Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Vu+ DUO2 (1x Twin tuner DVB-S2) zkusenosti?

Jsou nejake prakticke zkusenosti?(ne reklama) 1. Kvalita obrazu 2.rychlost přepinani 3. Pip Ma neajakou vyhodu Twin tuner DVB-S2 při zapojeni pouze 1 kablu ? Nebo jina alternativa s durazem na obraz,Linux, cena do 14000

pedrodc
Registrace: 4/2011
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Vu+ DUO2 (1x Twin tuner DVB-S2) zkusenosti...

Když obraz tak jedině Coolstream Tank 4xDVB-S2 - jiná alternativa není !!!

matchboxx
Registrace: 9/2012

rýchlosť prepínania do jednej sekundy
nahrávanie až 4 hd programov
nahrávanie jedného programu 2x
viac než 400 pluginov.
iptv - okolo 1000 programov
foreca počasie aktualne z každého mesta na svete ak je v databázii)
turkvod iptv.
archív czsk + vlasné rtmp adresy
nastavenie obrazu podľa vlastných možností.
každému podľa oka a možností . jeden slepý sa už ozval.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

Hmm, no VU+ kamaráde mám zde na stole Duo2, Solo2, Solo, Uno a Ultimo jsem již prodal.Také Duo je již delší dobu v krabici. Věř mi, že s VU+ mám o 100% více zkušeností než ty, ale také mám zkušenosti s Coolstreamy a kdo nevidí neuvěří, na to vem jed. Jediná výhoda E2 je milión někdy opravdu neupotřebitelných a zbytečných pluginů.

matchboxx

v šak na nič iné som nečakal,len na to kým sa ozve dealer - predajca , aby predal to ,čo nikto nekupuje. Ako si sa pekne prezradil.dobrý predajca je tak poliak. ten predá aj bublinu do vodováhy.

oneeeee

Ty bublino od vodováhy :-)), jsi vedle jak ta jedle.

matchboxx

Na co potřebuješ proboha 4 tunery? Duo2 se mi zdá trochu zbytečné, na co ten display, abych se podíval na počasí? Se svým ultimem na 42 TV jsem plně spokojený. Ale věřím, že ten coolstream musí hrát na 32-jce opravdu pěkně. A ted vážně, proboha matchboxi, proč sis ty všechny vučka kupoval, když mají tak blbý obraz? /A to nemíním ironicky, jenom se ptám.../

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan

Kde jsem napsal, že VU+ má špatný obraz? Coolstream však z žebříčku vybočuje a pokud se něko zeptá, že chce přijímač s excelentním obrazem, tak jsem na koni :-)) Nic jiného v tom není.

matchboxx

matchboxx

Pravda čo pišeš, len doplnim . Podľa obrazu:
Coolstream NEO 2 TWIN
X-Trend ET - 9500
Dreambox 7020 HD...8000 HD
...Vantage 7100 HD

Milan C
Registrace: 4/2006

milan

ahoj,

vždycky žasnu, jak můžete dávat do pořadí receivery podle kvality obrazu. Pokud je nemáš všechny pod sebou a na každý receiver solo TV se stejným programem, tak nemáš ani tu nejmenší šanci takové pořadí reálně sestavit. Promiň, ale přijde mi to sestavování pořadí jako čistá pitomost.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

to matchboxx

Ted jsi mě dostal, sorry, omlouvám se, jenom jsem alergický na ty kecy o špatném obraze na vučkach. Se sousedem jsme porovnávali obraz una s vantage8000 a na 42-ce plasmě nejsou viditelné rozdíly, možná od 50 výše by někteří ostrovidci "něco" viděli. A proto si raději koupí Arivu...

tukan

A je zabava, zase len tych par verklov roky dokola. Slavny xtrend a co mara m9, alebo miraclebox ? Len u nas dokola rovnake verkle. :laughing:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

saxon

Ahoj Saxon...ja viem , ale oči si trochu pamataju.:)
Ale zas tu nechválim čo mam doma, resp. niečo čo na tieto spomínane obrazovo nemá...

Milan C

Milan

OK. Nemáš odzkoušeny VTI 6.0? Pry je v pohodě, dokonce i pry obraz lepší. Jsem po dovolené, takže asi na to nebude čas to testnout. Chystám se odzkoušet HbbTV na pozemním multiplexu K52 z Wendelsteinu. Přemýšlím, ze si koupím na pokusy na cestach ještě jeden linux. Chci něco s jedním S2 a hlavně s jedním Combo tunerem. Musím kliknout na novinky od VU.

On Air!

Saxon

Saxon, takový test je velice jednoduchý, většina televizorů má více než jeden HDMI vstup. Ze satelitního výstupu napájet druhý, třetí, .... přijímač. Stejná polarizace na test bohatě stačí.
Napřed prohodit přijímače v HDMI jestli náhodou nejsou v televizi mezi nimi rozdíly (s čímž jsem se ještě nesetkal). Poté rychle přepínat mezi HDMI vstupy. No a víc očí víc vidí.
Platí to i na jiné zdroje videosignálu.

HiFiOK
Registrace: 12/2006

saxon

VTI 6.0 v pohodě, je rychlejší bootování, týden jsem si zvykal na novou grafiku, ze začátku mi to trochu vadilo, ale ted v pohodě, obraz nepatrně lepší, jiná struktura menu. Na vyložené negativa jsem nenarazil, pokud Ti to pomůže

tukan

Díky, naprosto stačí. ;) snad po neděli. Ještě ten T2 tuner kdyby uz konečně udelali. ;)

On Air!

Saxon

saxon

Tak ako piše kolega "tukan" hore oproti VTI5.1 okrem iného rýchlejšie nabieha cca 40 sek...stara verzia cez minutu...a obraz , že vraj trochu lepši...to je len sprostredkovane.

Milan C

Já osobně mám 60" Sony a přijímače dokážu postavit na sebe a v PAPu to vyzkoušet, taková bundesliga ze Sky Deutschland na Coolstreamu je obrazově excelentní.

matchboxx

saxon

...a zabudol som, žiadne greenscreeny ,žiaden problém z nastavením resp.nainštalovaním scams,plugins ...
a aj HD Glass aj GSU od známeho autora :)ide bez problémov.

Milan C

A nešel by tam ten tuner z octagonu/Fortisu alias skytecu atd? Mám to na dvb-t2 Humaxu, ale přiznám se, že jsem se na to dvb-t2 vykašlal, protože to vysílání je jenom od rána do poledne ;P

tukan

Ta co pedro, uz vies ?

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Saxon

Je to tak,na tom image VTI 6.0.0 je obraz naozaj najlepší/viac ostrý,vyvážený,krajšie farby,HD je na tom rozhodne lepšie než tomu bolo na VTI 5.0.0 a VTI 5.1.0.Som zvedavý čo prinesie nový VTI 6.1.0 ktorý vydajú vývojári už čoskoro cca do 2 mesiacov.Šušká sa,že tam bude viacero noviniek.

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

všetky image sú dobré. ak je na vti 6.0 lepší obraz , to je očný klam. žiadny rozdiel nieje. stačí sa pozrieť do - nastavenie obrazu. Ja mám momentálne turecký BH 2.05. Ten je totiž upravený.Akurát čo sú tam predinštalované pičoviny.Ale to je asi v každom image. A žiadny green screen mi ešte nenabehol.

oneeeee

Vadí mi tam především ten igelit přes obrazovku, nebo jaká si mlha to vypadá...

On Air!

Saxon

kostik123 netáraj.

na všetkých image je obraz rovnaký.

oneeeee
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31