Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

DIGI SPORT 2

Na stranke http://tv.sms.cz/je od stvrtka 8.8.program na stanicu digi sport 2.

TV FANUSIK
Registrace: 3/2006
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 64
Odpověď v diskusním vlákně

RE: DIGI SPORT 2

Ale bacha,tu nejde len on Slovak sport2, na to by srali a dali tam Sport1 Select. Dôležitá je konkurencia na danom trhu. Teraz mají zadeláno na prúser. Dúfam že ich doteraz neznámy majiteľ dvojky vyžmýka viac ako oni Slovákov s ich sci-fi servisom.

VUZero4K,UCLAN4KPRO,Google4KStick,HomaticsBoxQ,motor30W-75E,MagioGO premium

Nalimm
Registrace: 1/2006

nalimm

V drtivé většině zemí je PL jen a pouze u jednoho providera (Polsko, Rusko, Arabáši, Itálie, Španělsko, Německo)

Ferguson Ariva 200, motor 53E - 30W. Skylink + TNK

patriklib
Registrace: 2/2013

Ten- aspoň dúfam- odvedie dane.Lebo vychcané daňové raje oberajú ľudí o peniaze z druhej strany. Takže každý v skutočnosti zaplatí viac.

Nalimm

Nalimm

Tak je o**bej taky... Nasdílej si zahraniční providery. Raději být ten "neslušný" ale koukat se, než "korektní bl*ec" bez signálu, nemyslíš?

Ferguson Ariva 200, motor 53E - 30W. Skylink + TNK

patriklib
Registrace: 2/2013

Ale si môžu ísť na normálny fotbal aj doma bez telky. Tu nemáš čo pozrieť okrem mladších žiakov. Všetko staršie sú invalídi s profesionálnym príjmom.

Nalimm

@liquere

:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: R^ R^ R^

________________________________________________________________________________________________________

jako vždy-mooooc pěkné!!! :8)

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

ruská Šárka vyrieši každý problém v možnostiach príjmu :-)

pista83
Registrace: 7/2008

to pista

ale kdeze, kvalita je v privatnich rukou a rozhodne ne na Vychode

Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech

apriliarsv
Registrace: 12/2012

to apriliarsv

a kde napríklad, zatiaľ je s východom veľa ľudí spokojných, netvrdím, že to nemôže byť ide aj lepšie....:-)

pista83

pista

Právě proto jsou privátní, nemají žádné stránky, šíří se pouze na doporučení..

Jasně, taky jsem byl kdysi spokojen s tím, že se mi SKY seklo jen jednou za půlhodinu.... nyní je to jednou za týden.... více na mém mailu jmeno.prijmeni (ktere je znamo) na Seznamu... vojak se stara, vojak ma....

Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech

apriliarsv

jamess96

tak co uz, zdravim davno si nebol online,alebo ? Sledujes v ilegalite ved nemas philipsa, ale sharpa nie? :laughing: R^

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

@liquere

hello Slovakia ! :8) si myslím,že je zbytečně moc humbuku kolem tohohle kanálu "Slovak Sport 2" a už se divím těm,co chcou sledovat "fotbal" . Mě ta zelená vždycky uspí atak se můžu kukat "jen" na hockey!!! :laughing: :laughing:

Jinak sem chodívám,ale už jen sem,tam... Jo. Sharp is Sharp :laughing: :laughing:

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

u apriliu to mate za dvojnasobok ,ako ked si to objednate priamo.
Nemylim sa?

V zivote ma stretli 2 lasky - manzelka a stolny tenis

2003begi

apriliarsv

Tak ohľadom toho sky "raz za týždeň" sa mi ozvi. meskymatus@azet.sk

mesky
Registrace: 12/2006

slováci nám to natřeli...

tak a je to, slováci mají možnost sledovat fotbalové přenosy z celého světa a u nás ho..o. Anglická liga nikde,EL odvetné zápasy našich zástupců Liberce a Jablonce nikde, LM v omezeném počtu tří zápasů za celé kolo ( na Slovensku budou mít možnost sledovat nezkrácené verze skoro všech utkání každého kola LM at už v PP nebo záznamu). Takhle se dělá byznys s fotbalovými právy , slováci byli vždy pružnější a operativnější než líní češi (zářným příkladem je i česká pobočka DIGI a slovenská), kteří umí jen brečet a čekat s nataženou rukou co jim kdo dá. Naše tv stanice si mysleli zřejmě že jim někdo práva na anglickou PL nabídne zdarma a ještě jim za to zaplatí. V česku jsme ve vysílání konkrétně fotbalových soutěží sto let za opicemi a zbývá nám jen tiše závidět slovákům...

FI711010
Registrace: 6/2008

ako srandu to beriem

woe netaraj. prid sem opri si bicykel pred hospodou a prides aj o tu retaz a zamok nielen o bike.. :))) :))) :)))

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

a este aj po papuli dostanes ked sa odvazis opytat kde mas bike... :laughing:

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

Tulen, pekne a transparentne. Veru bicykel uz je bike, tlak v crevach je last minute a potom sa cudujem, ze juuuboot??? Rv Rv

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

FI711010

Schengenský prostor Ti dovolí se přestěhovat kamkoliv, i do toho Tebou zmiňovaného slovenského televizního ráje....

Mimochodem, Ty nejsi v dosahu ADSL? Předpokládám, že pokud nebydlíš někde na horách, tak ne, tudíž nemůžeš mít ani problém se zařízením O2TV... ach ano, já zapomněl... kopat okolo sebe a nadávat, že jsem nedostal nic na nataženou ruku je jednodušší a navíc na jednoduchou lůzu udělám dojem... Jenže zde nejsi v diskusi na Novinkách :-)))

apriliarsv

apriliarsv

ty míšo jeden, já nečekám s nataženou rukou předplácím si Digi CZ, freesat UPC, mám parabolu s motorem, ale jak se mám zařídit když nevím kde u nás v tom našem bordelu, budou PL vysílat...každou sezonu řeším nějakou soutěž kde ji lze naladit a přetáčím paraboly a měním operátory, bohužel momentálně není známo kde. A abych si kvůli O2 zaváděl pevnou linku tak to už by bylo moc. Poukazuji na to že Slováci mají možnost jak se zařídit a daleko větší, ale tys to vůbec nepochopil...

FI711010

FI711010

Jaký "náš bordel"? To je naprosto standardní situace v celém světě, že jistý subjekt koupí práva na jisté období a holt na další jej má zase někdo jiný! Dnes není rok 1980, kdy jsme měli dva celostátní kanály, máme možnost volby a chválabohu za ni! Slováci mají možnost daleko větší? A jakou prosím Tě? Pokud se bavíme o HD vysílání, tak je to taky jen ta IPTV!

Jaký je rozdíl si kvůli TV vysílání nainstalovat satelit, nebo telefon? Asi nedosahuji "rozšířenosti" Tvého obzoru, tak mi to prosím osvětli....

apriliarsv

dodatek

Jak se říká.... Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, ten hledá důvody... Ty ses očivitně rozhodl jít cestou fňukání.... Tak si jej užij... Já se těším na sezonu :-)

apriliarsv

oprava

očiviDně samozřejmě

apriliarsv

já už se taky těším na PL :)

dawis77
Registrace: 9/2011

apriliarsv

s tebou diskuse o ho...ě, jestli je u tebe normální že skoro každou fotbalovou soutěž vysílá exkluzivně jiná platforma (pro tebe vysvětlení po lopatě - italskou, francouzskou,brazilskou digitv, anglickou 02, španělskou skylink,UPC) tak potom o ničem, ale v jiných zemích to tak běžné není. Pak abys měl na střeše deset parabol to je normální? Možná u tebe...

FI711010
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 64

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra