![]() |
|
nejde reautorizace ICE karty v Humax 5100 irhdMám podobný problém jako Ivan167 - už 2 dny mi nejde reautorizace karty ICE, kterou jsem nepoužíval několik měsíců. Ze Skylinku marně posílají zápisy, přes internet to nejde... Přitom v minulosti to jsem už x-krát dělal. Nemá Skylink zase nějaký technický problém s kartama?? |
JirkaR
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 13 |
![]() |
|
RE: nejde reautorizace ICE karty v Humax 5100...Před chvilkou drbaly do čt4hd , zápisy mě před tím prošly až po 30 minutách po druhé reautorizace se to v origo modulu chytlo.Není nadto testovat přímo na lidech .....Shitlink ?? -- testováno na lidech. Panasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..
|
Karlos1
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 955 |
![]() |
|
RE: nejde reautorizace ICE karty v Humax 5100...Myslim ze ma. Volalo me asi 5 lidi a karty se nerozjeli ani pro refresi. Prjimace co vim tak 1x Humax 5500, 1x Homecast 3000CR, 1x nejaky zirkon a 1x Gosat, ten posledni nevim. Asi bude nutne zvysit serpo, aby se zakaznicke sluzby zlepsily. |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
RE: nejde reautorizace ICE karty v Humax 5100...Nova doba ! Ho..o splachuje zachod. RvTento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: nejde reautorizace ICE karty v Humax 5100...Nezabudnite, že so Skylinkom je to jednoduché a bezpečné - stačí uhradiť predplatné a programy Vám budú automaticky aktivované. Žiadne zmluvy, žiadne záväzky, žiadne sankcie. Radosť sa dívať. :))) :))) |
borsalino
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 196 |
![]() |
|
RE: nejde reautorizace ICE karty v Humax 5100...dnes mi u zakaznika pri preladovani zhasla funkcna karta, 4200..., po skuske v druhom boxe, nic , refres z mobilu, nic az asi o hodinu. box ok, moja karta isla normalne. naozaj testy za pochodu na ludoch. |
satan
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 230 |
![]() |
|
U mě dnestaky hlásily 2 karty,že nemám oprávnění asi 20 vteřin,pak naskočily.Naopak 3. mi jede jako z praku v plné sestavě bez problémů přes 4 servizní pondělní noci,ale to dělá Čahong v pohotovostním režimu. |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: nejde reautorizace ICE karty v Humax 5100...Ti šašci se zničí sami. :8)Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
![]() |
|
RE: nejde reautorizace ICE karty v Humax 5100...Tiez som musel urobiť vo štvrtok ráno niekoľko krát refresh, každý z nich odblokoval len pár programov, až nakoniec po 2 hodinách sa mi to podarilo rozchodit všetko. Mám VU+Duo, predtym žiadny problém ... |
slavo777
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 108 |
![]() |
|
![]() |