Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

hd box9105+

Potřeboval bych pomoct ze šarikem,najedu na server list a nemužu jse dostat do položek uživatelské jméno a heslo.Duran přes ten skype by to šlo.Tady máš muj email tor131@seznam.cz Díky za rady.

ferencik
Registrace: 7/2011
Odpověď v diskusním vlákně

RE: hd box9105+

zmáčkni 4krát tl. nula a seš tam ;) :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

hd box 9105+

Už jsem to udělal Drobeček máš pravdu,ale to heslo a to uživatelské jméno je skryté že.Napřed tam psalo nějaké dummy,já to vymazal a dal tam heslo a to už jméno.Mohl bys na skype.Jak ho máš dlouho,já ho mám 14dní.

ferencik

hd box 9105+

Jak poznám že jse my server připojí,všechno mám vypsany a obraz to nekoduje.Jsou tam proxy server a dinamické nastavení.Muže my někdo poradit,diky za rady.

ferencik

hd box 9105+

Napis ,čo ti nefunguje ,alebo čo vlastne chceš.Trochu to rozober konkretnejšie.Na server musiš mať vypisane ip-adresy.Potom sa napojiť na internet a ten automaticky ohlada danu ip-adresu na server.Ale neviem čo potrebuješ aku maš pričinu..Alebo natvrdo resetni primač,pripadne daj vyrobne nastavení ktore ti odstrani nepotrebne udaje,alebo prehraj softver.

sano1
Registrace: 4/2009

hd box 9105+

Mám pluginy xcam xcamklient,xcamgonfigure.a potřebuju newcamd a nebo ccam nastavyt v boxu.iP adresy mám snad dobře nastaveny.A jsu uplně začátečník linuxu.potřebuju aby my najel obraz ze skušebního serveru.Zatím jse my to nedaří.Skoušel jsem tring a albanian digital a nic.Nevým kde je chyba.Aninevým jak poznám že jsu připojenej na server.Ale server mě píše povoleno a mou ip adresu.Nemužež na skype zítra.Diky moc za rady.

ferencik

RE: hd box9105+

Chlapče, vyser se na jakéhosi šarika a věnuj se raději jazyku českému. Uděláš líp.

polulin
Registrace: 10/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra