![]() |
|
Zápisy na kartu ICENevíte proč nepřišli všechny zápisy na kartu??Přesně řečeno na neplacené programy zápisy mám,na placené a HD(i NOVA HD,Čthd) zápisy nepřišly.Minimálně 10 dnů by mělo jít vše. Karta je funglovka prvně strčená do DM800 T90+DM800
|
koky
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 390 |
![]() |
|
RE: Zápisy na kartu ICEa zaregistroval si ju ?vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: Zápisy na kartu ICEhttps://www.parabola.cz/zpravicky/19956/skylink-meni-nastaveni-rezimu-global-free/ |
snoop69
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 353 |
![]() |
|
Zápisy na kartu ICESkylink změnil režim global free, 10 dnů si užijete pouze SD programy z balíčku Digital. Pokud chcete HD, musíte kartu zaregistrovat. |
Fakultak
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 83 |
![]() |
|
RE: Zápisy na kartu ICEZnamená to tedy v praxi že těch 10dní co šlo vše na zkoušku již nepojede tedy ani po registraciT90+DM800
|
koky
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 390 |
![]() |
|
RE: Zápisy na kartu ICEbingo :bigeyes:TBS5925 , Coolstream Zee2 , Dreambox 7020HD , WaveFrontier T90 , Gibertiny OP100 90E~50W
|
EnoSat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 274 |
![]() |
|
RE: Zápisy na kartu ICEkoky, pokud chces sledovat neplacene a placene programy i v HD v nabídce Skylinku po vlozeni karty do ctecky prijimace,tak musíš kartu hned zaregistrovat jinak ti pujdou HD v zakladnim balicku Digital.Zda pujde i placena nabídka všech programu i v HD u karty vymena Skylink na několik dni to asi ne,ale mela by ti naskocit momentalne probihajici akce do 31.8.2013 s balickem Mini na dva mesice zdarma od datumu zaregistrovani u karty Skylink vymena. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
RE: Zápisy na kartu ICEoprava:ma tam byt:jinak ti nepujdou HD v zakladnim balicku Digital. |
HYPER
![]() |
|
RE: Zápisy na kartu ICEPreco to nemoze fungovat tak, ze kupim dam do masiny, zaregistrujem a ide to co ma? Preco musi ist nieco 10 dni, potom 5 hodin, 10 minut a niekedy cele hodiny nic? Bolo by to moc normalne??? :bigeyes:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Zápisy na kartu ICEvsak to tak funguje.Koupíš, dáš do mašiny,zaregistruješ a jde co si zaplatíš. |
t152
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 132 |
![]() |
|
RE: Zápisy na kartu ICETak ja som nemal problem. Ale naco treba stale spekulovat...Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Zápisy na kartu ICEa ked je to karta s akciou 2 mesiace platenych programov po registracii pojdu 2 mesiace platene? |
jukon
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 577 |
![]() |
|
RE: Zápisy na kartu ICEjukon, ano pujdou ti po registraci 2 mesice placene programy.Vpodstate prijdes o tech 20dni navic v rezimu Global free placenych programu a zakladniho baliku Digital před registraci karty po zasunuti do ctecky karet v prijimaci. ;) |
HYPER
![]() |
|
RE: Zápisy na kartu ICEZajimavé,všicni tu pláčou,u mě jedna ICE zdarma+druhá výměna za 600 jely 2 resp.3 měsíce před registrem, po poslední akci na odskoušení jedna jede do teď,ještě mi poslali navíc vyměna M7 zdarma,vzteklina na skylink mě přešla,ano - investoval jsem do karet asi 3.5 klacků za 6let,díky mému přístroji se mi to minim.2x vrátilo-nasr...ost na serpo už neřeším,nemám proč!!! :ONe všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
spykoAno, tvé rozpoložení jak dlouho jsi nasr.nej nás opravdu zajímá. DěkujemeAž nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
![]() |
|
RE: Zápisy na kartu ICEHYPER: Nepřijde o nic, protože úderem půlnoci začátku dne 1.8.2013 zmizelo z globalfree všechno, kromě SD základu. Takže i ten, kdo si např. kartu strčil do přijímače den předtím a myslel si, jak mu to za blokerem vydrží obvyklé 2-3 měsíce, tak utřel nos a od 1.8. už viděl jenom ten základ.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
Technikkecáš,Juzek-máš recht,nechal jsem se zbytečně unést,u cslinku mi jely hbo2+cinemax 2 roky zdarma,měl bych držet hubu,ale když tu je tolik zbytečného pláče! :((Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
RE: Zápisy na kartu ICETechnik, to ja ale vim, ze od 1.8. jdou uz jen SD programy baliku Digital v rezimu Global free.Pokud chces sledovat vse v baliku Digital a i v placene nabídce krom erotických programu Hustler,Erox,Eroxxx a Man-x,tak si musíš kartu zaregistrovat hned u nove karty Skylink Standart HD a Standart HD M7.To same plati i u karet Skylink vymena a Skylink vymena M7,kde musíš navíc u M7 zaplatit ještě SP,pokud vymenujes starou kartu CRW jeste v ochrane lhute od osvobozeni SP poplatku,protoze se zbytek automaticky neprevadi,pouze u starych karet,kde byl jiz uhrazen SP. |
HYPER
![]() |
|
RE: Zápisy na kartu ICEPredpokladam,ze jukon se ptal na akci po zaregistrovani karty po 1.8.2013.Pokud si dal kartu do prijimace ještě dne 31.8.2013,tak samozrejme o tech 20 dni GF neprijde. |
HYPER
![]() |
|
RE: Zápisy na kartu ICENěkdo tu dokonce psal,ze mu to naskočilo komplet ještě dne 1.8.2013.V tom pripade mel velke stesti. |
HYPER
![]() |
|
RE: Zápisy na kartu ICEoprava:ma byt samozrejme 31.7.2013 a ještě dodam,ze pokud si kartu zaregistroval rovnou dne 31.7.2013, tak by mu mela jit cela nabídka i placena tech 20 dni.Alespon to tak bylo doposud u karet Skylink vymena. |
HYPER
![]() |
|
RE: Zápisy na kartu ICEOd 1.8. mu v globalfree jdou jenom základní SD programy a je jedno, jestli kartu strčil do přijímače 31.7. nebo 1.8. Po zaregistrování mu pak jde to, co by jít mělo dle nabídky Skylinku.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
HYPERPlácaš nesmysly, GF jede přesně tak jak píše v tomto vlákně už podruhé technik TKR. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 942 |
![]() |
|
RE: Zápisy na kartu ICEsirda, uz několikrát jsem se setlal s tim u karty Skylink vymena,ze pokud se karta zaregistrovala ještě ten den a vlozil ji do prijimace,tak mu sla cela nabídka tech 20 dni a pak naskočila dvou mesicni akce baliku mini.Takze pokud by to zaregistroval ještě dne 31.7.2013,tak by se nemelo nic dit 1.8.2013 a mela by mu jit cela nabídka nadále.Nechci se samozrejme dohadovat,ale takto jsem to mel u karet znamych,ktery jsem zaregistroval na prodejne. ;) |
HYPER
![]() |
|
HYPERDotaz zakladatele vlákna se týkal nezaregistrované karty a ty tady stále meleš něco o registraci. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 942 |
![]() |
|
![]() |