![]() |
|
Zloději SKYLINKDne 2.9.2013 mi skončil servisní poplatek na kartě gital a než jsem na to přišel tak mi byla karta zablokována.Měl jsem u ní kredit přes tisíc korun.Po zaplacení poplatku převodem,nebot na kartu se nebylo možno dostat a zaplatit poplatek z kreditu jsou peníze pryč.Nemá někdo podobný problém a jak postupovat,aby mi byl kredit vrácen. |
Ota6
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 224 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 76 | |
![]() |
|
jedině jimnapsat a doložit to,což ti nezávidím R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE: Zloději SKYLINKpo ukončení spolupráce s firnou Skylink nemám žádný problém :)) |
Fananek9
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 11 |
![]() |
|
Fananek9po ukončení spolupráce s firnou shitlink nemám žádný problém též :laughing: |
1romeo1
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 196 |
![]() |
|
RE: Zloději SKYLINKJoscere, poraď. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
hifiokkto je Joscere? :lookaround: |
1romeo1
![]() |
|
RE: Zloději SKYLINK4.10.2013 sa v Banskej Bystrici uskutoční stretnutie predajcov Skylink. |
sova1969
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 6 |
![]() |
|
sovaa co si tam budu vymienat shitkarticky? :laughing: |
1romeo1
![]() |
|
1romeo1adresy na sdílečku R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Zloději SKYLINKBud rad ze je karta este v databaze :laughing: |
tophunter
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 488 |
![]() |
|
RE: Zloději SKYLINKale to nebudu davat blocky do blockovej loterie. |
1romeo1
![]() |
|
To je teda žumpa.......tohle fórum zde - bez urážky, a provozovatelům/adminům nic za zlé nemám, tohle je o "čtenářích".... půl první stránky zvratky na téma Skylink, pak nýmand se ptá na to, jaké jsou na Slovači netové stránky krom Zoznamu (třeba www.jsem pekna-pi*a.sk", další je vych*aný si zaplatit Sport 1 a opruzuje s nějakým Feedem etc.... Odborné technické fórum? Ale kdeže... padám pryč....Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 2 656 |
![]() |
|
Chcete-li předejít problémům zrušte službu SkylinkNa schůzce prodejců vždy skylink hodnotí jak se kterýmu prodejci daří spolupracovat v oblbování lidí. R^Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
![]() |
|
RE: Zloději SKYLINKhttps://www.parabola.cz/forum/topic-79107/ |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 677 |
![]() |
|
RE: Zloději SKYLINKPřišel jsem o 240,- Kč, kdybych je nedejbože dlužil já někomu jinému jsou z toho desetisíce...Jsme příliš slabí, abychom skylinku zakázali podnikání v této zemi vůbec. Jinak jejich Zircon, který byl testován v pseudo laboratořích Skylinku tuším v Ostravě má bug jako (nevhodné slovo) a je mi líto důchodců, kterým se má údajně sám po zapnutí stroje naladit Smíchov a Telka, nyní ČT:D a Pohoda, ani náhodou a manuálně, přes samostatný TP TAKÉ NE, TO JE OŘECH, ať si to v laboratořích vyřeší sami... Je to zlé jakým způsobem se zde prodává zboží s pseudo certifikací, tentokrát to není ze zbytečným, předraženým a pouze v česko-slovensku testovaným Irdetem. FUJ :fuming: Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 4 143 |
![]() |
|
TO: apriliarsvMaj sa pekne, chýbať tu nebudeš. |
matov3
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 538 |
![]() |
|
matov3uvidíme jak dlouho bude padat R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Zloději SKYLINKAle ja mam u SKYLINKU fajni kamaradku - Katku:). |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: Zloději SKYLINKKurňa taku mám taky, akorát není u Skylinku. Kupodivu mi to přitom vůbec nevadí. :((Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Zloději SKYLINKCus Tomiku,jiz zasahujeme do casoveho pasma piera:) |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
Ota6no pokial si este nekontaktoval poskytovatela sluzby Skylink, odporucam tak urobit, pretoze hromzit na sukromnej web stranke ti nepomoze... no a nebolo by ako od veci nie si dat pol deci, ale dolozit prevod vyssie spominanej ciastky, i ked myslim ze sluzba Skylink a jej poskytovatel na tvojich 1000 kackach nezbohatne :8) ... postacujuce je SERPO :))) neber to v zlom, mna by osobne asi trafil slak, ak by mi nieco podobne sa stalo, ale pokial viem pred ukoncenim SERPA zasielaju liebesbrief ohlaodm doby skoncenia a upozornenie na zaplatenie na dalsi rok ak by si ich kontaktoval pred touto dobou nebol by problem stiahnut SERPO z tvojho kreditu nech sa dair, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
hdpeno,spíš zasahuji já do vašeho,vy jste tady většinou dříve,pokud bys chtěl do mého zasahovat,tak přijď ve čtyři ráno,ale všechno je relativní,když strčím prst do tvého nosu,jsme na tom stejně,oba máme prst v nose R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
Ota6Vážený Oto6,každému zákazníkovi před koncem platnosti servisního poplatku posíláme poštou připomínku s přiloženým magazínem. Pokud Vám nebyla doručena, může jít o nesprávnou adresu v našem zákaznickém systému. To se dá samozřejmě napravit. Pokud jste měl na své kartě nevyčerpaný kredit, samozřejmě jste o něj nepřišel. Způsob, jakým píšete o svém problému, mě vede k závěru, že Vám Skylink musel velmi ukřivdit. Kontaktujte mě přímo prostřednictvím redakce, zjistím všechny podrobnosti a Váš problém samozřejmě vyřešíme. Standardní metodou je samozřejmě řešení přes zákaznický servis. Zdraví Jaromír Glisník, M7 Group |
jglisnik
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 274 |
![]() |
|
Ota6Vážený Oto6,každému zákazníkovi před koncem platnosti servisního poplatku posíláme poštou připomínku s přiloženým magazínem. Pokud Vám nebyla doručena, může jít o nesprávnou adresu v našem zákaznickém systému. To se dá samozřejmě napravit. Pokud jste měl na své kartě nevyčerpaný kredit, samozřejmě jste o něj nepřišel. Způsob, jakým píšete o svém problému, mě vede k závěru, že Vám Skylink musel velmi ukřivdit. Kontaktujte mě přímo prostřednictvím redakce, zjistím všechny podrobnosti a Váš problém samozřejmě vyřešíme. Standardní metodou je samozřejmě řešení přes zákaznický servis. Zdraví Jaromír Glisník, M7 Group |
jglisnik
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 274 |
![]() |
|
RE: Zloději SKYLINKTak to je výborný servis,že to musí řešit šéf.Jinak v práglu občas testy kanál 51 - příprava na spuštění prima a barandov v HD v polovině září 2013... |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 677 |
![]() |
|
RE: Zloději SKYLINKJa by som to rad vyuzil, ze sa nam tu opat ukazal p.Glisnik a opytal sa ho, preco je Skylink tak velmi proti tomu aby sme konecne mali aj programy typu JOJ HD, STV HD, DajTo HD, Barandov HD? Sme predsa v dobe, ze uz by to konecne mohlo byt standardom nie? Aspon tym nalakaju zakaznikov prejst na ICE karty. Teraz je stav, ze HD programy skor miznu. Uz ste zaviedli SERPO a stale nemate peniaze na ich kapacitu? Co ste vlastne ludom za peniaze zo SERPO a vymien dali na oplatku?Hlavne nevravte ze FOOR, SMICHOV, POHODA a ine podobne nezmyselne programy, ktore si TV vymyslaju aby oprasili archivy! Aspon ten futbal ked uz je na Dajto by mohol byt v HD nie? |
Billysk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 1 595 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 76 | |
![]() |
|
![]() |