![]() |
|
Mám monoblok Z 2 výstupmiOtázka je možné dajako pomocou tohto monobloku vyriešiť príjem na 3 TV. Alebo je nutná výmena monobloku? Ďalšia otázka pokiaľ by som chcel dvojtunerovy prijímač je nutné K nemu tiež 2 káble od paraboly?Cryptobox 550hd
|
ceco1212
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 548 |
![]() |
|
RE: Mám monoblok Z 2 výstupmiAno za quatroANO musia ist 2 káble |
loop12
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 663 |
![]() |
|
RE: Mám monoblok Z 2 výstupmiprednedavnom tu niekto pisal ako sa obabral pouzitim loop-u, ze uz nikdy viac,lebo si nieco odpalil. Zvlast kabel ku kazdemu STB alebo teda tuneru ked ide o dvojtuner. No ked mas teraz twin a chces tretiu TV a aj dvojtuner este tak to akurat obsadis quad. |
Tomic
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 478 |
![]() |
|
RE: Mám monoblok Z 2 výstupmipozor, quatro LNB su urcene pre multiswitche. Pre STB su quad |
Tomic
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 478 |
![]() |
|
RE: Mám monoblok Z 2 výstupmiZatiaľ mám dva vystúpi Z monobloku. Tiež som rozmýšľal že pridám aj 13 E . Takže čo budem potrebovať na Príjem 23,5 19,2,13 mám 80 parabolu. Co treba na 4 TV? A k dvoj tunerovemu prijímacu treba 2 karty?Cryptobox 550hd
|
ceco1212
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 548 |
![]() |
|
RE: Mám monoblok Z 2 výstupmi3x konvertor QUAD, multifeed na 3 konvertory, 3x DiSeqC 4/1a snad i trochu větší parabolu. |
Hujer
Registrace: 4/2004 Příspěvků: 948 |
![]() |
|
RE: Mám monoblok Z 2 výstupmiJo a je to na 4 televize, Na 3 potřebuješ totéž, jen nevyužiješ všechny čtyři výstupy z konvertorů. |
Hujer
Registrace: 4/2004 Příspěvků: 948 |
![]() |
|
RE: Mám monoblok Z 2 výstupmi1/ potrebuješ1ks multifokus pre upevnenie 4LNB na anténu 4ks quadLNB (1ks na 13E, ďalšie na 19.2E, 23.5E a choď aj do 28.5E) 4ks DiseqC prepínače 4/1 - ku každému tuneru jeden 4ks koaxov od antény k tunerom hromadu F-konektorov 2/ ano aj nie. Linuxisti budú tvrdiť že potrebuejš len jednu kartu, otázka či "navždy" (to už tu bolo raz "navždy zadarmo") a otázka čo potom. klasický twintuner s Irdeto čítačkou neexistuje, takže ak sa to rieši pomocou CI-modulov (či už nové TV prijímače s twintunermi alebo napr. Technisat ISIO) tieto moduly vedia zdieľať jednu kartu len pre rovnaký transpondér. Pre plné využitie twintunera je potom odpoveď "ano, dve karty" alebo jedna karta a oneskorene dekodovanie druhého nahratého programu. Otázka ako to funguje so zmenou irdeto kľúčov ktorá je rýchlejšia ako u CRW. Určite raz začas by si prišiel o nejaký program |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
![]() |