![]() |
|
Skylink: Provozovatel Slovak Sport TV přestalna hlavní stránce je zprávička "Skylink: Provozovatel Slovak Sport TV přestal komunikovat" (https://www.parabola.cz/zpravicky/19985/skylink-provozovatel-slovak-sport-tv-prestal-komunikovat/) ale všiml jsem si, že na fejzbůku slovak sportu zase píšou "Na satelitnom portáli parabola.cz sa objavili nepresné informácie o rokovaní medzi spoločnostou SlovakSport, s.r.o. a satelitnou službou Skylink.SlovakSport poslal ponuku 17. 7. týkajúcu sa zaradenia stanice SlovakSport.TV2 pre českých divákov. Do dnešného dňa sme žial nedostali žiadnu odpoveď." Tak teda nevím kdo lže, ale vzhledem k tomu, že pan Glisník neustále lže a mlží, tak bych se ani nedivil, že je to zase jedna z jeho lží :laughing: Já osobně na sportovní programi kašlu, tak mi je to celkem fuk. :))) Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 74 | |
![]() |
|
telecirkus1/ DigiTV predsa malo PL aj minulý rok. O koľko im stúpol počet abonentov kvôli tomu? 1000, 2000 ?2/ dotal som od T-comu ponuku, ktorá začína "Pán xy, pridajte sa aj vy k 3700 (slovom tritisícsedemsto) šťastným majiteľom MagioTV..." Tak neviem či je to chyba v reklamnom liste, tiež ma to zarazilo... 3/ T-com kúpil len káblovú časť DigiTV = pár panelákov v Petržalke |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
RE: Skylink: Provozovatel Slovak Sport TV přes...Ale prdlajs Skylink i Freesat přežili bez PL tři roky,a pojedou dál.Digi TV názorně ukázalo jak to je když se přeplatí práva na sport a nevidělají si na sebe.A to nějaké magio,a telecom nezmění. Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
Dagy23/nemáš pravdu kúpil cele DIGI aj s DIGISPORTOMDreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
to DagyKdyž se řekne A, musí se říct i B.... O kolik klesl počet providerů nemajících v uplynulých letech PL? Zcela jistě to byl menší počet, než který přišel k Digi bez ohledu na PL :-)Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 2 656 |
![]() |
|
RE: Skylink: Provozovatel Slovak Sport TV přes...Skylink prezil az tak, ze musel zaviest SP, inak uz by dlho nevydrzal.to Dagy2 Telekom kupil nielen kablovku Digi, ale aj satelitne sluzby, telecirkus uvadzal pocty satelitnej TV aj kablovky Magia a to je daleko nad 100 tisic |
mar10
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 99 |
![]() |
|
@Dagy21/ Telekom nie je Digi, reklamu na Magio vidíš každých 15 minút v televízii a ľudí nebudú lákať na PL. Oni majú iné vychytralosti. Napr. Magio + mobilný internet + televízor za 1€ s viazanosťou na 36 mesiacov a podobné chuťovky. Niekto sa furt chytí do pavučiny3/ Telekom kúpil komplet celú Digi. Kábel, sat a Digisport káblovku nemajú len v Petržalke ale aj v iných mestách napr. Komárno, Brezno atď |
telecirkus
Registrace: 12/2011 Příspěvků: 962 |
![]() |
|
RE: Skylink: Provozovatel Slovak Sport TV přes...Pokud vím tak servisní poplatek se diváku Pay TV netýká a o těch se bavíme.Sranda bude pokud skylink nebude mít SS2 a vyřadí SS1,jak už naznačoval a Slovak Sport ztratí satelitní distribuci. Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
![]() |
|
mar10digi ma celkom nezaujíma - má ho kolega a info že sa to netýka sat služby dostal od svojho prevádzkovateľa. Tak ho potom oklamali.Počet majiteľov Magia som dostal priamo v liste od T-comu - asi chyba PR v t-come Ale vidím ako všetci zahadzujú svoje prijímače, podpisujú 24 mesiacov u t-comu aby mohli sledovať túto super službu. Určite sa takí nájdu ale nerátal by som ich ani na tisíce. Skôr to opäť vyhrajú poliaci. ale je to boj pánov z SS a SL, myslím, že si zbytočne kazíme slnečný víkend. dobrú chuť k nedeľnému obedu. :))) |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
RE: Skylink: Provozovatel Slovak Sport TV přes...Ale SP sa tyka Skylinku a jeho biznisu |
mar10
![]() |
|
to dagyPřestaň s tou jednostrannou propagandou!!! Tak jako se nebude dle Tebe nikdo upisovat Digi/Magiu jen kvůli PL, tak nebude nikdo odcházet od jiných platforem kvůli absence PL!!! A podle mě počet první skupiny rozhodně bude vyšší, než druhé zde mnou zmiňovanéXtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
![]() |
|
RE: Skylink: Provozovatel Slovak Sport TV přes...No u nás Zlato Horsko prutrž jak (nevhodné slovo), bouřka konečně chládek.Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
![]() |
|
RE: Skylink: Provozovatel Slovak Sport TV přes...nevim proc se prad plasite 8 8 pojede na skylinku ss2 je na 100procet |
venca263
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 513 |
![]() |
|
RE: Skylink: Provozovatel Slovak Sport TV přes...To že Glysnik klame je predsa jasne už dva roky. Vždy ked nieco povedal, to bolo nakoniec presne naopak. |
Billysk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 1 595 |
![]() |
|
RE: Skylink: Provozovatel Slovak Sport TV přes...Otazka je kolko platiacich zakaznikov ziska Telekom ak zviši cenu digi.A cela spoločnost tiež nebola za babku .Takže mne jednoznacne z toho vychadza že telekom planuje vyrazne vylepsit poziciu na sat poli.1.kupa digi Slovensko a slovinsko 2.investicia do slovak sportu kupa prav a stym exkluxivne prava . Takže budu mat Digi sport aj slovaksport a pokial dokazu tieto stanice širit v HD kvalite maju šancu.planuju tiež zaviest od 15 septembra VDSL2 čo je tiež sanca na dalsich klientov v magiu .ja očsobne čakam čo spravia z kvalitou magio satu a digi. Cryptobox 550hd
|
ceco1212
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 548 |
![]() |
|
RE: Skylink: Provozovatel Slovak Sport TV přes...presne tak ss2 chce byt v platforme skylink ale to zavisi od nekoho jineho |
venca263
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 513 |
![]() |
|
RE: Skylink: Provozovatel Slovak Sport TV přes...no a pre fanusikov sucasnej Digi mam par odkazov kde sa da pozerat PL zadarmo a v takej kvalite ako na digi cez nethttp://www.wiziwig.tv http://televizeonline.jecool.net/sporttv.htm :))) :))) :))) :))) :))) :))) Cryptobox 550hd
|
ceco1212
![]() |
|
RE: Skylink: Provozovatel Slovak Sport TV přes...skylink nechce zapinat regionalizaciu kariet. na take male trhy ako je nas a český je to zbitocnost :-/A tiež vie že bude nasledovat chaoz z kartami že slovaci budu chciet česke regiony na kartach ved to sa da zmenit nie? Cryptobox 550hd
|
ceco1212
![]() |
|
@apriliarsvKto nepozeral PL, posledné tri sezóny, nebude ich pozerať ani najbližšie tri roky. V tom máš úplnú pravdu, že český, ale aj slovenský divák je pohodlný hľadať si iné možnosti príjmu. Niekto hľadá dôvod a niekto zase spôsob. |
telecirkus
Registrace: 12/2011 Příspěvků: 962 |
![]() |
|
to telecirkuspřesně tak, tohle píšu furt.... Fanoušek se nějak zařídil už v 2010 a šachy okolo SS jej nezajímají... Já mám jasno v tom, že to bude zase NTV+ RUS :-)Kopou okolo sebe jen pozéři, kteří by se na to stejně nekoukali, ale potřebují být slyšet... Samostátná škatulka budiž Mistr Dawis77 :-)))) Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
![]() |
|
apriliarsvnech už mě kur.a na pokoji!!!Že mám nyní o2tv do toho ti nic není.Já jsem spokojen! |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 696 |
![]() |
|
RE: Skylink: Provozovatel Slovak Sport TV přes...Tocno , ja mam dost neg, pardon cernochov aj inde, nemusim este aj tu v strede ako sa pise (citat) - "krestanskej cyrilo metodskej europy". ;)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
reakcev jaké kvalitě to má být na top funu?děkuji za odpověď |
mikok
Registrace: 7/2013 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
RE: Skylink: Provozovatel Slovak Sport TV přes...SD streem, sekanie, žiaden plynulý obraz. |
Paterliny
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 216 |
![]() |
|
RE: Skylink: Provozovatel Slovak Sport TV přes...Dnes Telekom vydal oficialne info o poskytovani 6 novych sportovych kanalov |
mar10
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 74 | |
![]() |
|
![]() |