![]() |
|
Prima odvysíláTo je tedy výkon, odvysílat film v HD rozlišení. Provozovatel Prima TV MTG ve Skandinávii vysílá v HD kvalitě už pěkných pár let ...T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 224 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
RE: Prima odvysílázapomeli napsat ze, cely film bude zkurwen logem vyhulenych v pravem hornim rohu... Rv |
chocholos
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 460 |
![]() |
|
RE: Prima odvysíláAle logem v HD :laughing:Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
RE: Prima odvysíláMyslím, že u těchto prázdninových sobotních "blockbusterů" na Primě je úplně jedno, jestli jsou vyhulený nebo SD.Já se práce nebojím. Klidně si k ní i lehnu.
|
kubisek
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 106 |
![]() |
|
RE: Prima odvysíláZatim me ani jeden z techto sobotnich filmu nezaujal. Nechapu, co tim sleduji! Rv |
esquire
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 512 |
![]() |
|
hmmmto jejich HD vypadá jak vhs 4 kopie... :bigeyes: :bigeyes: :lookaround: |
chleba
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 83 |
![]() |
|
toje dílotak by mě zajímalo jestli tu ,,HD,,kvalitu u toho filmu przní skylink nízkým bitratem nebo to v takovém humusu leze rovnou z Primy :bomb: |
chleba
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 83 |
![]() |
|
RE: Prima odvysíláTo je čo za názov témy???? Navrhujem ovocie :-) |
LuboTS
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 931 |
![]() |
|
LuboTSnechceš tady šéfovat?,máš takové dobré návrhy,to je škoda nechat bez povšimnutí R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE: Prima odvysíláI když je to celkově stále bída, rozdíl v kvalitě je velice zřejmý. To ale na 1024x768 přímotopech fakt nemusí být vidět. A to máte ještě výhodu, že venku už je docela tma :)))Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Prima odvysíláŘekl bych,ze kvalitu Prima HD obrazu przni Skylink,protoze s.re za kazdou cenu co nejvic programu na TP.Lepsi kvality obrazu se dočkáme az dostanou rozum a uvolni bud jeden program z toho TP na jinou novou kapacitu nebo mozna dojde k te zmene hodnoty parametru FEC.Tim se ale zase asi o něco zhorsi parametry signalu TP.Spis bych uravil parametry hodnoty SR aspoň na 30000 pokud to bude mozne nez menit hodnotu FEC na vyssi hodnotu.Uvidime jak to nakonec bude s tou zmenou parametru u TP DVB-S2/8PSK od Skylinku.Mozna k ni vůbec nemusi dojit. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
RE: Prima odvysíláAno rozdíl na LCD je zřejmý, protože SD programy jsou na LCD totální hnus ;) :))) , tak pak ty nepřirozené HD LCD omalovánky lépe vyniknou ;) :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
drobečekale zase těch napálenejch LCDéčkařů je hodně,tak proč pro ně neudělat hezkou omalovánku,třeba jednou týdně R^ :laughing: :lookaround: |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE: Prima odvysíláAle no tak. Když to vyfotíte, tak je to úplně stejný hnus na plazmě i lcd. Některé jedince ale blikání plazmy oblbne a zdá se jim to hezčí. Stará finta, v barech bliká stroboskop a holky se zdají být mladší. Zkušeného borce ale neoblafnou. ;) |
visper
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 2 038 |
![]() |
|
RE: Prima odvysíláA blikající fotograf visper je zpět ;) :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
![]() |
|
RE: Prima odvysíláJe to neuvěřitelné jak dokážete jakoukoliv debatu zvrhnout na souboj plazma - LCD. Vždycky to vyprovokují plazmáci. Poslední dobou začínají být menšiny nějak agresivní. Měli byste zorganizovat pochod v Praze, to je teď moderní. ;) |
visper
![]() |
|
RE: Prima odvysíláMáš to nějak pomotané s tím kdo co vyprovokoval většino ;) :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
![]() |
|
RE: Prima odvysíláHm, to je debata o Prima HD,film Béčkovej v HD,ale obrazově stejné jako ostatních TV co v Česku u vysílají hdéčku.Malou vyjímkou je o něco lepší CT z programy v HD,co?Jinak si něco vychutnávat v TV LCD a nejlepší kvalitě(1080p)je přes pořádnej HDMI kabel doma z kvalitních Blu-Ray přehrávačů,popřípadě HD ripů v MKV a ne z TV Programů. |
Schettl
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 81 |
![]() |
|
RE: Prima odvysíláVy máte lehy asi i hodně času vysedávat jen u TV , AT KOUKÁNÍM NA PROGRAMY NEBO Blu-Ray přehrávačů . |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
RE: Prima odvysíláTohle Forum je od toho a co je ty děláš na zahrádce,tak to není forum pro tebe a nepiš píč... |
Schettl
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 81 |
![]() |
|
VisperJa mám taky plazmu a neprovokuju... ;) LCD vlastně taky v notebooku.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Prima odvysílájá mám plazmu i ledkový LCD a obraz stál u tohodle filmu na obouch za píííp. Jinak plazma má výhodu v tom, že pokud je doma chladno, tak poslouží i jako topení. :laughing:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
EemilNedávno jsem testoval dříve zmiňované pokryti RS7/32/ a Mux4/235/ na Lipensku. Vybral jsem si plochu letiště Frymburk/Blatná/ a jedním slovem tragedie. Z velkého stozaru úplne v pohode, všechny tři MUXy kolem 65-70dBuV na LPcku, ale ty dva nemeli ani 30dB, takže o ničem. Zato Wendelstein tam pálí jako bejk, dokonce i se signálem Mnichova /viz. IO/ MER přes 23dB.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Prima odvysíláZapomněl jsem dopsat: "A teď do mě". Ani nebylo třeba, chytili se krásně.. ;)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
SaxonTak je to správně. Ať si každý koupí co se mu líbí a neprovokuje. Já v podstatě proti plazmám nic nemám, jenom se bavím jak někteří startují. ;) |
visper
![]() |
|
RE: Prima odvysíláVisper, jednoho zoufalce-provokatéra máš hned nad sebou ;) :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
![]() |