Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

Dtest - test TV

Prosím pěkně bez flameware, každému co se líbí.
Má po několik let Panasonic Plasmu. V podstatě velká spokojenost, pokud si odmyslím, že je nevhodná i pro občasné připojení PC (bliká).
Průběžně sleduji Dtest kde plasmy propadají, poslední mě už opravdu hnul žlučí. Mám nějakou drobnou možnost srovnání a moc se mi to nepozdává.
Můj názor: když mám slabý zdroj (SD, vysoká komprese apod) tak obraz na plasmě tak nějak zvláštně šumí. Na LCD vznikají fleky a takové čtverečkové artefakty. Osobně když přijdu k LCD s SD příjmem okamžitě si všimnu doslova ohavného obrazu. Konkrétní příklad: teď jsem rodičům kupoval Panasonica 32" do ložnice, DVB-T, HD jakžtakž, SD neuvěřitelnej otřes a to je model vyšší střední třídy. Na mé plasmě 106cm mi ten obraz přijde daleko lepší.
Zpátky do historie: měl jsem před cca 4 lety navnímáno, že plasma má lepší obraz, kterému se blíží LCD až na úrovni cca 50t a výše, resp. abych nekřivdil tak u drahých strojů měl být obraz lepší.
Jak je možné, že v dtestu se plasmy krčí na posledních místech s průměrným obrazem a např. LCD Samsung UE40F6400 za cca 15t je druhý s hodnocením obrazu dobrý? Něco mi uniklo?

Jantars
Registrace: 2/2008
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 51
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Dtest - test TV

...plazmáci sa chvália vysokými obnovovacími frekvenciami napísanými na krabici (lebo majú také super oko. ktoré nevidí blikanie, ale nápis na krabici ešte áno)...
...a potom si púšťajú filmy na 24fps... :laughing: R^

brga
Registrace: 9/2009
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 51

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra