![]() |
|
Ray Dolby - Dolby LaboratoriesVčera zemřel ve věku 80let. Autor systému pro potlačení šumu při audiozáznamech atd.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 60 | |
![]() |
|
pierrepetrTo jo, i logo, jen bla,bla - Co je to "X" , otázka za 100 bobů ?? :))) R^ :))) |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
CES.........boby já nerad R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
pierrepetr:laughing: Ty taky musíš psát na každou blbost,že???? :8)jsi kousek k pohledání!!!! :8) Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
heryNo jasně, proto do Swiss jezdili nahrávat DEEP PURPLE, Phill Colins, naše Helena, ....., atd.. Tam vědí.R^ |
CES
![]() |
|
kolegovéi ze smrti udělate frašku !a ti co vědí jsou m.j. čechoslováci placení z m.j. fašistických kont. naplněných židovskými ukradenými majetky ! :lookaround: |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
CES - mongolPhil Collins ve Švýcarsku žije, Deep Purple hrají v Čechách častěji než Moravanka. A X je jedno z písmen abecedy, to až se konečně začneš učit česky. A co mají společného systémy pro zvýšení dynamiky se Švýcarskem?? Ty jsi opravdu mamlas na entou... ;)On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Ray Dolby - Dolby Laboratoriesneurážejmongolové !!! |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Ray Dolby - Dolby LaboratoriesOmlouvám se všem Mongolům. ;)On Air!
|
Saxon
![]() |
|
herychápu,máš svůj čas,ale píšu na každou blbost k tématu a ty o5 mimo mísu R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
SaxonkuMi to víme i kdo žije např. i v Monacu, Moskvě, Barceloně, .... atd.., jinak se uklidni, vem si prášek a dej si mokrý hadr na palici, ať usneš. :laughing: R^ :laughing: |
CES
![]() |
|
RE: Ray Dolby - Dolby LaboratoriesZačni s tou češtinou okamžitě, je to hrůza, co předvádíš v každém příspěvku. Já usínám a spím jako miminko. Jen tvoje hovadiny mi nedají spát... :))On Air!
|
Saxon
![]() |
|
Saxon,to už tak bývá,slabí a průměrní se musí aspoň zviditelnit,ti co umí to nepotřebují,celé to jde do pr..le,budiž mu země lehká! :((Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
spykoTo jsem se za ty roky co jsem zde dočkal pěkných ptákovin, vidím ,že ta doba poky,misut,klokan atd. se kterými se dalo diskutovat už je pryč.To co je zde teď je už jenom fraška, vidím, že dnešní chlapci už nic neznají,blouzní o blbostech a na nic. Ještě,že to zítra zapnu!!!! a budu koukat na Arsenál třeba na C+sport HD cyfra+, a nebo si mohu přepnout na dalších min.10 programů které to davají třeba C+ Nordic, Sky UK,Sky Itália,Sky Deutch atd, třeba Tv Cabo, což tito človičkové takovou možnost třeba ani nemají,nebo jsou hloupí šetřílkové a to tak nechtějí,spíš každý zadarmo jako český expert. A s tou češtinou "" Saxon!! žiju už nějaký čas ve Swiiss, ale Ty se srovnej, nejsi zrovna taky moc vzdělaný Čech když se oháníš tím co se oháníš. :8) :8)spadáš do úplného průměru /zedník,montážník sádrokartonů atd/uvědomuješ si to Ty hvězdo. Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
heryto dost přeháníš,chápu tvé rozčarování ,ale zapomněl jsi,že ti co potřebovali v minulosti pomoci jsou pryč,protože už jsou na jiné úrovni,dnes je technika tak vyspělá ,že kdokoliv trošku nehloupý vše dá do kupy pomocí známých a google,no a ten zbytek se ptá i tady,ber to spíš jako drbárnu,nic odborného se zde ,až na pár anomálií nedozvíš a zrovna ty by jsi měl pokud možno radit,nebo na to hodit kládu R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepetrV tomto případě, který uvádíš je lepší na to hodit tu kládu, i když vidím že zde jsi ještě ty ze starých expertů tak mi to chvílemi nedá!!!!!!!!Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
heryněkdy je to tady celkem relax,i když mě málokdo z mladších rozumí,já totiž nic nedám na tácek,což hlavně ti mladší nedokážou pochopit,jen nasměruji k zamyšlení,pokud jim to nedojde,tak to stejně nemá cenu,pak jsem označen,že jen zesměšňuji,což není pravda,jen to někdo nechápe,ale třeba doroste,je to každého věc,jak se k tomu postaví,spousta chytrých na to hodily kládu,věc každého,měj se R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
PierreZačátky zde byly pro mne velkým poučením,zde sem se jako amatér naučil všemu co vím o sat. a dvb-t,stačilo mi to k tomu,abych nepotřeboval odborníka,bavilo mě to,ale doba se změnila,lenivci zde otravují-jenže je zde i hodně lidí ,co potřebují opravdu pomoci,dostane se jim jen urážek,pokud jim chce někdo pomoci-je popliván taky,je to zbytečné! :((Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
![]() |
|
spykojá ti rozumím,ber to jako takovou bránu,prostě se ten nový musí obrnit aby prošel,trošku to třídí dotazy,které opravdu někdo potřebuje zodpovědět,nebo jen si tak blbne ,takový se bojí to zkusit,nebo zkusí a propadne,co se týká toho poplivávání ,záleží, kdo plive,pak to můžeš brát vážně,nebo se zasměješ R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Ray Dolby - Dolby LaboratoriesKdyby měl brát každý všechno vážně,tak by sme se vymordovali do poslední nohy,je lepší nad tím mávnout,ale jsou věci,nad kterými mě do pěsti chytá křeč! :)))Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
![]() |
|
spykopodívej,chodíme sem dobrovolně a rádi,tak se nevzrušuj R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
HeryŽiješ už nejaký čas ve Swiss, ale stejně ses to ani nenaučil spravně napsat...já mám rakouský pas od narození a rozhodně to není nic, co bych někde vytruboval na forech. Nic to totiž neznamená.Co umím to umím, ty umíš především házet ramena zde na foru a vytahovat se jako puberťák, ale jaksi stále nevidím nic, za co bych si měl tebe jako staršího vážit. Že umíš krást a čumět na sharované programy??? Sorry, tohle není žádné řemeslo. To je mi ten zedník vzácnější, ten staví lidem obydlí...tímto snad pochopíš, že tvoje urážky u mě nikdy nemůžou vzbudit žádné emoce. Maximálně lehký úsměv. Narážíš na chabou úroveň diskusního fora, přitom sám svoji úrovní k tomu přispíváš. Díky své přízemnosti si to však ani neuvědomuješ. Měj se, ty starej odborníku. ;) On Air!
|
Saxon
![]() |
|
@Saxonnetřeba se vyjadřovat k osobě s nickem Hery - kapitola sama o sobě a kdo tady je již delší dobu,tak ví...Jinak pokud si pamatuji Tape dack s omezením šumu Dolby S,měl jsem tu čest porovnávat a myslím,že jako by mírně "ořezávali" vyšší tóny.Jinak Tam byl velý rozdíl mezi Dolby B a C.Když jsem toposlouchal na sluchátách,tak u C byl slyšet jen velmi velmi malý šum s pásky.u B to bylo slyšet více. u dbx jsme měl při spuštění pásky dojem,že se Tape deck ještě nespustil.Bylo ůplné ticho a pak se spustila hudba.Pro mne to bylo nejdokonalejší !!!Jiak HX Pro nebyl omezovač šumu,ale na srovnání dynamicky a vysokých tónů na páskách normálkách i chromdioxid... v r. 1990 jsem měl to štěstí a v Německu sehnal double Tape deck Aiwa AD-WX 808. Ten měl ony "systémy" Dolby NR B,C a dbx.HX Pro.Měl amorfní hlavy,které byly částečně tvrzené,ale zárověn měli špičkový výkon na kvalitu hudby.Vydržel mi 12 let a pak jsem přešel na double cd rekordéd Sony RCD W-100.A ten mám zatím dodnes :-) _____________________________ Čest památce panu Ray Dolby __________________________ _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 965 |
![]() |
|
Jamess96Jasný, mě šlo jen o to, že DBX nikdy ostatní systémy nenahradil, protože to bylo nemožné. Podobných případů bylo ve spotřebce více...pana Dolbyho DBX nikdy netrapil a už se to ani nezmění...Jedu do Vimperka na DOD u Rohde Schwarz a pak na Boubín na houby. Měj se. ;) On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Ray Dolby - Dolby Laboratorieshx pro niefrom Radiomuseum.org Model: Stereo Double Cassette Deck AD-WX808 - Aiwa Co. Ltd.; Tokyo Material Metal case Shape Book-shelf unit. Dimensions (WHD) 430 x 127 x 319 mm / 16.9 x 5 x 12.6 inch Notes Doppel-Cassetten-Deck mit Dolby B + C, dbx, Metallbandtauglich, 20 -18.000 Hz. Ausführung in Schwarz. Net weight (2.2 lb = 1 kg) 5.5 kg / 12 lb 1.8 oz (12.115 lb) vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
@oneenneenevím odkud si to stáhl,ale 808 měla HX Pro. Bohužel ti foto nemůžu poslat,bo jak jsem psal ji už doma nějakou dobu nemám,ale měla to přímo v pravo dole v rohu s logem Dolby a to: Dolby B C Hx Pro. Neměl si jí,tak nemluv prosím. Díky!_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 965 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 60 | |
![]() |
|
![]() |