Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Nové podmínky produktu Balíček s přijímačem

- Produkt budou moci prodávat všichni partneři, kteří mají na prodejně k dispozici Aktivační web Skylink a dostupný signál Skylink a budou mít se Skylink uzavřenou příslušnou smlouvu.
- Skylink využije všech standardních reklamních prostředků pro plošné informování zákazníků o novém produktu (web Skylink, Magazín Skylink, standardní mediální mix). V komunikaci bude odkaz na partnery, kteří budou mít smlouvu a tím budou moci zvýhodněný přijímač zákazníkovi prodat. Zároveň bude partner výrazně označen na webu Skylink (v sekci „Prodejní a servisní síť").
- Pro akci jsou vybrány přijímače Homecast, GoSat, Optibox miniZebra, Zircon. Přijímač Mascom, který byl k dispozici v první fázi projektu, není pro pokračování projektu dostupný
- Ruší se omezení, kdy nebyla akce dostupná pro zákazníky, kteří měli v uplynulých 90 dnech aktivní některý z balíčků Skylink
- Nadále platí podmínka závazku k odběru některého z balíčku na 1 rok s tím, že zákazník první 3 měsíce uhradí hotově na prodejně. Akci lze uplatnit pouze na kartách typu Irdeto, nebo Irdeto ICE.
Uvedené podmínky budou platit od začátku podzimní kampaně - 1.10.2013.

snad to tady neproběhlo,pokud ano,prosím o smazání
R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006
Odpověď v diskusním vlákně

@pierrepetr

Tak rychle, rychle, at ti žádný kšeft neuteče! !!

amper
Registrace: 6/2008

ampér

já jsem u skylinku na černé listině,od té doby co mě volal jejich manažér a ptal se jaký přijímače doporučuji,řekl jsem mu,že cokoliv,jen ne jejich skyligšroty,pak ně vyškrtli ze seznamu prodejců,ale maily a časopis chodí R^ :laughing: R^

pierrepetr

pierrepetr

Který Homecast? HS 3200 CIIR nebo IRD ?

Ufones
Registrace: 5/2010

Ufones

jak jsem dostal,tak předávám,vím jen to co je psáno,stejně jako ty R^ :laughing: R^

pierrepetr

RE: Nové podmínky produktu Balíček s přijímače...

A stále tuto akci dotují prodejci ze svého? To znamená nakoupit přístroj dráž než normálně, a pak čekat, že ti někdo vrátí provizi za měsíc či možná ještě déle? Přitom záruku a reklamaci si řeší prodejce?!
A to hlavní KARTA se SPÁRUJE po dobu závazku?! Pak se v případě poruchy z toho jeden opupínkuje, až bude M7 dělat mrtvého brouka, jako v případě nedávných slavných testů a klidně vše hodí opět na prodejce?! Až nebudou schopni operativně zrušit spárování, po dobu reklamačního řízení a platící klient bude opět v pr.čicích!!!
M7 nic a bude za tu hodnou! :-/ Děkuji nechci :) :lookaround:

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)

Delta1
Registrace: 6/2007

Taky mi přišel výše uvedený majl, mám aktivační web, ale nějak jsem nepochopil "výraznější výhody" pro prodejce, pak bych byl konečným prodejcem já a budu se "dupat" s reklamacemi-poštovné za Skylink.
To raději budu prodávat své zboží, za které plně ručím...

Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w

ojoj1
Registrace: 10/2008

Skylink si myslí, že jsme uplní trotlové. Stále mám v živě paměti, jak me zde soudruh JG přesvědčoval, jak jsou pro nas výhodné jejich marže pri získávání novych klientů pro jejich Pay. To bylo na přes držku. :)))

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Tak určitě..obzvlášť výhodné je nabídnout někomu třeba mini na rok za dvojku na rok, když mu ho Skylink bokem nabídne za 650,- To bys Cardu rovnou i ze srdce objal. ;)

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

To je co, ako smejdi z hrncami ? :O

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Ať si hezky tuto a další akce dotují ze svého a drží si dvouletou záruku na takové zboží sami! Z výběru servisního poplatku mají dost!
Nyní už dokáží i na Skylink ready přístroj na infolince říct, že u nich žádný problém není, neboť oni pouze dodávají programy, které fungují a vše ostatní je v rukou prodejce!
No tak fajn, nabízejte si své vlastní, od vás dotované přístroje a párujte ostošest, ale řešte si pak problémy sami
:laughing:
Hodně štěstí ;)Jenže do toho se jaksi nechce co? Vždyť oni si Vaší akci zadotují sami prodejci.
..
Já to dotovat nehodlám! Dokud nedostanu na takovou a další akce od nich přístroj za 1 Kč se záručákem potvrzeným na M7- Skylink, tak nic! Jó a pak můžete také k tomu přístroji za 1 Kč dát prodejcům také k dispozici nástroj aktivace: třebas Mini za 650,- pak to bude mít u zákazníků ůspěch a bude to hitem Vánoc :laughing: :laughing:
Vy si to zadotujete a všichni budou spokojení :) ;)

Delta1

No když to tady jarda čte, tak aby se picnul :O :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

No ono pár prodejců to udělá, ale pak se z toho spíš picnou oni při prvním problému :-/ Už i takový případ nastal a to bylo něco, překopat párování pro jiný stroj!
Při jejich současné komunikací my nic-mrtvý brouk-to je cesta do pekel :fuming:

Delta1

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra