Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Black list

Asi pred mesiacom som ako zaciatocnik polozil pre tzv. profesionalov otazku, co je lepsie pri digitalnej kablovej tv, napr. upc digital, ca modul do tv, alebo prijimac ,rekorder.Ozvali sa mi sami cesi, ktori ma svojimi odpovedami vytocili, a namiesto toho, aby mi pomohli , boli vulgarni. Hlavne, ze ja som sa ocitol na ciernej listine.Este raz, co je lepsie, nie drahsie, Chapenzi?

majky
Registrace: 1/2012
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31
Odpověď v diskusním vlákně

musim

neda mi to ,tohle forum je jen pro "znalce" clovek ktery o tom prd vi, aby se bal zeptat,pravidlo c.1 nevim nebo nechci tak neodpovidam ,nakopal bych do ****ele ty ,co zesmesnuji tazatele a delaj z nej nesvepravneho obcana,o tom cloveku nic nevi a tak si sve komplexi vybiji na tazateli stupidnimi prispevky ,co kdyz ten tazatel treba tobe zachranil zivot ,protoze zrovna on muze byt zachranarem ci doktorem a okrajove se zajima o sat.techniku,proste ,no comment njn asi to jine tady uz nebude

jofan
Registrace: 9/2007

jofan

plný súhlas s tebou.
Ale:
- priemerne inteligentný človek keď mu 10 ľudí odpovie že potrebuje viac infomrácií na normálnu odpoveď zareaguje tak, že sa snaží popísať svoje potreby a ak je total lama spýta sa, "čo by ste potrebovali vedieť".
- tento človek každý normálny príspevok odpálkoval odpoveďou že "si myslel že toto je forum odborníkov a nie (nevhodné slovo)ov a pod. - viď jeho predchádzajúce vlákno na ktoré je tu dotaz od admina
- vyhlásil, že nepotrebuje odpovede ktorý prístroj na čo slúži, že ho nezaujíma jedno DO ale "čo je lepšie".

Tak čo s tým? Je lepšia červená alebo zelená?

Dagy2
Registrace: 11/2010

také chci

pofoukat bebínko !!!

ať žije první máj a naši admini zvlášť !!!

https://www.parabola.cz/forum/topic-78012/
https://www.parabola.cz/forum/topic-77777/

:)))

tonek
Registrace: 1/2009

RE: Black list

Ale tonku nebreč, já bych ti dával ban každý den(tak na dva dny by mělo stačit) už jen preventivně.
Júva, takové krásné téma a já tu nejsem. No nic mám tu jen něco pro Saxona. Tož diki za kladné hodnocení, když už nic z něho aspoň maličko potěší ;) Bodejť by se se mnou mazlili, když jim tu občas udělám takový průvan.. Myslím, že to je pro ostatní nejlepší důkaz toho, že je fórum svobodné, není tu nějaká protekce a pravidla tudíž platí pro všechny. No a tak je to nakonec dobře ne?
Helou

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

hele tomík

nikdo tady nebrečí , raději zapomenu co jsi tady prováděl !
m.j. noční rasistické výlevy který jsi hodně rychle mazal !
a odpovědět na prostou otázku jsi nikdy nedokázal .
Ale pohoda , když se budeš snažit třeba mne tu společně s warderem vyrušíte navždy .

:8)

tonek
Registrace: 1/2009

RE: Black list

Tonku je fakt, že jsem nakonec věty zapomněl dát nějakého krásně rozesmátého smajlíčka. Vidím, že bys to měl jednodušší. Ale říkal jsem si, že věta "každý den tak na dva dny" každému napoví, že to (mimochodem jako většinou) nemyslím tak docela vážně.
Ale aspoň jsem se pobavil tvým "žalobnickým" výlevem :)
Ve vlastním zájmu v tomto vlákně raději končím. Už si tě všímat nebudu, čestné pionýrské.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra