20 vteřin,pak naskočily.Naopak 3. mi jede jako z praku v plné sestavě bez problémů přes 4 servizní pondělní noci,ale to dělá Čahong v pohotovostním režimu.

korkoran
Registrace: 10/2006

Ti šašci se zničí sami. :8)

Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.

lachtan
Registrace: 7/2007

Tiez som musel urobiť vo štvrtok ráno niekoľko krát refresh, každý z nich odblokoval len pár programov, až nakoniec po 2 hodinách sa mi to podarilo rozchodit všetko. Mám VU+Duo, predtym žiadny problém ...

slavo777
Registrace: 3/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra