Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Výměna CS link za Skylink

Dobrý den, omlouvám se že zakládám toto nové téma, ale i po přečtení souvisejících odkazů tomu pořád nerozumím.Cca. před 2 roky jsem si pořídil SAT komplet s kartou CS Link s neomezenou platností (základ+českéHD), poplatek je do 1/2 ledna, karta je Irdeto s 11 místným kódem. Teď mi přišel email z Skylinku, že mi posílají novou kartu Skylink za 349 kč a děkují za objednávku- ale já si od nich nic neobjednával a nevím, co to na mě zkouší. Co jsem koukal na netu, tak končí karty s Crypto w., ale tu já nemám. Co se stane, když zůstanu u staré karty CS link? Jak jsem koukal, tak programová nabídka by měla být na obou kartách stejná, zaplatím 350 kč a za to budu mít 2 měsíce MINI zdarma (což mi při "kvalitě" pořadů moc neláká). Nebo je tam ještě nějaký háček?
Moc díky.
Brrouk

brrouk
Registrace: 2/2012
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Výměna CS link za Skylink

Jediný háček je v tom, že pokud kartu nevyměníš, přestane ti časem fungovat. M7 koupil Skylink i CSlink a přijde mu nehospodárné provozovat dva IRDETO systémy. Protože u CSlinku je pouze pár tisíc aktivních karet IRDETO, tak donutí jejich majitele tyto karty migrovat ke Skylinku a může tento kodŕ vypnout a šetřit €. Nikdo tě nenutí kartu měnit, jen ti tu starou prostě jednou vypnou stejně jako karty cryptoworks. Pokrok nezastavíš.

nendez
Registrace: 6/2009

Pozor bonus sa neprenasa na novu kartu! ! ! To znamena serv. poplatok sa plati hned! No nekup to.

satan
Registrace: 1/2006

No a ešte niečo,nepojdu na tej starej programy,ktoré pridali po 15.máji.A samozrejme všetky,ktoré v budúcnosti pridávať budú,tak pri troche premýšlania asi bude vhodné ju vymeniť,keď ešte nejaký ten bonus dávajú.Samozrejme najvýhodnejšie to bolo meniť do 15.9.2012,ale kto nemenil prerobil. :(

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas
Registrace: 5/2007

nic neměnit

pošlou ti novou zadarmo,jim se to vyplatí a tobě taky :laughing: R^ R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Vymena cryptoworks karty Ct

Dnes jsem vlolal na zakaznickou linku Skylinku a byl jsem ubezpecen operatorkou ze kdyz ji vymenim za kartu M7 stane se z ni neomezena I
ce na vsechny programy ale nejak se me to nezda.nema s tim nekdo zkusenost ? dik za reakce.

Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček

Anubis
Registrace: 7/2008

Vyskúšaj a uvidiš a nezabudní dať vedieť,ako si pochodil.

letas

Brrouk,Ja mam to iste.M7 mi poslala upozornenie na vymenu dek.karty / Gital /.Tiez som volal aby mi ju poslali postovou dobierkou,ale v cene 13,90Eur.Do 10 dni sa musi karta zaregistrovat .A po registracii zaplatit este ročny poplatok 14,40Eur.No neurob to ,ked ťa vypnu.Podla mna to je aj tek neseriozne.To platenie karty.

sano1
Registrace: 4/2009

Dnes som registroval vymenu, na povodnej irdeto bolo treba platit serpo az o 11 mesiacov. Po registracii platit ihned.

satan

satan,kolko ťa to vyšlo? Vymenu karty si určite platil a ročne poplatky to je sila.že?

sano1

Uhrazený SP na CRW kartě se převádí, ochranná doba Irdeto karty ne :-/

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)

Delta1
Registrace: 6/2007

A ani ochranná doba karty cs-link cryptoworks.

letas

Těm co mění funkční kartu a nepotřebují žádnou z výhod této "výměny" (např. kompletní nabídka, refresch, ice) aby tu pak mohli brečet, by mělo být odepřeno i volební právo.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

To bola suseda, ktorej pred rokom ukradli predchadzajucu cslinkovu kartu. Nie fyzicky len technicky. Cslink zdlhavo zatajoval toho, kto to urobil. Vraj predajca... Potom si kupila dalsiu novu kartu cslink irdeto. Po 13 mesiacoch zacina serpo. Kartu vymena, inak dakuje skylink za objednavku si platila sama.

satan

Len by ma zaujimalo ,ked za vymenenu staru cryptovorks rartu /skylink/som platil ročny poplatek 14,40Eur.A teraz za vymenu karty Gital/cslink/som povinny platit poplatok tiež 14,40Eur.Pytam sa či nestači zaplatiť poplatok jeden za obidve karty.Je to podobne ako ked vlastnim 5 TV,ale platim len za jeden.Dik za kazdu odpoved.

sano1

sano1

kdyby to šlo,tak se domluvíš se sousedem a šábnete se R^ :laughing: :lookaround: :O

pierrepetr

pierrepetr.

vím,oni neodpustia ani cent,ale ak mi dojde ta karta, operatora sa opytam ako je to s placením,ked už jednu kartu mám a ročny poplatek zaní mám zaplaceny.

sano1

sano1

proč by asi nabízeli kartu next? R^ :laughing: R^

pierrepetr

připouštím

,že karta next je o placené nabídce,ale prostě to nejde,platí se za každou kartu R^ :laughing: R^

pierrepetr

pierrepetr

Mam taky takeho tušáka.Platit za každu kartu,ved toby im predse utekali penize.Su to jejich zisky.

sano1

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra