![]() |
|
SKYLINK MixboxTak jsem se těšil jak získám měsíc zdarma jako pravidelný platící zákazník. A Skylink opět nezklamal. Nemám nárok jelikož již mám Mixbox zaplacen. ZATO SI MŮŽU UŽÍT POŘÁDNOU PORCI ZÁBAVY NA FILMOVÝCH KANÁLECH FILMOX. Pane bože jsou trapný v skylinku .... |
zdeno001
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 154 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45 | |
![]() |
|
RE: SKYLINK MixboxTaky se adminům omlouvám, ale aby nedošlo k nedorozumění, neříkám, že vliv jedné nebo druhé strany je všespásný, jen to, že z jedné strany je pro mě přijatelnější. Ideální stav by byl kdybychom nemuseli do zadku lézt nikomu.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: SKYLINK MixboxTaky se omlouvám Mego. K tomu "osvobození": Rusové nas nesvobodili kvuli jen kvuli tomu, ze to bylo správné, ale proto, že šli za kořistí. Predposranci před Hitlerem v roce 39 byli Anglie a Francie, nikoliv Amerika. Z Ruska nikdy nic dobrého nepřišlo a nepřijde, pac tam nic takového neni.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
apriliaJe to smiesne cele.Daj si dokopy totohttp://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=zhgWIDtJZGw a potom osud ciech a slovenska pocas a po vojne. Aky obrat!A to iste sa deje teraz len v inom formate a metodami. Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
to liquereMe to rikat nemusis... to smesne poukazovani na rok 68 pri zmince o Rusku... V 1968 to nebyla zadna valka, ale politicke rozhodnuti nikoliv bez posveceni z casti kridla KSC, nikdo nebyl zabit (tech par manicek ktere si pod tanky lehly aby byly videt za obeti nepocitam) - to vse si hod do kontrastu s 2. svět. válkou, kdy nás Němci přišli regulérně vyhubit, ale to už dnes nikdo nevidí, ale Germánům do (nevhodné slovo) lezem (ono defacto i v 68 u nás nebyli jen Rusové, ale na Balatonu je dobře, že ano, pokrytci???) .... tohle jednostranné a zamindrákované vidění je směšné... ale proč ne... Já defacto vůbec nemám zapotřebí, aby lůza jednoduchých Svejků udělala z pobřeží Černého a Kaspického moře druhý Balkán... Klidně nechám tupému stádu dál možnost cestovat s konzervami za možností se nechávat okrádat na ten jejich Balkán, a sám si budu užívat výjimečnosti "západníko turisty"... každému, co jeho jest..... a to je z mé strany k tématu vše....Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 2 656 |
![]() |
|
a moje cesta letos?https://picasaweb.google.com/107701024418062502738Na tomto odkazu jsou fotky z mé letošní cesty po Vostoku (stejně tak i z některých minulých)... Za tři týdny najeto 8000 nádherných kilometrů opět na mé Ducati Monster 900, opět bez problémů... A co jsem navštívil? 1. Rostov na Donu, klub Night Wolves MG Russia, prohlídka města, výlet na Azov, koupání v Azovském moři 2. Cesta pod Kavkaz, tůra po horách, koupání ve vodopádech 3. Poslední město RF před Čečenskem a Dagestánem - Nalchik, výlet na Elbrus 4. Cesta přes step do Volgogradu 5. 4 dny na Bike Show 2013 "Stalingrad 1943-2013", příjezd V.V. Putina, kolona motorek na památníku Rodina Mať, odhalení pamětní desky v místě posledních bojů u řeky Volhy, impozantní show o čtvrt milionu lidí, osobní setkání s prezidem Night Wolves MG, Chirurgem, náš rozhovor v čase Kulminace živě přenášen TV Russia 2. 6. Opět Rostov na Donu 7. Přejezd trajektem do Kerče, parádní 4 dny na Krymu.... Jalta, Sevastopol, projížďky městem s přáteli z Night Wolves Sevastopol, návštěva ozera Gasfort, dějiště minulých Bike Show, večeře s Taťánou Makovčuk (dlouholetá kamarádka, druhý nejvyšší policista ve městě), plavba po Sevastopolském zálivu, samozřejmě koupání v Černém moři :-) 8. Pervomaysk 9. Lvov 10. Bohužel domů :-( Už nyní přemýšlím o Russian Route 2014! Setkání s mnoha starými přáteli a získání nových přátelství. Tři týdny v parádním počasí na dobrých silnicích, tuny výborného a Eurosojuzem nezkaženého naturálního jídla, výborná vodka, kaviár, šampaňské. To vše - spočteno sakumprásk vízum do RF, benzín na oněch 8000km, noclehy výhradně v TOP hotelích na klimatizovaných apartmánech, obžerství, hromada suvenýrů, 7mi letý gruzinský koňak, dvě lahve vodky etc.... Problémy s policií žádné, úplatky žádné, na hranicích (dohromady 4 přesuny přes čáru) celkově hodina a půl maximálně. Cena v korunách 25000, cena v zážitcích - nevyčíslitelná I Love "Soviet Union"!!! Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
![]() |
|
hotovyradNo, fotecky hezke, vo tom zadna. Ale jaks dopadl s porizenim ruskych platforem ? |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 301 |
![]() |
|
bretahnijak, nebyl cas ani chut litat po mestech, byt jsem videl billboardy s Trikolorem u silnic.... ale jezdit nekam do centra 4 milionoveho Volgogradu a zabit s tim cely den jsem fakt neminil.... behem podzimu hodlam zaukolovat pratele aby mi ji koupili, aktivovali a poslali v obalce.... cena 900 RUR za Trikolor Full HD na rok platí :-) Budu ted psat kamosovi o nejake ND na Urala, napisu mu i o tu kartu ale litat nekde po mestech fakt ne-e..... ony ty tri tydny utekly hodne rychle a tohle by zabilo fakt cely den....Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
![]() |
|
RE: SKYLINK MixboxPohled na události 68 mas opravdu jako major Zeman, je smutné, zme s tímto pohledem na věc vůbec nejaký Čech muže veřejně vystupovat. Jen se divím, ze nejezdíš na nejakem Ruskem dvojkolaku, že ti postačí kapitalistický produkt. Fotky si prohlédnu, taky jich mam par z leta, ale to jsou jen hory, horské chaty a průsmyky.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
to SaxonSvou odpovedi jsi mi jen nahral na mou zminku o jednoduchem a jednostrannem pohledu, kdy Germanum a Talosum (na pozadi WW II.) se leze do zadele, ostatni staty z 68 Ti taky nevadi, ale mas v hube jen to Rusko.. Uzij si svou zamindrakovanost, od srdce Ti ji preji! malinkatý potomku Svejka....Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
![]() |
|
RE: SKYLINK MixboxAni neznáš vyznam slov které používáš...natož historii. Zbytečné s tebou ztrácet čas.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
Skylink MixboxJa vás vidím...už druhé odbočenie od témy dnes...do tretice zavrem.Octagon 8008 mini
Karty SKY DE, Skylink
Astra 19.2E,23.5E,Thor 0.8W
|
Mego
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 965 |
![]() |
|
RE: SKYLINK Mixbox@apriliarsv zcela chápu tvoje nadšení z cesty,před pár lety jsem projel na motocyklu zakarpatskou ukrajinu a dodnes o tom básním,jen se divím že jsi jel na ducati a ne na uralu:-) a doufám že nenapíšeš že jsem měl jel na ukrajině :-) |
hrnek
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 216 |
![]() |
|
radek hotovysaxika nechaj tak, kedze on je ina kapitola. tvoj prispevok patri vsak na iny cestopisny portal a snad zavesis na tento web, tebou nafotene paraboly do sekcie galerie zaujimavosti - paraboly v rusku.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: SKYLINK MixboxNa mých7/22.8/ to naskočilo okamžitě,taky tam nevidím nic moc sledovatelného,ale co kdyby!Obyčejným rusům už dejte pokoj ,ekonomicky je to pro nás velmi zajimavá krajina,ja taky nebudu nikomu a nikdy skákát šipku do zádele!Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
to bohusA to je napsáno kde, že je někdo "jiná kapitola"? Takže teda "rovní" a "rovnější"? Jsem rád, že to vím, do ranku jistých lidí v jistém umístění to pasuje, díkyXtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
![]() |
|
přejmenovaný Radkuasi ty, ale spíše tvoji rodiče byli kovaní ?!jednak jsi psal že to je vše a stále pokračuješ.. ale ! jak by jsi mluvil kdyby náhodou někdo z těch tvých "mániček" byli právě tvoji rodiče či brácha ??? tak že si užívej demokracie ať na východě nebo na západě ale zkus někdy použít i mozek ! bohužel a těm " máničkám" se za tebe HŇUPE ! OMLOUVÁM !!!! |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
tonekNevkládej mi do úst něco, co jsem nenapsal... "to je vše" bylo k tématu... následně jsem se jen optal na to, proč by někdo měl být rovnější, než rovný. Ale čemu se zde vlastně divím, férovost se zde nikdy nepěstovala. A mimochodem, právě, že nehodlám být tupá ovce nechávající sebou manipulovat oněmi "rovnějšími" ten mozek používám - ale nečekám, že to Ty a Tobě podobní pochopí, mám i soudnostXtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
![]() |
|
Jeden větší *** než druhý....Tonek, Bretah, Bohuš... když dochází argumenty, nemají nic v ruce, než mě nazývat mým pravým jménem... Prostě laciní nuzáci... Ono je ale lepší někdy si užít, byť s placenou, ale společnicí, než blábolit... k smíchu, co dotyčné nuly dokáže sebeuspokojit.... :-))) Teda... jeden by zaplakal.... ale i tohle je něco, čemu já říkám "duševní strava" nad malostí jiných... zdarXtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
![]() |
|
RE: SKYLINK Mixbox(tech par manicek ktere si pod tanky lehly aby byly videt za obeti nepocitam)14:24.16 DNES Autor: apriliarsv |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
Tonku, nestojí to za reakciTen člověk si do huby nevidí. On je klasickém Rusák, lidské životy mají nulovou hodnotu, sebestřednej, rozeřvanej snob. Jakmile mu někdo oponuje, je sprostej a nejraději by všechny prostřílel. A rovnou celé vesnice, aby nevzniklo žádné ložisko pomsty. To přejmenování? Každej STBák musel mít jedno krycí...horší je to, že už sem zase nalézají jako sarančata.On Air!
|
Saxon
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45 | |
![]() |
|
![]() |