![]() |
|
červené tlačítkoomlouvám se, ale mám dotaz. Dříve v době "vše v EMU", bylo třeba na PREMIERE SPORT k dispozici červené tlačítko a tam jsme si mohl vybrat tzv. podkanál (kamery F1, váce zápasů apod.) .. je to ještě u některých sportovních programů možné (myslím SKE DE, SKY IT, SKY UK ...). Prostě ještě taková skrytá nabídka, zkoušel jsem včera na SKY UK a moje VU+ duo nereagovalo ..., neo už mám všechny kanály v settingu a tohle se již nepoužívá.... díky za odpověď kulix |
kulix
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 10 |
![]() |
|
RE: červené tlačítkoto boli zlaté časy. Teraz to už tak nieje . aspoň som nikde nič také nenašiel. Na sky calcio 1 až 9 HD bolo možné si pozrieť určitú pozíciu kamery. Na f1 a v priamom prenose. Bolo to ale minulý rok. Ako teraz to neviem povedať ,karta je prázdna a stojí veľa.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: červené tlačítkozakup si original skybox a potom caruj :8)nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: červené tlačítkoorigos samozrejme nemam, ale pristup ano..takže vidím, že to už tak není.. nebo jen s origo recieverem.. ? rozumím tomu dobře ? |
kulix
![]() |
|
RE: červené tlačítkonajprv ten provider, on musí túto službu ponúkať.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
Red buttonSKY UK normálně funguje, před pár dny jsem to zrovna proklikával. Jestli se teda bavíme o tom samém ;-) |
Arsenalek
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 193 |
![]() |
|
red buttona na jakém programu ti to šlapalo Arsenálku?díky |
kulix
![]() |
|
RE: červené tlačítkostaci instalovat pro vu+ toto: enigma2-plugin-extensions-customsubservices_0.1.1_all.ipk roste na sat-ulc.eups musis se ptat na spravnem miste spravnych lidi, pak se mozna neco dozvis :-)) |
rj45
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 419 |
![]() |
|
RE: červené tlačítkotak napr. mne na sky de to funguje. na programe sky select, alebo sky sport 1 musim stlacit zelene tlacidlo a ukaze sa mi ponuka podkanalov. samozrejme, ze sky sport 1 ma aktivovane podkanaly len ked je nejaka sutaz. sky select vzdy. mam azbox premium hd+, tak stlacam zelene. na vu to mozno bude ine tlacidlo ale fungovat by to malo.sky uk neviem, skusal som to, ale nenasiel som nic. ak vie preto niekto poradit ako to funguje so sky uk, tak budem vdacny |
dalko
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 984 |
![]() |
|
RE: červené tlačítkodiky rj45 vyzkousim |
kulix
![]() |
|
RE: červené tlačítkoKulix:kdyžtak dej email, pošlu info. |
Arsenalek
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 193 |