![]() |
|
Motor Powertech DG240SDobrý den,motor přestal komunikovat se satelitním přijímačem.Zkoušel jsem i jiný sat tuner, ale také netočí.Z toho mi vychází, že zrada je na motoru. Provedl jsem reset podle návodu, začnou blikat kontrolky zelená i červená, ale motor nezačne točit. Programy z družice, kde zůstal fungují(LNB je aktivní). Neporadil by někdo jestli dělám něco špatně nebo je to nutné dát do servisu? |
tonyb
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 46 |
![]() |
|
RE: Motor Powertech DG240SDo servisu. |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: Motor Powertech DG240SA neznáš nebo někdo někoho, kdo se tím zabývá v okolí Vyškov, Brno, Prostějov. Díky. |
tonyb
![]() |
|
RE: Motor Powertech DG240SMal som podobný problém . Servis nepomohol. Vymenil som LNB a motor fungoval bez problémov. Skús vymeniť a keď nepomôže tak potom servis. |
RATOS
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 58 |
![]() |
|
RE: Motor Powertech DG240SDíky, zkusím. |
tonyb
![]() |
|
Mě se motorvčera zbláznil,po připojení jiného(linuxu tripl.) sat-stroje.Dnes po dokonalém nastavení (asi 3x) na 0 a přepnutí na cokoli jiného -nedoladil.Teď na GM wizardPak s toho konce bez signálu mě napadlo zadat přesun na referenz bod a světe div se teď dojede na všechno dosažitelné. Jsem zvědavej na ten linux,co to udělá. |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: Motor Powertech DG240STak jsem zkoušel měnit LNB i koax k němu ,ale bez úspěchu.Takže asi se musím poohlédnout po servisu. |
tonyb
![]() |
|
Tony beA jel ti na manualní tlačidlo ,co je na něm?O něco výš jsem psal co mi pomohlo.Z bodu,kde zůsta stát,dát příkaz v manualu satu zujmout referenční pozici. |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: Motor Powertech DG240SNa manuál nejede, jenom blikají diody. |
tonyb
![]() |
|
![]() |