Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Nejdou programy z nabídky MIni ve Skylink

Dobrý den,
Mám satelitní přijímač Optibox Panthera. Vše doteď s kartou ICE fungovalo dobře. Od dnešního večera mě nejde žádný placený program z balíčku Mini ani ČT. Nova, Slovenské a další programy. Nic Jen nekódované programy Šlágr TV, ČT24 atd. Snažím se zaslat kody reautorizací a marně. Nevíte čím to může být? Nikdy jsem neměl problém a po reautorizaci, když přijímač další dobu nejel, vždy vše naběhlo v krátké chvilce. Nyní ani ťuk. Jsem z toho již nešťastný.

Gigablue UHD Quad 4K Pro 28,2°E/23,5°E/19,2°E/13,0°E

PC1
Registrace: 1/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37
Odpověď v diskusním vlákně

Pikollo

Při prvním zapnutí přístroje toho moc nepoznáš a už vůbec ne, jak se bude chovat v budoucnosti při některých změnách parametrů, byť ty změny jsou v normě.
Já jsem například léta používal k plné spokojenosti v TechniSatu HD8-SX CAM Mascom IRD/CW. Až pak u jednoho TP došlo ke změně FEC z 3/4 na 5/6 (DVB-S2, 8PSK). A ehjle, CAM přestal stíhat dekódovat. Ale až po zahřátí přístroje. Co s tím? Kdo je na vině? Ten, kdo změnil parametry TP (v souladu s normou) nebo ten, kdo CAM vyrobil? Proč v jiných přístrojích tento CAM chodí v pohodě a v HD8-SX (případně i v TechniStar S1) ne? Jak jsem to měl poznat při první vsunutí CAM do přístroje?

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

Nejdou programy Multi HD

Žádná změna, stejný příjmač, stejná karta. Tma a po restartu chvíli jde, potom tma. Restart jsem provedl včera 3x, dnes nevím.

Teryk
Registrace: 10/2010

Teryk

pred tym restartom este zrus sharing :)))

mar10
Registrace: 4/2006

joscer

Souhlasím s tebou! Bohužel nedošlo k změnám parametru na žádném TP. Pokud by byla chyba jen v přístroji, tak by se potom objevoval problém i u jiných poskytovatelů sat. příjmu. To se ale (pokud vím!?) neděje. Možná to jen ukazuje na další akci (po SERPO) pro vážené zákazníky M7

Octagon SF4008 UHD 4K + Od Skylink & Kombi přechod k Telly & velký balíček. Motor DIGIPOWER SG-2100 + LNB Inverto Twin Black Ultra + parabola 105 (53°E - 30°W). TV LG 55UH600V

Pikollo
Registrace: 6/2008

Pikollo

Já jen chtěl poukázat na to, že různé přístroje se s nějakou změnou (třebaže ta změna vyhovuje nějaké normě) vypořádávají různě. Takže nemusí platit, že když se přístroj "divně" chová při příjmu jednoho poskytovatele, musí se zákonitě "divně" chovat i u jiného poskytovatele, aby "divně" chování bylo způsobenou chybou prvního poskytovatele a ne nedostatkem přístroje.
Toť vše.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer

RE: Nejdou programy z nabídky MIni ve Skylink

zlatá TV SE SATELITEM , Šlapou jako hodinky máme dvě a bez problémů , bez výpadků atd .Kdo do toho štourá má hov... dobře mu tak .Stačí přece jen pustit TV a koukat družice 23,5 E i 19,2E je už zbytečnost . R^ :laughing:

standa111
Registrace: 11/2009

Jo, jo, víme, Staníku. A u vás v práci koukaj jenom na Novu...

polulin

programi z baliku mini , IDU ,operatorka ,ktora je v Ostrave sa neopyta aky tip primaču vlastniš,aky tip dekodovacieho modulu maš,len ťa vyzve dať primač na CT1 a nechať zapnuty 1-2hodiny.Nikdy to ani takto fungovyť nebude. Ale ked zavolaš operatorke na č.t. 0220250241 v SR pýta sa automaticky na udaje primača , typ dekodovacieho modulu ,rozdiel je v tom, že primač nastaviš na STV1 a nechaš zapnuty 1-2hod. Na 100% budeš mať baliček aktivny.Ak ti bude vyhadzovať tabulku že program je dočasne obmedzeny nehaj ho na uvedenom programe zapnuty a sam ti naskoči. Určite to pôjde...

sano1
Registrace: 4/2009

sano1

U Skylinkreday příjmačů to funguje , ale u CW starých SD šrotů se žádné info o "dočasném omezení..." neobjeví - několik refrešů a nic. Poslal jsem stížnost s uvedením všech problémů a "poděkování" a do 30 minut to vše naběhlo. Nechápu - UNI čtečky bez problémů a Skylink-ready dnes 2x problém, byť s několika-minutovým náběhem, staré-CW příjmače totálně vhaj.lu.

pf09
Registrace: 8/2010

polulin

To máš taky pravdu kolego .Pro někoho je dobá zlá na všech frontách . To je jako se datelit. starými přístoji . lidé je budou mít do posledný chvíle až tam nic neuvidí .

standa111
Registrace: 11/2009

pf09

Toto sa mi lubilo to overenie udajov na skylink SK.Meno,adresa,čislo karty,na koho je karta registrovana,aky máš prístroj.V podstate aky maš pristroj je len asi formalita či HD alebo SD,ale ked som operatorke povedal že kartu vymena M7 budem použivať v module irdeto ,hned ju zaujimalo aky to je typ teda - ICE.A uplne polopate ti všetko vysvetlila,ozaj mila,fakt sa tomu venovala pre aktivaciu MINI.A naozaj som spokojny.Do hodinky všetko prebehlo OK .A tiež to bola operatorka z /CZ/.Take su skusenosti.

sano1

Nejdou programy z nabídky MIni ve Skylink

Tu kartu mam v Homecast 3200CICR.Dokupene Irdeto modul.Pre ženu.Primač perfektny bezporuchovy.Ktory ho poznáte tak viete.Druhy HD-BOX9200PWR.

sano1
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra