Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Magazín Skylink TV

Ani v c. 19/2013 Skylink magazinu nepridali nove programy jako CT:D/art, Crime and Investigation, Pohoda, VH1, VH1 Classic ci MTV Rocks. Rv

Zatimco MTV Live HD, DeLuxe Music HD, ktere jiz davno vyradili z nabidky, tam porad jsou!

esquire
Registrace: 7/2008
Odpověď v diskusním vlákně

esquire

Tam sú tiež len natlačené "tlačenky",ktoré nemajú ani šajnu o programovej ponuke Skylink-u ,len berú pekné pe-pe Rv

atr2009
Registrace: 12/2009

RE: Magazín Skylink TV

A History je tam Taky 2 krát SD i HD verze... Rv

48" LED FullHD Thomson 48FU4243 KAON DIGI 0.8W Thor - FE 80cm 55" 4K Samsung UE55JU6072 H.265 (HEVC) Tuner v TV H.265 DIGI CamModul 0.8W Thor FE 80cm.

Farell
Registrace: 6/2010

A prečo to píšeš sem a nie Skylinku do e-mailu??? Rv

Nibiru
Registrace: 3/2008

šak je predsa lacnejšie tlačiť to isté, ako furt prerábať. :))) :))) :)))

PISTOK153
Registrace: 11/2010

Nibiru

Špatně mu radíš. Magazín má své vlastní e-mailové adresy.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

Já jsem do magazínu psal už před 3 týdny,že tam nejsou nové programy a dávají některé SD a HD verze 2x ikdyž mají stejný program,ale nikdo mi neodepsal.

t152
Registrace: 4/2011

Minulé pondělí jsem poslal šéfredaktorovi časopisu Skylink TV email s dotazem,kdy budou do časopisu zařazeny programy nových stanic a ani se neobtěžoval mně odpovědět.Zřejmě mu na kvalitě časopisu a informovanosti čtenářů vůbec nezáleží. Rv

dechovkar
Registrace: 5/2006

Smaryja synci,kde zijete? Hvezdna pechota tohoto nicitele lesu ma zarobene,nehlede na "kvalitu",patrne z prebytku financi (SERPO a CT) ,vymyslel nekdo tuto malou domu a lucembursti soudruzi to prozatim neprohledli:).Netrpelive jiz cekam na magazin Freesat.:)

hdpe
Registrace: 11/2007

Podle pruznosti (ne)pridavani novych programu bych soudil, ze casopis ma na starosti uklizecka zakaznickeho servisu. Rv

esquire

Pánové, vy vážně čtete Skylink magazín? :))) My ho dáváme důchodcům, kteří nemají internet a neznají tlačítko EPG. Ale v době, kdy většina místních stanic mění program několikrát denně, spoléhat se na aktuálnost tiskoviny, která jde do tisku stovky hodin před rozhodnutími chlebodárce... na škrabání brambor dobrý stejně jako Blesk, HalóNoviny, leták Kauflandu apod. tiskoviny.

pf09
Registrace: 8/2010

pf09

Ne, já SkyLink magazín nečtu, ač si předplácím (předplácel jsem) již přes rok packet Kombi a mám na něj nárok, Magazín mi ani jednou nedošel. Nechť si ho ale klidně strčí do p*****, jelikož od tohoto týdne jsem vše co se týče platformy z 23,5°E poslal po několika dlouhých a spokojených letech k šípku.

silesian
Registrace: 4/2011

A ještě přidej volkszeitung,junge fronte heute,aha,rytmus..a takhle by mohl pokračovat až k některým tv stanicím v čele s novou..

Fanyn
Registrace: 11/2007

pf09

Ja mam treba predplaceny TV Star. Papirovy program proste potrebuji proto, abych mel prehled co davaji a taky jestli ma vubec cenu TV poustet. Jasne, ze pouzivam i EPG, ale to je na vic programu hodne zdlouhave.

esquire

Nie len magazin Skylink

Nie je to lepšie ani v samotnom Skylinku. Ak si pozrieš detail služieb karty, v balíčku Mixbox stále tvrdia, že máš zaplatený program EROXX, ktorý je už dlhšiu dobu zrušený.

huvo
Registrace: 2/2004

Jak tu psali ostatni, mail sefredaktorovi a odpoved zadna. Asi to mozna ani zadneho sefredaktora nema a nadavame tu zbytecne! Rv

esquire

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra