![]() |
|
DVBT Polsko - OpoleMěl jsem kvalitní signal na K23,34 a 46.Už delší dobu jede jen K34 ,K23 a 46 jen signál velmi slabý kvalitou kolem 5%.Vyměnil jsem zesilovač i antenu,nepomohlo.Má někdo stejný problém - nemaji snad nějakou údržbu se sníženým výkonem? Diky. |
Displej
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 449 |
![]() |
|
RE: DVBT Polsko - OpoleNe ,vše jede ,směr Prudnik.Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
RE: DVBT Polsko - OpoleTak to mi hlava nebere nikdo s ničím nehýbal a dosud to jelo perfektně,mám to sloučeno s DVBT Ostrava - jestli se tam nezměnily nějak parametry a vytlačilo mi to Polsko.Ještě zkusím Opole přímo bez slučování,tuším že tam bude bota. |
Displej
![]() |
|
RE: DVBT Polsko - OpoleOpole má docela nízko vysílač. A směřování právě o ČR. V opavě jsem nic nenaladil a je to rovina. |
jindraa
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 163 |
![]() |
|
RE: DVBT Polsko - OpoleUž to šlape - bylo to opravdu přehlceno ostravským signálem - stačilo pootočit antenu OVA trochu mimo směr a Opole opět šlape kvalitou na 100% - antena LP 45 zesílení pod střechou 18 db a následně pasivní rozbočovač 4x - ted už OK. |
Displej
![]() |
|
RE: DVBT Polsko - OpoleOpole jak Opole, mi zase ve Frenštátě občas dělají problémy Katowice...Resp. ne ani tak Katowice samotné, ty jdou signálově skvěle všechny 3 multiplexy, ale pre-echo způsobené vysílačem Czestochowa na K41 a Wisla Skrzyczne na K55. Kdyby tyto dva zmíněné vysílače neexistovaly, žilo by se mi tu signálově mnohem lépe. :))) Diskomfort je nositelem pokroku.
|
AlesHavel
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 968 |
![]() |
|
![]() |