Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Emme esse 115 (2časť)

Zdravím páni.Tak dostal som konečne túto parabolu na motor.Ale ani z najlepším nastavenim nemôžem ani Badr 26e naskenovať.Obraz sa na freq.11919 (MBC) rozpadáva z najlepším nastavenim.Parabola prišla nepoškodenia a netuším čo snou.Potreboval bych radu Dá sa tovar z internetu vrátiť?Ak áno do koľko dní.To sa mi ešte nestalo :fuming:
Opäť som sa unahl!Ďakujem za každú radu ktorá mi pomôže.

T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich

THXKO
Registrace: 3/2010
Galerie: THXKO
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Emme esse 115 (2časť)

Podľa právnych predpisov EÚ máte právo na zrušenie objednávky do siedmich pracovných dní.

Táto sedemdňová lehota na rozmyslenie začína odo dňa prevzatia tovaru alebo od uzavretia zmluvy o poskytnutí služby.

Svoju objednávku môžete v rámci tejto lehoty zrušiť bez udania dôvodu, napr. aj vtedy, keď ste si kúpu rozmysleli.

Predajca vám musí peniaze vrátiť do 30 dní vrátane nákladov na poštovné, ktoré ste zaplatili pri objednávke tovaru.

Toto pravidlo platí vždy, keď si tovar kupujete mimo obchodu - napríklad cez telefón, fax, internet alebo katalóg.

Náklady na vrátenie tovaru predajcovi však znáša spotrebiteľ,
teda vy.

VU+ UNO 4K SE-S2X OpenATV 6.4 75°E-5°W parabola FTE 105, DG 240S Speedy, Lnb IBU ,TV LG 55SK8500P

markus176
Registrace: 11/2010

Kolego, odmontuj ráhno a polož parabolu na perfektně rovnou podložku - např. dlažbu, beton, ... atd.. Pokud leží po obvodu límce OK v rovimě, tolerance +/- 1.mm , je to výlisek, tak OK. Potom ráhno a uhyconač na LNB zkontrolovat - změřit dle F/D. + kolmost - souosost. Jinak, když jí testneš na 28,2-5°E a chodí OK, parabola je v pořádku a chyba je v nastaveni, nebo někde jinde. Nauč se BADR nastavit na pevno bez motoru. Mi chodí Badr za jasna i na 70.cm parabolu Strong na motoru. A mám na pozicioneru 100.cm Emme esse a chodí to - Badr není svářečka. Jinak si poříď 210.cm parabolu. R^

CES
Registrace: 4/2007

Co tam máš za LNB konvertor ?

CES
Registrace: 4/2007

CES mám na nej Inverto black ultra.To samé ktoré som mal na gibertini 100!Na gibertini mi badr ide ako zváračka a emme esse ledva na hrane.Dnes ju dám dolu,ani na oko sa mi nevzdala kryva ...

THXKO

Jsem ti psal, abys velkou Emmu nekupoval, ze je to krám. Nejlepší Emma je 85cm, větší udělat neumí.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Áno priznávam unahlil som sa opäť.Ale predajca je seriózny a ešte mi ju vymení :) Zostava mi asi už len gibertini op 125 Al.Tak a mám ďalšiu skúsenosť,zlú ale poučujucu :8)

THXKO

na tvojom mieste

by som uz trochu priplatil a namiesto gib. 125 kupil fte 150/160cm a budes vysmiaty. mam ju, je to kvalitna zelezna parabola. co sa tyka prijmovych podmienok, budes mat ovela vacsie moznosti na orbite ako s gib. 125cm. neprohloupis uvidis, cena je snad o 50eur viac ako gib.125cm...

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

v mojom pripade

FTE 150/160 + inverto black ultra. mam ju cca 3,5roka a max. spokojnost...

bohus31

THXKO

Gipertinka 100-ka je super, stači...prečo si si nekupil aj druhu parabolu Gibertinku ked ti badr išiel? Mal som ju absolutna spokojnost a bezproblemový príjem....a o.i. saxon dobre piše.Emma viac ako 85 je už riziko.Aj ked vyzera presne prepracovana, nie je to až taká pravda. A ľahká gibertinka je na motor ako stvorená.Gibertinku 100 AL kupiš teraz v akciach aj za nejakých 40 eček.

Milan C
Registrace: 4/2006

TXHKO

jasne, ak chces pouzit povodny motor, ten by ti bol na tazku FTE 160, nanic. to tadsej urob ako radi milan c. vsetko zavisi od tvojej investicie, a co od toho cakas...

bohus31

@Milan C,@bohus31,tak mám nový diseqc motor preto 150-160 nepripadála v úvahu.A 100 som mal ano na badr 4 to stačilo ale ja to chcem kôli yahsat 52,5e presnejšie freq.Fox Movies!Na 100ke mi to síce išlo celý deň bez výpadkov (+3 až +5%) rezerva ale keď začalo len mrholiť signál Rv
Takže tak...

THXKO

A ešte by som doplnil gibertini 125 som už raz mal a pravda predal som ju len kôli tomu lebo som bol na betón rozhodnuty že pôjdeme do bytovky!Ale nestalo sa tak a ja postavil :8)
A 150-160ku manželka nechce ani počuť aj keby som jej miesto vedel nájsť.Ale to by som si potom musel medzi nimi vybrať :))) Tak si radšej vyberám 125ku aj manželku ;)

THXKO

fox movies z yahsat

budes mat v zimnom roc. obdobi na hrane prijmu /125cm - stred svk/daj pozor na velmi presne nastavenie, pretoze v zime su vzdy horsie prijmove podmienky...vela zdaru.

bohus31

Ok dik ...

THXKO

Zpět Zpět na předchozí stránku