![]() |
|
Registrace Digi-tv na Slovensku ?Dobrý den,já si hlavně před nějakým časem pořídil tuto "platformu" kvůli tom že anglickou fotbal.ligu vysílali na Digi Sportu,ale teď když oni přišli tak jsem naštvaný a znechucený. Jenže to je tak jediný co můžu dělat. Nevím jak dlouho nás ještě všichni provozovateli v ČR budou používat jak rukojmí a dělat znás pitomce,no asi do tý doby než si to necháme líbit a že my si necháme líbit dost to už čas ukázal. Na Slovensku vznikají nový sportovní stanice (ať si vznikají ale ať nám nechají alespoň to na co máme snad nárok) Dnes jsem si zkusil objednat slovak sport na Topfunu a jedním slovem na to se nedá dívat (ani tu penaltu jsem neviděl) kvůli tomu že se nacházím v místě kde není dostatečná rychlost internetu a tak je obraz (jestli se to tak dá vůbec nazvat) trhavý a rozmazaný. Takže toto není možnost. Jestli se to objeví v DVB-T tak asi v MUX 3 který taky nechytnu,tak se ptám jakou mám jinou možnost ??? Pamatuji si jak tenkrát byly stížnosti na Digi když si vyhradilo že anglická liga bude jen na jejich stanici snad byly i nápady že se to dá k soudu že je to omezování občanů,ale oni tu stanici nabídli jak čechům tak i slovákům v podstatě zadarmo. A teď je to v pořádku když já bych si chtěl zaplatit stanici ale kde ? Proto se ptám jestli si nemám objednat digi na nějakýho slovenskýho občana,kterýho bych touto cestou chtěl snad i oslovit. Jestli by se teda nějaký takový našel ? Posílal bych mu peníze předem na jeho účet s nějakou zaokrouhlenou cenou samozřejmě nahoru a snad se i díval. ;) Nebo máte někdo jiný nápad ? Děkuji za názory.. |
jexxx
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 119 |
![]() |
|
RE: Registrace Digi-tv na Slovensku ?Ani v DIGI SK to nie je.Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
Re: Registrace Digi-tv na Slovensku ?Digi Sport bych si asi neobjednával,už protu kvalitu!Dnes jsemměl možnost porovnat premier ligue live na slovak sport1 HD a canal+sportHD a opravdu je rozdíl v kvalitě obrovský.Takže u mě nadále vede platforma Nc+. R^ |
januvia
Registrace: 4/2013 Příspěvků: 156 |
![]() |
|
RE: Registrace Digi-tv na Slovensku ?Aha já myslel že je. Tak snad to tam má být nebo se mě to zdálo ? :O |
jexxx
![]() |
|
januviaJenže i kdybych si objednal slovak sport 1 (např.u Skylinku) tak tam budou dávat POUZE jeden zápas z celýho kola. |
jexxx
![]() |
|
RE: Registrace Digi-tv na Slovensku ?To sa len písalo že to do štartu bude,že vraj nieje kapacita.Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
januviazaujimalo by ma, kde si porovnaval Slovak Sport 1 HD |
mar10
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 99 |
![]() |
|
RE: Registrace Digi-tv na Slovensku ?Zrejme na magio iptv, keďže inde hd verzia nie je :-) |
pista83
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 341 |
![]() |
|
RE: Registrace Digi-tv na Slovensku ?no skor si myslim, ze porovnaval Slovak Sport 1 na Skylinku a ani v IPTV Magio Slovak Sport 1 HD nie je |
mar10
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 99 |
![]() |
|
RE: Registrace Digi-tv na Slovensku ?treba si objednať to čo nieje dostupné. A to čo je dostupné tak o to nieje záujem , alebo...vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: Registrace Digi-tv na Slovensku ?Každý nech si objedná čo uzná za vhodné, slováci nech si objednávajú magio, češi o2, topfun a všetci dohromady si môžu objednať nc+, sky italy, al jazeera sport..... |
pista83
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 341 |
![]() |
|
pista83Jo 02 jsem zapoměl zmínit. Když na jejich strankách napíši svoji adresu tak mě zdělí že nemůžu jejich televizi sledovat. Max. tak internet. |
jexxx
![]() |
|
RE: Registrace Digi-tv na Slovensku ?nevím nevím jen tak jsem po několika měsících projížděl programy u Skylinku a na SPORTU 1 byl fotbal v přímím přenusu , ale takové mazanice jsem nikde ani na DIGI TV neviděl jako tam . To je normální jev nebo náhoda ? PODLE TOHO SPORTU 1 ZLATÁ DIGI TV . |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
RE: Registrace Digi-tv na Slovensku ?standa111 ... sport1 pozeraj na UPCdirect, to je zároveň distribučný feed |
mmc
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 731 |
![]() |
|
![]() |