![]() |
|
Jaký LNB singl je nejlepšíJaký je nejlepší LNB singl pro dálkový příjem ze satelitu při použití motoru? Jaké kdo má zkušenosti? |
pcword
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 564 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40 | |
![]() |
|
tonkuale vždyť nemusíš souhlasit,stačí,když si to přečte,kdo potřebuje a udělá si sám názor,nikomu to necpu R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
péťonikoho to nezajímá ale stačilo by kdyby jsi si ty přečetl co jsem napsal !!! pro upřesnění a jako omluvu doplním že těch třicet stupňů bylo myšleno PLUS (to je od paraboly do nebe,a ve stínu !!!!!!!!!!) Rv :laughing: Rv |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Jaký LNB singl je nejlepšíJá osobně jsem měl na parabole 85cm Invacom Single na motoru.Tam se cca. po 5 letech rozpadla krycí fólie a zatekla voda.Vyměnil jsem jej za IBU Single,v záruce odešel.Araby na 26E i 7W jeli v pohodě.Tenkrát jsem měl nějaký Mascom šum.číslo 0,6dB použitý ze šuplíku a ten tam mám dosud.A Arabi jedou dosud,a lépe než jsem měl dřív-TAK TEĎ BABO RAĎ. |
Baron
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 456 Galerie: Baron |
![]() |
|
tonkuno jasně to jsem pochopil,30°do nebe na 23,5E,kolik stupňů do nebe bude po natočení na 80E?,jak moc bude ten popršený kšilt,v této pozici stínit ozáření paraboly?,nic se neděje,jen se bavíme R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Jaký LNB singl je nejlepšípřesně o tolik méně o kolik se sklopí parabola tak že stínit bude stále stejně , svým profilem nikoliv plochou !R^ :laughing: Rv |
tonek
![]() |
|
tonku"tak že stínit bude stále stejně",konečně jsem tě dokopal k zamyšlení,právě,že bude stínit a to je špatně R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Jaký LNB singl je nejlepšínemusíš mě nikam kopatse zamysli jak bude stínit , respektive kolik cm kvadrát ! Rv :laughing: Rv a přečti si co sem napsal PROFIL !!! né plocha !!! |
tonek
![]() |
|
tonkutak tady ti poprvé nerozumím,jinak vždycky R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
stárneš !vem si "dutou rouru"a nastav ji souose se slunečními paprsky ten stín si změř , pak napiš |
tonek
![]() |
|
no pokudbude ta roura jak píšeš,tak skutečně stín na parabolu bude nula nic,ale stín na LNB total,to je ta krytka,ze které ty kapky vody budeš utírat?,mládneš a blbneš R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
a vůbec,že jsou ti výrobci tak hloupý,že už to nevyrábějí s tím kšíltem,že ty to máš patentově chráněno,a neprodáš a neprodáš R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Jaký LNB singl je nejlepšíTak mne sa ten šilt podaril!Stačil jeden ochranný štít z plexiskla,pár pasnic a štyri šroby M6 funguje to ;) len neviem čo to urobí pri vetre 70km/h :)))T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 739 Galerie: THXKO |
![]() |
|
28.2EZrovna včera jsme v Praze montovali anténu 180/160 na 28,2Es twinem, testoval jsem tři: smart, inverto a mascom a na frekvenci 10964 (cannel 5) podstatně nejlepší mascom, Ale podle mě je to dneska klidně kus od kusu. |
Mjr
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 171 |
![]() |
|
péťoznám se roky ale nabývám dojmu že jsi nikdy neviděl paraboluvýrobci nejsou hloupí , jen by mne nikdo nezaplatil ! :laughing: tobě prozradím že větší průměr je lepší ! a na rovný řez zapomeň :))) :sly: Rv :laughing: Rv |
tonek
![]() |
|
tonkuje to jen dojem,nic konkrétního R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40 | |
![]() |
|
![]() |