![]() |
|
smartWi???kto mi vie poradiť prečo mi na smartWi v UPC Direct idú len niektoré programy??? |
jano1311
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
asi nikto !ono je to odvislé od přijímačů ??? a v nich software ???a také od software smartwi a případně od jeho revize I či II !!! :8) |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
ale ono to išloišlo to v satelitoch ktoré mám,nič som nemenil a pred 4 mesiacmi mi prestali isť niektoré slovenské,české,napr.eurosport ide,detské idú,madarské idú |
jano1311
![]() |
|
RE: smartWi???a co tak zkusit kartu přímo v nějakém stroji případně nechat do rána nebo zavolat o refresch? |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: smartWi???@jano1311 predpokladam,ze si menil kartu a teraz mas ice.Problem je v software smartwi. |
Bruty
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 640 |
![]() |
|
RE: smartWi???toto všetko som viackrát previedol |
jano1311
![]() |
|
RE: smartWi???Ja mam SmartWi s ICE kartou od Skylinku a zaden problem. Spise bych to videl na vlozeni karty primo do prijimace na chvilku.Skylink CZ, Skylink SK v šuplíku, HBO Max + SkyShowtime
|
faust
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 266 |
![]() |
|
RE: smartWi???Tak ako Bruty pise, je to firmwareom vo smartwi...nic nemam
|
loon
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 786 |
![]() |
|
RE: smartWi???Je to tak, něco se cca před 4mi-5ti měsíci. Paradoxně šly některé programy z vyšších balíčků, základní a část připlácených však ne. Samotná karta pochopitelně jede tak, jak má. Firmware ve SmartWi přehráván na všechny dostupné verze (včetně klientských karet od SmartWi), nicméně bez úspěchu.Nikdo není neomylný.
|
michal
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 216 |
![]() |
|
RE: smartWi???po prehrani special firmware pojde vsetko ako ma. |
Bruty
![]() |
|
RE: smartWi???A neměl bys tip, kde se k němu dostat?Nikdo není neomylný.
|
michal
![]() |
|
RE: smartWi???U vyrobcu, alebo v BA... :))) dobehni.nic nemam
|
loon
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 786 |
![]() |
|
RE: smartWi???No, ta BA (snad Bratislava) je blíže, než k výrobci. Ten je trochu od ruky :-/ (na stránkách nic novějšího, kromě toho, co jsem vyzkoušel, není).Nikdo není neomylný.
|
michal
![]() |
|
RE: smartWi???daj nejaky online kontakt |
Bruty
![]() |
|
RE: smartWi???Jestli teda mohu poprosit, pak přes tento dočasný 9Jo1IAzWFtd8@meltmail.com , tam se domluvíme více. Prozatím děkuji.Nikdo není neomylný.
|
michal
![]() |
|
RE: smartWi???Mám ten istý problém, kartu ICE musím každý mesiac preložiť do satelitného prijímača (niekedy aj 2x mesačne). Používam SmartWi ver.1 už 6 rokov, s kartami typu Cryptoworks Skylink a UPC nebol v minulosti žiadny problém. Pre novú ICE kartu som skúšal rôzne verzie dostupného firmware, ale cez žiadny neprešli zápisy s oprávneniami. Systém SmartWi ako taký funguje u mňa na 100% s piatimi sat. prijímačmi od rôznych výrobcov.Vedel by niekto poradiť, kde sa dá získať upravený firmware, ktorý by umožňoval automatické zápisy oprávnení na kartu? Vďaka za každú radu. |
jaro77
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 85 |
![]() |
|
![]() |