![]() |
|
Optibox Pony (vadný anténní výstup)Po zapnutí píše "žádný signál" co jsem se dočetl tak to byla jejich velká slabina hledám někoho na opravu (je po záruce) E-meily na Zorbase či Saxona se mi vrací zpět jako nedoručitelné.DěkujiFerguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 1 330 |
![]() |
|
RE: Optibox Pony (vadný anténní výstup)https://www.parabola.cz/forum/topic-79012/VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 004 |
![]() |
|
RE: Optibox Pony (vadný anténní výstup)Zorbasuv E-meil jsem zkoušel (neúspěšně) nezbývá než ho v pracovní hodiny poprosit telefonickyFerguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
![]() |
|
RE: Optibox Pony (vadný anténní výstup)Len aby bol vadný. Tu jeden 2-3 dni dozadu písal problem s kartou a karta opačne.Pozri či máš aj správne prepnutý tv-vstup podľa pripojenia zo sat.Skušal si všetko, parabola,nastavenie družice-pripoj najskôr iný prijímač,aby si si bol istý. Jeden s tých slabších optiboxov-ak nie najslabší. |
pego097
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 367 |
![]() |
|
RE: Optibox Pony (vadný anténní výstup)vše vyzkoušeno na jiných přijímačích a proházeno co se prohodit dalo vše v přijímači nastaveno jak má být (protože přijímač jinak normálně funguje až na ten "žádný signál"Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
![]() |
|
RE: Optibox Pony (vadný anténní výstup)Ešte napájanie LNB-on,ak tak ozaj len servis.Radšej si kúp druhý za tú cenu pri oprave a pošte kúpiš lepší aj na inzerát. |
pego097
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 367 |
![]() |
|
RE: Optibox Pony (vadný anténní výstup)Mno, bylo i zkontrolováno nastavení frekvence LNB? |
silesian
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 1 014 |
![]() |
|
RE: Optibox Pony (vadný anténní výstup)Přestalo to fungovat ze dne na den (tedy bylo)Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
![]() |
|
RE: Optibox Pony (vadný anténní výstup)Jestli jsi udělal vše pro to, aby se rozběhl a on pořád nejede, vypadá to fakt na servis. Já bych třeba Ponyho nechtěl. Ona celá ta nižší cenová relace ,,SkyLink ready" přijímačů stojí za ... pováženou. Přeji dobré pořízení. |
silesian
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 1 014 |
![]() |
|
RE: Optibox Pony (vadný anténní výstup)díky,já také ne, je souseda já bych to do baráku nechtěl..otřesFerguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
![]() |
|
RE: Optibox Pony (vadný anténní výstup)Pony je nejhorsi skysrot. Nefunguje na nem ani Retro music. Vypadava. Jinak se prijimac stale zasekava, denne klidne 4x. Je to srot, do ktereho bych nedal ani korunu. |
Hypnos
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 932 |
![]() |
|
![]() |