![]() |
|
Dtest - test TVProsím pěkně bez flameware, každému co se líbí.Má po několik let Panasonic Plasmu. V podstatě velká spokojenost, pokud si odmyslím, že je nevhodná i pro občasné připojení PC (bliká). Průběžně sleduji Dtest kde plasmy propadají, poslední mě už opravdu hnul žlučí. Mám nějakou drobnou možnost srovnání a moc se mi to nepozdává. Můj názor: když mám slabý zdroj (SD, vysoká komprese apod) tak obraz na plasmě tak nějak zvláštně šumí. Na LCD vznikají fleky a takové čtverečkové artefakty. Osobně když přijdu k LCD s SD příjmem okamžitě si všimnu doslova ohavného obrazu. Konkrétní příklad: teď jsem rodičům kupoval Panasonica 32" do ložnice, DVB-T, HD jakžtakž, SD neuvěřitelnej otřes a to je model vyšší střední třídy. Na mé plasmě 106cm mi ten obraz přijde daleko lepší. Zpátky do historie: měl jsem před cca 4 lety navnímáno, že plasma má lepší obraz, kterému se blíží LCD až na úrovni cca 50t a výše, resp. abych nekřivdil tak u drahých strojů měl být obraz lepší. Jak je možné, že v dtestu se plasmy krčí na posledních místech s průměrným obrazem a např. LCD Samsung UE40F6400 za cca 15t je druhý s hodnocením obrazu dobrý? Něco mi uniklo? |
Jantars
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 614 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 51 | |
![]() |
|
RE: Dtest - test TV...plazmáci sa chvália vysokými obnovovacími frekvenciami napísanými na krabici (lebo majú také super oko. ktoré nevidí blikanie, ale nápis na krabici ešte áno)......a potom si púšťajú filmy na 24fps... :laughing: R^ |
brga
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 199 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 51 | |
![]() |
|
![]() |