![]() |
|
Topfield TF 7710HD PVR-blockerZdravím chlapi, kde se u tohoto přijímače zapíná a vypíná blocker? Díky za odpovědi. |
komoca
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 384 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
RE: Topfield TF 7710HD PVR-blockerVždy jsem míval Topfieldy, ve své době to byli parádní stroje, pak je začali dělat v Polsku a šlo to do kytek. Jak píše Kuba, nemůžete je srovnávat s linuxami, to je úplně někde jinde. Alternativní soft tam šlo dát jenom proto, že to dělal ještě někdo pod jinou značkou, origo Topík určitě ne. Tak nějak jsme si už všichni zvykli, že jde všechno vyřešit novým softem...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
RE: Topfield TF 7710HD PVR-blockerTopfield byl předražený sráč vždy, tedy i před pěti lety...On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Topfield TF 7710HD PVR-blockerStačí použít externí blocker, funguje na všechny přijímače, co ho SW neumí.Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w
|
ojoj1
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 434 |
![]() |
|
RE: Topfield TF 7710HD PVR-blockernemyslím že tazatel dostal slušnou odpověď !jen se zeptám zda má ojoj1 nějakou univerzální náplň (do PIC) která skutečně jede na všech přijímačích ??? a zda by ji někde neupl či neposlal ??? :8) |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Topfield TF 7710HD PVR-blockerMám Topíka a po šesti letech jsem maximálně spokojen,žádné problémy.Nic jiného doma nechci vidět.Argumentům,že je to sráč se směju. ;) |
moki
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 186 |
![]() |
|
to saxonU nás byl topfield /přes Antenex/ předražený vždycky, nejen před pěti lety, já jsem ho kupoval venku, když to tady ještě nebylo. Nejvěčší problém byl pro mně, že neuměl sdílet kartu, atd. Na svou dobu jsem s ním byl velmi spokojený.Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
![]() |
|
RE: Topfield TF 7710HD PVR-blockerMě ty přijímače nikdy nenadchli, nebylo čím. Jak ty velké za nehorázné peníze, tak levné 6000CR. Vzal jsem asi pět kusů 6000CR a do roka jsem je měl zpět na stole. Za poslední půl rok jsem měl snad deset těchto 6000CR na opravu zdroje. Reakce přijímače na příkazy z DO, strašně pomalé se zpožděním, nikde jinde jsem si něčeho podobného nevšiml. za podboné peníze jsem místo velkých Topfieldů bral Vantage a to byl tenkrát krásný stroj, uměl zdílet kartu, podpora setting editoru, emulace, favoritní seznamy, diseqc 1.1 spolehlivé. Topfield byl proti tomu chudinka, ale Horčic ho tlačil trapně furt kolem dokola, ale bez jediného rozumného argumentu. Lidem bez širšího rozhledu to ale stačilo.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Topfield TF 7710HD PVR-blockerTF6000CR byl povestny svym zdrojem, na druhe strane to byl jediny v te dobe prijimac s lic.CW (polske homecasty a Strongy 6500 nepocitam). Na zakladni koukani stacil, ale jedinou relativni vyhodou byl jen ten licencovany CW. Ty HD verze me nenadchly nikdy a nastesti v te dobe byly tak nehorazne drahe ze se jich ani moc neprodalo. Srandovni byla i prodlouzena zaruka v podani jednoho nejmenovaneho prodejce. Ale nedej boze, aby v ramci prodlouzene zaruky zdechl zdroj a s nim i nekolik obvodu na zakl.desce Rv Rv |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
to SaxonVantage je zase úplně někde jinde, to přece nemůžeš srovnávat...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
![]() |
|
Saxonty 6000cr ve své době byly nejprodávanější přijímače,cena normální,obraz slušný,příkazy DO rychlé,s ice kartou to chtělo jiný soft, jinak byly ty odezvy pomalé,někdy ty pomalé odezvy souvisely už se začínajícím problémem se zdroji,po opravě slouží tisícům nenáročných uživatelů ke spokojenosti :laughing: R^ :O |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE: Topfield TF 7710HD PVR-blockerVantage byli úplně jinde, ale za podobné peníze, takže srovnání bylo na místě. Ale už je to pryč, teď tu máme jiné stroje, zajímavější, ale taky mnohem horší. ;)On Air!
|
Saxon
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
![]() |