Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Prima odvysílá

To je tedy výkon, odvysílat film v HD rozlišení. Provozovatel Prima TV MTG ve Skandinávii vysílá v HD kvalitě už pěkných pár let ...

T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin

ivo2001
Registrace: 4/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Prima odvysílá

zapomeli napsat ze, cely film bude zkurwen logem vyhulenych v pravem hornim rohu... Rv

chocholos
Registrace: 11/2007

Ale logem v HD :laughing:

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

Myslím, že u těchto prázdninových sobotních "blockbusterů" na Primě je úplně jedno, jestli jsou vyhulený nebo SD.

Já se práce nebojím. Klidně si k ní i lehnu.

kubisek
Registrace: 2/2005

Zatim me ani jeden z techto sobotnich filmu nezaujal. Nechapu, co tim sleduji! Rv

esquire
Registrace: 7/2008

hmmm

to jejich HD vypadá jak vhs 4 kopie... :bigeyes: :bigeyes: :lookaround:

chleba
Registrace: 2/2013

toje dílo

tak by mě zajímalo jestli tu ,,HD,,kvalitu u toho filmu przní skylink nízkým bitratem nebo to v takovém humusu leze rovnou z Primy :bomb:

chleba
Registrace: 2/2013

To je čo za názov témy???? Navrhujem ovocie :-)

LuboTS
Registrace: 5/2006

LuboTS

nechceš tady šéfovat?,máš takové dobré návrhy,to je škoda nechat bez povšimnutí R^ :laughing: R^

pierrepetr

I když je to celkově stále bída, rozdíl v kvalitě je velice zřejmý. To ale na 1024x768 přímotopech fakt nemusí být vidět. A to máte ještě výhodu, že venku už je docela tma :)))

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Řekl bych,ze kvalitu Prima HD obrazu przni Skylink,protoze s.re za kazdou cenu co nejvic programu na TP.Lepsi kvality obrazu se dočkáme az dostanou rozum a uvolni bud jeden program z toho TP na jinou novou kapacitu nebo mozna dojde k te zmene hodnoty parametru FEC.Tim se ale zase asi o něco zhorsi parametry signalu TP.Spis bych uravil parametry hodnoty SR aspoň na 30000 pokud to bude mozne nez menit hodnotu FEC na vyssi hodnotu.Uvidime jak to nakonec bude s tou zmenou parametru u TP DVB-S2/8PSK od Skylinku.Mozna k ni vůbec nemusi dojit.

HYPER
Registrace: 11/2010

Ano rozdíl na LCD je zřejmý, protože SD programy jsou na LCD totální hnus ;) :))) , tak pak ty nepřirozené HD LCD omalovánky lépe vyniknou ;) :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

drobeček

ale zase těch napálenejch LCDéčkařů je hodně,tak proč pro ně neudělat hezkou omalovánku,třeba jednou týdně R^ :laughing: :lookaround:

pierrepetr

Ale no tak. Když to vyfotíte, tak je to úplně stejný hnus na plazmě i lcd. Některé jedince ale blikání plazmy oblbne a zdá se jim to hezčí. Stará finta, v barech bliká stroboskop a holky se zdají být mladší. Zkušeného borce ale neoblafnou. ;)

visper
Registrace: 5/2008

A blikající fotograf visper je zpět ;) :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček

Je to neuvěřitelné jak dokážete jakoukoliv debatu zvrhnout na souboj plazma - LCD. Vždycky to vyprovokují plazmáci. Poslední dobou začínají být menšiny nějak agresivní. Měli byste zorganizovat pochod v Praze, to je teď moderní. ;)

visper

Máš to nějak pomotané s tím kdo co vyprovokoval většino ;) :)))

drobeček

Hm, to je debata o Prima HD,film Béčkovej v HD,ale obrazově stejné jako ostatních TV co v Česku u vysílají hdéčku.Malou vyjímkou je o něco lepší CT z programy v HD,co?Jinak si něco vychutnávat v TV LCD a nejlepší kvalitě(1080p)je přes pořádnej HDMI kabel doma z kvalitních Blu-Ray přehrávačů,popřípadě HD ripů v MKV a ne z TV Programů.

Schettl
Registrace: 3/2011

Vy máte lehy asi i hodně času vysedávat jen u TV , AT KOUKÁNÍM NA PROGRAMY NEBO Blu-Ray přehrávačů .

standa111
Registrace: 11/2009

Tohle Forum je od toho a co je ty děláš na zahrádce,tak to není forum pro tebe a nepiš píč...

Schettl
Registrace: 3/2011

Visper

Ja mám taky plazmu a neprovokuju... ;) LCD vlastně taky v notebooku.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

já mám plazmu i ledkový LCD a obraz stál u tohodle filmu na obouch za píííp. Jinak plazma má výhodu v tom, že pokud je doma chladno, tak poslouží i jako topení. :laughing:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

Eemil

Nedávno jsem testoval dříve zmiňované pokryti RS7/32/ a Mux4/235/ na Lipensku. Vybral jsem si plochu letiště Frymburk/Blatná/ a jedním slovem tragedie. Z velkého stozaru úplne v pohode, všechny tři MUXy kolem 65-70dBuV na LPcku, ale ty dva nemeli ani 30dB, takže o ničem. Zato Wendelstein tam pálí jako bejk, dokonce i se signálem Mnichova /viz. IO/ MER přes 23dB.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Zapomněl jsem dopsat: "A teď do mě". Ani nebylo třeba, chytili se krásně.. ;)

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Saxon

Tak je to správně. Ať si každý koupí co se mu líbí a neprovokuje. Já v podstatě proti plazmám nic nemám, jenom se bavím jak někteří startují. ;)

visper

Visper, jednoho zoufalce-provokatéra máš hned nad sebou ;) :)))

drobeček
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra