![]() |
|
Příjem Channel 4 HD vs ostatní na A2FZdravím,dělší dobu jsem se nedíval na Channel 4 HD a teď se dívám, že se s Astrou 2F asi něco dělo a totálně se mi sype. Ostatní, ale už horizontální TP z Astry 2F jdou zdá se velmi dobře. Mám někde něco špatně, nebo je aktuálně opravdu takový rozdíl mezi příjmem V a H z Astry 2F? |
LubosD
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 363 |
![]() |
|
RE: Příjem Channel 4 HD vs ostatní na A2FJe to dost zvláštní - když zkusím jiný DVB-S tuner, tak tam je na tom Ch4 HD výrazně lépe. |
LubosD
![]() |
|
RE: Příjem Channel 4 HD vs ostatní na A2FVlivem vyšších teplot je signál A2F cca o 1,5 dB slabší - bohužel až se ochladí,už nebude co sledovat.Majitele parabol větších než cca 2m tato situace nezaskočí.Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.
|
táhlovej
Registrace: 3/2005 Příspěvků: 1 264 |
![]() |
|
zatim u me dobry...Tak nevím jestli to toho 18.8 tady chodilo, ale dneska to chodí, tak jako vždy. Nehnula se Ti při těch větrech parabola? Mě se hnula asi tak o 1cm nebo nějakej podobnej drc a vypadlo mě všechno. Tak jsem vylezl na střechu jen jsem do toho drcnul a naskočilo vše jako vždy. Pravda během bouřek a mraků a jinejch povětrnostních podmínek je CH4 HD vždy nějak na levačku. Ale zatím jsem neupgradenul a stale jedu na 150. |
MzDablic
Registrace: 10/2012 Příspěvků: 23 |
![]() |
|
RE: Příjem Channel 4 HD vs ostatní na A2FKde stačí 150 cm na Astru 2F - alespoň okres ?Díky T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 226 |
![]() |
|
RE: Příjem Channel 4 HD vs ostatní na A2FJo promin. LubosD me z fora zna . Praha - Dablice Gilberini 150cm, 10m kabel , Technisat S2 , TBS8922. Napevno na Astru 2F, 1N. |
MzDablic
![]() |
|
RE: Příjem Channel 4 HD vs ostatní na A2FStav na jednom vstupu na čtyřtunerové kartě:Five USA: 12,3 dB Channel 4 HD: nezachytitelné Druhý vstup: Five USA: 11 dB Channel 4 HD: 9,2 dB To jsem z toho jelen. Kdyby byly na jednom tuneru horší oba TP, tak budu vědět, že mám hledat nějakou závadu, ale takhle? |
LubosD
![]() |
|
RE: Příjem Channel 4 HD vs ostatní na A2FJinak je to TBS 6985 na 50-60m kabelu. |
LubosD
![]() |
|
Prijem Channel 4HDHmm tak to moc neporadím, jen to, že mi to jede slušně. Mě to dnes ukazuje na Technisatu 38% a 2.5db , ale nevim co je jak kalibrovany... Jestli je to udaj o necem vypovidajici ( asi ne ) . Ale laicky obcasna kosticka ( kazdou 5 minutu .(drobna) tak ze prijem na hranici. ( Manzelka mě nemlati ze se na to neda koukat - jedine moje kriterium ). |
MzDablic
![]() |
|
RE: Příjem Channel 4 HD vs ostatní na A2FMZDablic, aby ti to slo celkem slusne bez kosticek každých 5 minut,tak by hodnota kvality musela byt nad 4dB na Technisatu.Stale to bude ale malo při neprizni počasí.Ale i tak je to uspech na 150 parabolu v okoli Prahy.Mozna to zkusim taky na tu 150 nekdy zprovoznit az to vse preklopi na novou Astru2E.Zatim jedu pozici 28,2E Astra1N na 85 Emme Esse parabolu.LNB kovertor IBU TWIN mam na silhacku a prijimac Technisat star SIR.Signal 84 az 87% a kvalitu mam od 5,9 do 7dB během dne.Prijem Chomutov. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 681 |
![]() |
|
![]() |