![]() |
|
Mam dilemu s PLMam dilemu z 10tich zapasov PL iba 8 mozem pozerat tento vykend.No neviem si vybrat jazyk komentovania z anglictiny,talianciny,spanielciny,francustiny,polstiny,madarciny,portugalciny,danstiny iba tieto v HD.Ale slovencina je taka mazanica,ze sa jej radsej vzdam ako by som si mal oci pokazit.Vy by ste brali aky komentar?Budem rad ked poradite 1romeo1(zavinač)azet.sk |
1romeo1
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 196 |
![]() |
|
No pokuddobře vládneš angličtinou, tak bude nejlepší portugalština!!!Ty seš fakt pako. Nejlépe si snad vybrat podle toho, jaký jazyk ovládáš. To snad dá rozum ne? A pokud neumíš cizí jazyky, tak si k tomu pusť hudbu z CDéčka! :-) Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 687 |
![]() |
|
RE: Mam dilemu s PLja som si vybral slovencinu bez mazanice :))) |
mar10
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 99 |
![]() |
|
RE: Mam dilemu s PLale ked slovencina na SS2 je len mazanica to sa tam vazne neda pozerat |
1romeo1
![]() |
|
RE: Mam dilemu s PLna to moje SS2 je rovnake ako to Tvoja PL s polskym komentovanim :)))inak fakt nenapadna ponuka :))) |
mar10
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 99 |
![]() |
|
RE: Mam dilemu s PLZa komančů hokej z rusáky jsem zvuk u televize vypl a místo toho pustil rádio z Gabo Zelenayem...Len sa trela |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 677 |
![]() |
|
RE: Mam dilemu s PLPán má asi všetky oficiálne karty a 9 CI slotov, je to macher! :D |
pista83
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 341 |
![]() |
|
RE: Mam dilemu s PLmne sa najviac vidi obraz s danskym komentarom by som povedal,ze je lepsi ako BT sport ci SKY sportUK.Ale tak vies ked ma clovek na vyber tak je roztopasny a ked nema na vyber takmu je dobry aj IDMAN s cakacaka :)) |
1romeo1
![]() |
|
RE: Mam dilemu s PLTak pořiď dva přístroje a paraboly a na TV si můžeš pustit obraz třeba z Číny a z druhého přístroje si dej komentář do domácího kina ze Slovak sportu. :))) |
Karr
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 21 |
![]() |
|
RE: Mam dilemu s PLja som cely pre comoninterfejsovany :laughing: |
1romeo1
![]() |
|
romeoco máš za diagnozu ? u lekára si bol ? medikamenty užíváš ?Tak si se nám pochlubil že sdílíš stejně s tím nikoho neoslníš tak to by snad stačilo ne ? |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
RE: Mam dilemu s PLco hulis za matros? ze bys mne něco poslal taky |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
![]() |
|
RE: Mam dilemu s PLjinak Lan kabel asi umi zapojit do prijmace každý + pustit par love asi to mel byt nejaky navod na share skryty mezi radky |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
![]() |
|
@1romeo1skoč si do kopřiv,to tě schladí a když ne tak aspon budeš mít jiné starosti :laughing:O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
RE: Mam dilemu s PLtolko zavisti :laughing: |
1romeo1
![]() |
|
zavěsit!ale který jazyk je pro něj cizí ??? |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Mam dilemu s PLstačí mať zdielačku a da sa to pozerať aj v 3D.ja to osobne pozeram na sky 3d na 60" sharpe. |
Matko4700
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 35 |
![]() |
|
hele Romeopojedu příští víkend do Anglie, stihnu šest zápasů naživo, poraď mi kterou si mám vzít kravatu? |
ziky72
Registrace: 4/2013 Příspěvků: 1 |
![]() |
|
ziky72Zober si určite vínovo červenú-modrú! :))) ;) A choď pozrieť kladivárov do West hamu. R^3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 170 |
![]() |
|
RE: Mam dilemu s PL6 zápasů naživo taky slušnej pacient a nemoc.To prostě nejde stihnout..ale lidi si rádi něco nalhávají a sní. |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
RE: Mam dilemu s PLfromeo 1,ja ťa plne chápem čo sa pýtaš,ak mám ja niekedy možnosť si vybrať tak napr.na Canal+sport(nc+)poľštinu,vtedy má ten zápas pre mna štavu,ked je dobrý fotbal aj ty reportéry su žhavý,oni s tým zápasom žiju, to je zážitok,oni fandia obidvom mužstvám,takže oouu,achch...,je tam normálna reakcia,emotívny reportéry patria k športu(môj názor,je fakt ked zas moc vykrikaju tak si to stíšim),ale nie unudené hlasy a v hlave-už aby bol koniec,vtedy aj dobrý zápas je :-/ |
pietrolam
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 447 |
![]() |
|
![]() |