![]() |
|
oblbování neznalých klientu M7Tak mi volal zákazník kterému končí hájení za pul roku 0D96 že zaplatil servisní poplatek na dva roky přitom ve skutečnosti zaplatil mini na rok které nechtěl bravo M7 RvAmiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 3 393 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43 | |
![]() |
|
RE: oblbování neznalých klientu M7Měl by vyhledat očaře, když má potíže se zrakem a neumí číst, na co na webu kliká :)))Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
RE: oblbování neznalých klientu M7ale oni ho telefonicky kontaktovaly že jsou ze skylink a že mu končí servisní poplatek tak si ho v dobré víře chtěl prodloužit na dva roky ;)Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
![]() |
|
aldaa prodloužil? :laughing: :bomb: :laughing: |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE: oblbování neznalých klientu M7no jo ale jen na rok :))) příště mi zavolá mne je to šumák ale asi budu muset kouknout do databáze a hodit info dalším kterých se to týkáAmiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
![]() |
|
RE: oblbování neznalých klientu M7Tak měl zavěsit. A navíc nechápu, k čemu někde uvádí svoje telefonní číslo :lookaround:Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
RE: oblbování neznalých klientu M7Co jsme si zvolili, to máme. Některé formy jednání se zákazníky jsou standardní i když se někdy zdají sprosté. Ryba smrdí od hlavy...On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: oblbování neznalých klientu M7Mi co jsme si za včasu výměnou pořídili kartu ICE jsme v pohodě a dva roky klidu. |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
aldavieš koľkokrát mesačne mi volajú- T-COM - Orange - O2 - predajcovia zlata, kukurice, múky, platiny - banka, kde mám účet ? A čo je to za "zákazník" (predpokladám si myslel TVOJHO zákazníka) ktorý zaplatí prvému blbcovi čo mu zavolá a neporadí sa s tebou, keď je tvoj? Hrnce za 50k už má? Nezlob se, ale na takéto príspevky je ťažko dať inú odpoveď. Argument že Skylink spadol do žumpy kastrolových šmejdov síce beriem, ale keď to robia všetci okolo tak ťa preválcujú. Vidím to sám okolo seba a to robím v na míle vzdialenej brandží od sat vysielania a telekomunikácií. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
pripojím aj ja aktuálnu skúsenosťPrišiel štandardný list/obálka aký chodí v čase, keď končí doba, na ktorú bol "poser" zaplatený... Vyzeralo to, všetko OK... Až na jeden detail. A to som teda čumel. Dokonca si dovolím použiť slovo hajzlíci!!!V liste na začiatku píšu o ročnom poseri za 14,40€. V druhej tretine reklama na "extrémne výhodné predplatné" balíka mini. A ono prekvapenie prichádza v poslednej tretine - vo vyplnenom šeku. Namiesto onej uvádzanej sumy na ročný poser bolo vyplnená suma onoho mini predplatného v hodnote 48+ €. Jasný chyták na starších, ktorí daj šek zaplatiť vnúčikovi...Alebo ho zaplatia sami... |
anonym2
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 792 |
![]() |
|
RE: oblbování neznalých klientu M7Ako som minule písal a títo rozhodujú o budúcností krajiny a nemajú tochu chochmesu ani pre seba.Trochu smutné. :(Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: oblbování neznalých klientu M7Tak at si zavola na Skylink, balicek zrusi z duvodu omylu a penize mu vrati do kreditu. |
esquire
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 512 |
![]() |
|
esquireneviem kde to zijes..ale ked nieco skusas reklamovat u skylinku tak hraju mrtveho chrobaka....skusal som dva mesiace a zbytocne...maily ani neodpovedaju na skype sa tvaria ze nic..bez odpovede a dovolat sa tam tak si ta prepinaju dokola az ta zrusia..pre mna je to jedna firma ktoru prirovnam k nebankovkam..odrby..nic ineskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
Moje zkušenost:Zdárně jsem s něma komunikoval v RE:na jejich nabídky,např. 7-denní ochutnávky,to sleduje u nich najednou více pracovnic,nevím sice proč,ale na vše mi odpověděli do 3 dnů a dokonce volala i jakási vedoucí aby věc uvedla na správnou míru,že nemám nárok na nic při plac.ročním balíčku a karty výměna není poser prodloužený o rok,což mi tady taky vysvětlili saťáci |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: oblbování neznalých klientu M7ne ze bych se chtel Skylinku zastavat ale dnes prislo rodicum nabidka bud sp 348 kc nebo za 998kc mini na rok vcetne vymeny stare karty zadarmo a cena na slozence stejna. kdyz vezmu vymena karty 348 kc+SP 348 kc tak ten mini maji za 25 Kc/mes |
tompr
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 049 |
![]() |
|
RE: oblbování neznalých klientu M7Jenže při balíčku neplatíš servisní poplatek.Každému posílají něco jiného.Sousedovi co má irdeto kartu,poslali dopis,že má po 2 letech zaplatit servisní poplatek a byl tam návrh na výhodné předplatné balíčku mini za 1188,-kč |
t152
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 132 |
![]() |
|
Skylink marketingV mezích zákona, ale nemorální počin. Ale za prachy v Americe dům.Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
![]() |
|
RE: oblbování neznalých klientu M7kdyz by si sli vymenit jen kartu tak i pak musis platit sp a to mas 700kc za nic tak lepsi 998 amit vymenu a na rok mini |
tompr
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 049 |
![]() |
|
tomprprávě pro takové,jako jsi ty, je tohle lákadlo,jiní končí a zapojují DVB-T bez serpo(zatím) R^ :laughing: :lookaround: :O |
pierrepetr
![]() |
|
RE: oblbování neznalých klientu M7Petře uděláš mi všechny cz a sk programy včetně HD co mám za 29,- na satu z antény do ceny deseti let serpa? Jo a sorry, některé muxy nechytnu vůbec a chci to jen pro jednu televizi. Velice děkujiZnova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
Tomik535já jsem pouze vykonavatel přání zákazníka,taky jim to počítám,ale oni to ta chtějí,slováci je nezajímají(pardon bratři) R^ :laughing: :lookaround: :lookaround: |
pierrepetr
![]() |
|
Tomik535a v DVB-T mají čt1HD,čt2HD,čt sport HD,Novu HD + 20 SD satármo :laughing: :laughing: R^ :O |
pierrepetr
![]() |
|
Ještě dodatekna hodně místech v STA mají v DVB-T i převedené slováky,já taky,pak účastnická šňůra 50kč a mají víc ,než základ ze sat. :laughing: :laughing: :lookaround: :O :))) :))) |
pierrepetr
![]() |
|
RE: oblbování neznalých klientu M7Rozumíš tomu "na jednu TV"?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
jistěna jednu,z STA třeba 20 TV R^ :laughing: :laughing: :lookaround: |
pierrepetr
![]() |
|
RE: oblbování neznalých klientu M7Možná ti to vysvětlí někdo jiný, já nemám sílu. Jen se mi z tvých výkřiků zdálo, že kdo nemá dvbt, tak není v kurzu. Aby z principu nepřišel o třičtvrtě piva měsíčně, sbalil fukční sat. komplet do sklepa a vítězoslavně si třeba za 3000 pořídil dvbt.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43 | |
![]() |
|
![]() |