![]() |
|
karta cyfra+dobrý den,jsem tady znovu.Ve středu jsem zde psal,že se mě nepodařilo zprovoznit kartu nC+ Pakiet Canal+ Start 18 Months a stav stále trvá.Mám od nich poslaný i orginál receiver Digyboxx HD C+,takže nemůžu zjistit kde může být problém.Stále mi píše.že spojení s kartou nebylo navázáno.Už jsem tam 2krát volal i psal o reaktivaci.ale stále to nejde.Neporadí někdo co by se dalo ještě zkusit.Mám tam naladěn kanál TVP1 jak mě bylo řečeno už více jak 3 dny a nic.Volné kanály fungují.Díky za rady. |
pluhy
Registrace: 9/2013 Příspěvků: 126 |
![]() |
|
RE: karta cyfra+Tak pak snad jedině nějaká prodejna blízko tebe, popř. nějaký sat fanoušek. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 301 |
![]() |
|
neprepinat!!vlez do menu zda čtečka kartu vidi !! pokud ano zapni 11449 Hnebo jinou aktivni frequency cyfra+ čekat -neprepinat !! |
WADER
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 1 077 |
![]() |
|
RE: karta cyfra+kde to najdu v menu |
pluhy
![]() |
|
delaš si legraci?snad maš navod ?? ;P jenom jestli to nemaš conax / a kartu mediaquard -neznam tyhle stb :lookaround: - když si to objednaval i z stb mnel si požadat aby ti to zaslali aktivni !!! když to nabiha v uni čtečkach / vlez do menu a hledej !!! |
WADER
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 1 077 |
![]() |
|
RE: karta cyfra+Měl jsem to napsaný na objednávce.aby byla karta aktivovaná. Návod mám v polštině,tak v tom trochu plavu.Tu čtečku tam nemůžu najít. |
pluhy
![]() |
|
RE: karta cyfra+Jdi na satsklep najdi kontakt SINOVSKY CYFRA+,napis email prosim o reaktivaci karty,cislo karty!dekuji.To je vse ale budes muset asi pockat do pondeli!Az pujdes do prace nech zapnuto na TVP1 nebo na CANAL+ presne tak jsem to udelal ja a vsechno OK.HODNE STESTI,PREMIER L.az pristi tyden!!! |
baryn9
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 639 |
![]() |
|
RE: karta cyfra+Tomu už jsem taky posílal mail a nic. |
pluhy
![]() |
|
kartaˇcyfraTo jenom kvůli tomu,že u nás máme služby na howno.Freesat-na howno,skylin -na ještě větší a k tomu volové ze sloooovaaaaak pojeb...nej sport.Zavšivený stát Rv |
garrrry
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 1 254 |
![]() |
|
RE: karta cyfra+Jsem z Hradce Kr.Nebydlí nějaký odborník v okolí.aby se na kouknul.Už jsem smířený.že vyrazim 300km do Polska k nim do firmy.aby mě to zprovoznili. |
pluhy
![]() |
|
RE: karta cyfra+A zkoušel jsi zapnout i volné kanaly na HB,např.TV puls?Pokud Ti nejde reaktivace,tak je třeba se s nimi telefonický spojit,nejl.v pondělí po 9 hodině a řešit to.Aktivace naběhne většinou do hodiny. :O |
baksik
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 334 |
![]() |
|
RE: karta cyfra+Všechny volné kanály mi fungují. Nejdou jenom ty zakódované kanály z karty cyfra+ |
pluhy
![]() |
|
RE: karta cyfra+Pokud,v menu zjistíš,že nejsou poslané zápisy,pak je nutná opětovná reautorizace ze satsklepu.Vzhledem k víkendu,to provedou zřejmě až v pondělí,je nutné jím zavolat a zaslat e mail apod... :fuming: |
baksik
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 334 |
![]() |
|
RE: RE: karta cyfra+Len aby si tam mal dobre danú kartu,musíš to v menu pozrieť ako to už bolo písané,či ti načíta info o karte ak nie otoč opačne čip. U nich určite nieje problém.Ja som nechal z večera do rána a bolo nabehnuté.Predtým som mal TNK a s tým som mal trochu problém zaktivovať-3 dni. |
pego097
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 367 |
![]() |
|
RE: karta cyfra+Jestli umíš anglicky, tak tomu pánovi Synowsky zavolej! Umi dobre anglicky a vse ti vysvětli!!! Mobil ma na stránkach satsklepu |
braien
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 20 |
![]() |
|
RE: karta cyfra+kartu tam mám správně.V menu jsem to uz našel a píše to že spojení s kartou nebylo navázáno.Zítra tam zase zavolám. |
pluhy
![]() |
|
RE: karta cyfra+to pluhy: v tomto prijimaci na zapisy na karte neuvidis, ale mezes zkusit, zda-li je na kartu vubec videt, a to: hlavni menu : podmineny pristup : nagravision : informace o karte, zde uvidis na kartu (vyrobni cislo) p.s. kartu vlozit dle sipky, cipem dolu |
kaos
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 949 |
![]() |
|
add pluhypokud ti to pise spojeni s kartou nebylo navazano, tak mam za to, ze ji tam mas spatne vlozenu , dle sipky cipem dolu !! |
kaos
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 949 |
![]() |
|
RE: karta cyfra+Chlapi asi jsem blb ale ta karta byla opravdu čipem nahoru.Už to funguje.Díky moc za rady všem.PL příští týden zachraněná. |
pluhy
![]() |
|
RE: karta cyfra+To je první co se kontroluje :laughing:AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
RE: karta cyfra+Někdy se stává,že jsou problémy s naběhnutím karty,hlavně pro toho kdo začíná s nc+. R^ |
januvia
Registrace: 4/2013 Příspěvků: 156 |
![]() |
|
RE: karta cyfra+musim sa priznať,čo tu píšu niektorý,že som urobil chybu s kartou-dal som ju opačne,čakal som pol dna a :(( ,začal som na nich :fuming: ,ale na druhý den ma napadlo ju otočiť,po čase to naozaj naskočilo a ja som si uvedomil že som zo sebe urobil :ogre: :laughing: išlo mi to v Opensat 2700 HD PVR a nemal som to ani v module,ked sa to rozbehlo nemal som ani najmenší problem |
pietrolam
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 447 |
![]() |
|
![]() |