![]() |
|
mimo misu hd konvertorZdravym vsetkych...prosim o radu..vie niekto o nejakom free HD konvertore avi,mp4,wmv formate,je vobec nieco take.. dakujem |
veva
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 13 |
![]() |
|
RE: mimo misu hd konvertorskús sa opýtať psychiatra,v lekárni alebo drogérii.na tú tvoju registráciu ,iná odpoveď nieje.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: mimo misu hd konvertorhttp://www.slunecnice.cz/sw/quick-media-converter/ |
člověk
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 103 |
![]() |
|
RE: mimo misu hd konvertoronaneee:můj názor na datum registrace jsem již několikráte zde presentoval, nicméně pokud bych se řídil tvojí logikou tak jsi vedle!!! a pokud máš čím tak se i zamysli !!! a já si myslím že na to lék nenajdeš !!!ani v drogérii!!! |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: mimo misu hd konvertorfree-hd-video-converter.en.softonic.com/ |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 407 |
![]() |
|
RE: mimo misu hd konvertorKonvertor je niečo iné oko konverter - takže oneeee má pravdu. |
k750
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 52 |
![]() |
|
RE: mimo misu hd konvertorKonvertor a konverter - je niečo iné?!...kua - tak to potom aj "dévedé" a "dívidí" je niečo iné... Sem na fórum sa fakt oplatí na niečo opýtať!!! ...človek sa aspoň dozvie o 50% viac ako je 100% pravda. |
brga
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 199 |
![]() |
|
ťavaje niečo inné ako felkábloud !!!:))) |
tonek
![]() |
|
RE: mimo misu hd konvertorto je talk intelektualov? R^ :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
terazuž NIE ! :laughing: |
tonek
![]() |
|
RE: mimo misu hd konvertorTonku kazdy videl uz macku sa zjezit, ale ty si asi videl aj jezka ako sa zmackal....... :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
![]() |