Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

Freesat - UD FOX HD prijimac

Ahojte, potreboval by som poradit, mam od freesatu dva prijimace - philips DVR a potom ten UD FOX HD. Ako sa da natom UD FOX HD zmenit region? aj ked idem do tovarenskych nasteveni a dam vsetko odznovu, je jedno ze ktoru krajinu vyberiem vzdy to ovplyvni len jazyk v menu a nie ponuku :) Na Philipse to funguje bez problemov.
A druha otazka - FOX HD - mam k nemu pripojeny externy HDD, da sa cez tento box nahravat programy? ovladac obsahuje tlacitko a aj menu. Ale stale mi pise, ze neplatna funkcia. Pritom prijimac obsahuje oznacenie PVR.
dik.

zanzibar1
Registrace: 1/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Freesat - UD FOX HD prijimac

Dobra otazka na ten ud fox a o toto iste sa pokusam aj ja ale zatial som na to neprisiel.Pokial si na nom chces nahravat tak treba zavolat do freesat a oni to nahravanie aktivuju.Tato funkcia stoji ale 2€mesacne

arpino1
Registrace: 8/2012

Fakt? Super-tak potom vychvalujte freesat. Este, ze na vlastnych boxoch to je inak.

Kasr
Registrace: 8/2008

Je blbost mat box od nich, kedze cena boxov uz dnes nie je nejako tragicka. Pri Freesate treba mat jednoznacne svoj box a clovek nie je viazany ich zoradenym kanalov a tak isto PVR.

dodiak
Registrace: 7/2011

neda sa to. karta ma identitu regionu a ako pises, zmeni ti to leda jazyk. overene telefonicky, tiez sme to skusali

paraman
Registrace: 12/2010

diky za odpovede, tie 2 € za moznost nahravat je cisty fun, to snad nie je ani normalne v dnesnej dobe :D (asi im budem musiet povedat, ze nepredlzim, ak si chcu za samozrejmost uctovat 2€)
co sa tyka zmeny regionu - skoda - bo na philipse to ide bez problemov.

zanzibar1
Registrace: 1/2010

Ja som predlzoval min.mesiac s tym ze som aktivoval aj to nahravanie a dali mi to na pol roka zadara,ale s tym ze aj na to nahravanie je 12mesacna viazanost

arpino1
Registrace: 8/2012

Freesat - UD FOX HD prijimac versus Philips HD PVR

Viete porovnat s tiez ponukanym Philips HD PVR prijimacom?
Pouzivam ho prakticky iba na nahravanie na HD s twin kartou, ale jeho menu je hrozne (Guide neustale pomaly natahovana), naviac mam iba 1 kabel (rozdvojeny na oba vstupy) - co tiez semtam blbne :((
Nieco by som usetril a mal menej starosti (ak by to bol krok vpred)

tssoft
Registrace: 11/2011

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra