Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

tv led samsung

vlastnim led tv ue46d7000 prednedavnom som kupil smart wireless keyboard vg kbd2000 no nedokaze sa mi sparovat z tv sparuje sa mi z mobilom samsung galaxi note2 bez problemu firmware mam t g apdeuc 1027 viete niekto poradit

miro novak
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: tv led samsung

Poradim ti - zistit co s cim chodi a potom kupovat. Nie naopak.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

for liquere

som sa asi zle vyjadril dostal som ju ako darcek k narodeninam.neda sa ten televizor nejako softwerovo premenovat z ue... , na es... alebo preco to vlastne nefunguje v triede ue nema bluetooth?

miro novak

Skus sa opytat samsungu ? Zrejme kazdy vyrobca podporuje nieco, nie vsetko. A to prestelovanie v samsungoch si dobre nastuduj, mam dojem ze tu uz niekto pisal, ze sa mu podarilo dostat tv do servisu. Tak neviem ci to stoji za to.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

tv led samsung

ma tato telka vobec bluetooth?alebo ak nie da sa don dokupit?

miro novak

Telka má bluetooth, ale ten slouží jen pro synchronizaci 3D brýlí. Pokud jsi zdatný hacker, tak to možná přemluvíš. ;)

visper
Registrace: 5/2008

for visper

skus mi dat aspon nejaku napovedu zdatny hacker niesom ale rychlo sa ucim paci sa mi ta klavesnica bol som u suseda ma tiez smart samsung sestkovej rady no eckovej rady a u neho to nacitalo v pohode dik

miro novak

Já opravdu nevím, taky nejsem zdatný hacker. Je to jen otázka softwaru, potřebný hardware to má. Běží to na Linuxu.

visper
Registrace: 5/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra