![]() |
|
Kde je chyba??Parabola? soft?vratil som sa z dovolenky a nesiel mi sat..cital som o nejakych problemoch tu so skylinkom tak som vsetko dal nanovo od loaderu softu proste vsetko..ale mne stale aj tak idu len niektore stanice...napriklad na 23,5 mi ide len STV TA3...proste len jeden alebo dva transpondery..ako motor mi to pretoci aj na 1W ale tam mi zase ide len jeden dva transpondery z ktorych idu programy...kde je chyba??????dakujem za kazdu pomoc |
sheridan
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 67 |
![]() |
|
RE: Kde je chyba??Parabola? soft?Refreš-ale dnes a zítra máš smůlu,skylink neordinuje,bohužel !!! :lookaround:Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
RE: Kde je chyba??Parabola? soft?lenze mne to iste robi aj UPC... na 1W ...tiez ide len niektory transponder..konkretne ten kde je CT Sport...zvysok nejde..mozno este jeden dva tusim..tam ale neni nic poriadne |
sheridan
![]() |
|
a nebylavás bouřka? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE: Kde je chyba??Parabola? soft?tak bol som na dovolenke...ale asi bola... :D mne len bolo divne ze idu len niektore transpodery |
sheridan
![]() |
|
tak jedinězkus vyměnit přijímač,pokud to bude stejné,tak LNB,pokud nemáš možnost,tak zavolej montážníka ,napíše ti doklad pro pojišťovnu a máš to zadarmo R^ :laughing: :lookaround: |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Kde je chyba??Parabola? soft?tak montaznik to mal u seba..povedal ze u neho vsetko islo..dal som to domov napojil a... to iste..sudim ze prijimac bude OK...ale na streche bude problem..kolko si mam nachystat looove?? :( |
sheridan
![]() |
|
jak kde,jak kdy,jak pro koho,cca do litru R^ :laughing: :lookaround: |
pierrepetr
![]() |
|
pokud jenLNB,tak to zvládneš sám za kilo R^ :laughing: :lookaround: |
pierrepetr
![]() |
|
ale napojišťovnu tě to nemusí zajímat,máš to zadarmo,jen to nejprve zacáluješ R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Kde je chyba??Parabola? soft?Pokud budu otáčet motorem a zastavím ho na 0 bodě tak parabola bude směrovat určitým směrem a v případě litovle je to 17.07°E.CES to psal celkem dobře parabolu bych vyladil na družici 16e na slabším TP. |
savatage
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 36 |
![]() |
|
ale je tocelkem jedno na které družici,ve výsledku stejně budou všechny na maximum R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
oba jsmev jiném vlákně R^ :lookaround: :O :O :O |
pierrepetr
![]() |
|
třebaby nám potažmo i tobě pomohlo napsatCO TI HRAJE ??? ale máš recht lépe venku než u monitoru či tv !!! :8) |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Kde je chyba??Parabola? soft?Asi by som skúsil od tej strechy. Podľa mňa bude pohnuté s parabolou,alebo motorom.4K Box HD61; parabola 80 cm; Twin monoblock 4.3
|
Crescenzio
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 388 |
![]() |
|
![]() |