![]() |
|
DIGI SPORT 2Na stranke http://tv.sms.cz/je od stvrtka 8.8.program na stanicu digi sport 2. |
TV FANUSIK
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 33 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 64 | |
![]() |
|
RE: DIGI SPORT 2Ale bacha,tu nejde len on Slovak sport2, na to by srali a dali tam Sport1 Select. Dôležitá je konkurencia na danom trhu. Teraz mají zadeláno na prúser. Dúfam že ich doteraz neznámy majiteľ dvojky vyžmýka viac ako oni Slovákov s ich sci-fi servisom.VUZero4K,UCLAN4KPRO,Google4KStick,HomaticsBoxQ,motor30W-75E,MagioGO premium
|
Nalimm
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 710 |
![]() |
|
nalimmV drtivé většině zemí je PL jen a pouze u jednoho providera (Polsko, Rusko, Arabáši, Itálie, Španělsko, Německo)Ferguson Ariva 200, motor 53E - 30W. Skylink + TNK
|
patriklib
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 270 |
![]() |
|
RE: DIGI SPORT 2Ten- aspoň dúfam- odvedie dane.Lebo vychcané daňové raje oberajú ľudí o peniaze z druhej strany. Takže každý v skutočnosti zaplatí viac.VUZero4K,UCLAN4KPRO,Google4KStick,HomaticsBoxQ,motor30W-75E,MagioGO premium
|
Nalimm
![]() |
|
NalimmTak je o**bej taky... Nasdílej si zahraniční providery. Raději být ten "neslušný" ale koukat se, než "korektní bl*ec" bez signálu, nemyslíš?Ferguson Ariva 200, motor 53E - 30W. Skylink + TNK
|
patriklib
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 270 |
![]() |
|
RE: DIGI SPORT 2Ale si môžu ísť na normálny fotbal aj doma bez telky. Tu nemáš čo pozrieť okrem mladších žiakov. Všetko staršie sú invalídi s profesionálnym príjmom.VUZero4K,UCLAN4KPRO,Google4KStick,HomaticsBoxQ,motor30W-75E,MagioGO premium
|
Nalimm
![]() |
|
@liquere:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: R^ R^ R^________________________________________________________________________________________________________ jako vždy-mooooc pěkné!!! :8) _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 962 |
![]() |
|
RE: DIGI SPORT 2ruská Šárka vyrieši každý problém v možnostiach príjmu :-) |
pista83
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 341 |
![]() |
|
to pistaale kdeze, kvalita je v privatnich rukou a rozhodne ne na VychodeXtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 2 656 |
![]() |
|
to apriliarsva kde napríklad, zatiaľ je s východom veľa ľudí spokojných, netvrdím, že to nemôže byť ide aj lepšie....:-) |
pista83
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 341 |
![]() |
|
pistaPrávě proto jsou privátní, nemají žádné stránky, šíří se pouze na doporučení..Jasně, taky jsem byl kdysi spokojen s tím, že se mi SKY seklo jen jednou za půlhodinu.... nyní je to jednou za týden.... více na mém mailu jmeno.prijmeni (ktere je znamo) na Seznamu... vojak se stara, vojak ma.... Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
![]() |
|
jamess96tak co uz, zdravim davno si nebol online,alebo ? Sledujes v ilegalite ved nemas philipsa, ale sharpa nie? :laughing: R^Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
@liquerehello Slovakia ! :8) si myslím,že je zbytečně moc humbuku kolem tohohle kanálu "Slovak Sport 2" a už se divím těm,co chcou sledovat "fotbal" . Mě ta zelená vždycky uspí atak se můžu kukat "jen" na hockey!!! :laughing: :laughing:Jinak sem chodívám,ale už jen sem,tam... Jo. Sharp is Sharp :laughing: :laughing: _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 962 |
![]() |
|
RE: DIGI SPORT 2u apriliu to mate za dvojnasobok ,ako ked si to objednate priamo.Nemylim sa? V zivote ma stretli 2 lasky - manzelka a stolny tenis
|
2003begi
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 197 |
![]() |
|
apriliarsvTak ohľadom toho sky "raz za týždeň" sa mi ozvi. meskymatus@azet.sk |
mesky
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 60 |
![]() |
|
slováci nám to natřeli...tak a je to, slováci mají možnost sledovat fotbalové přenosy z celého světa a u nás ho..o. Anglická liga nikde,EL odvetné zápasy našich zástupců Liberce a Jablonce nikde, LM v omezeném počtu tří zápasů za celé kolo ( na Slovensku budou mít možnost sledovat nezkrácené verze skoro všech utkání každého kola LM at už v PP nebo záznamu). Takhle se dělá byznys s fotbalovými právy , slováci byli vždy pružnější a operativnější než líní češi (zářným příkladem je i česká pobočka DIGI a slovenská), kteří umí jen brečet a čekat s nataženou rukou co jim kdo dá. Naše tv stanice si mysleli zřejmě že jim někdo práva na anglickou PL nabídne zdarma a ještě jim za to zaplatí. V česku jsme ve vysílání konkrétně fotbalových soutěží sto let za opicemi a zbývá nám jen tiše závidět slovákům... |
FI711010
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 1 906 |
![]() |
|
ako srandu to beriemwoe netaraj. prid sem opri si bicykel pred hospodou a prides aj o tu retaz a zamok nielen o bike.. :))) :))) :)))skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: DIGI SPORT 2a este aj po papuli dostanes ked sa odvazis opytat kde mas bike... :laughing:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: DIGI SPORT 2Tulen, pekne a transparentne. Veru bicykel uz je bike, tlak v crevach je last minute a potom sa cudujem, ze juuuboot??? Rv RvTento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
FI711010Schengenský prostor Ti dovolí se přestěhovat kamkoliv, i do toho Tebou zmiňovaného slovenského televizního ráje....Mimochodem, Ty nejsi v dosahu ADSL? Předpokládám, že pokud nebydlíš někde na horách, tak ne, tudíž nemůžeš mít ani problém se zařízením O2TV... ach ano, já zapomněl... kopat okolo sebe a nadávat, že jsem nedostal nic na nataženou ruku je jednodušší a navíc na jednoduchou lůzu udělám dojem... Jenže zde nejsi v diskusi na Novinkách :-))) Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
![]() |
|
apriliarsvty míšo jeden, já nečekám s nataženou rukou předplácím si Digi CZ, freesat UPC, mám parabolu s motorem, ale jak se mám zařídit když nevím kde u nás v tom našem bordelu, budou PL vysílat...každou sezonu řeším nějakou soutěž kde ji lze naladit a přetáčím paraboly a měním operátory, bohužel momentálně není známo kde. A abych si kvůli O2 zaváděl pevnou linku tak to už by bylo moc. Poukazuji na to že Slováci mají možnost jak se zařídit a daleko větší, ale tys to vůbec nepochopil... |
FI711010
![]() |
|
FI711010Jaký "náš bordel"? To je naprosto standardní situace v celém světě, že jistý subjekt koupí práva na jisté období a holt na další jej má zase někdo jiný! Dnes není rok 1980, kdy jsme měli dva celostátní kanály, máme možnost volby a chválabohu za ni! Slováci mají možnost daleko větší? A jakou prosím Tě? Pokud se bavíme o HD vysílání, tak je to taky jen ta IPTV!Jaký je rozdíl si kvůli TV vysílání nainstalovat satelit, nebo telefon? Asi nedosahuji "rozšířenosti" Tvého obzoru, tak mi to prosím osvětli.... Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
![]() |
|
dodatekJak se říká.... Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, ten hledá důvody... Ty ses očivitně rozhodl jít cestou fňukání.... Tak si jej užij... Já se těším na sezonu :-)Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
![]() |
|
opravaočiviDně samozřejměXtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
![]() |
|
RE: DIGI SPORT 2já už se taky těším na PL :) |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 696 |
![]() |
|
apriliarsvs tebou diskuse o ho...ě, jestli je u tebe normální že skoro každou fotbalovou soutěž vysílá exkluzivně jiná platforma (pro tebe vysvětlení po lopatě - italskou, francouzskou,brazilskou digitv, anglickou 02, španělskou skylink,UPC) tak potom o ničem, ale v jiných zemích to tak běžné není. Pak abys měl na střeše deset parabol to je normální? Možná u tebe... |
FI711010
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 64 | |
![]() |
|
![]() |