![]() |
|
Freesat druha kartaZdravim pani.Mam doma kartu freesat medium ,plus HD balik.Mam narok aj na druhu,tretiu ... kartu za 2e kazdu, ked som uz existujuci zakaznik ,ci je to len pre novych.Ta karta je ice?Dakujem |
peter94
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 123 |
![]() |
|
RE: Freesat druha kartaZavolej na zákaznickou linku a uvidíš.Zítra jdu montovat jednomu zákaznikovi co si objednal 4 karty + moduly do 4 televizí.Vrátil se opět k freesatu.. |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 677 |
![]() |
|
RE: Freesat druha kartaNie som si istý, ale myslím že dve eurá sú len za prvú twin kartu, ročná viazanosť. Uvidím keď mi príde faktúra. |
satoshi
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 206 |
![]() |
|
Druháu nás za 50Kč na rok-podmínka placení aspon jednoho prem.balíčku.Další karty za 100.Po roce asi pujde jak je u freeSatu zvykem pokračovat dál s tou za padesátdál ;) |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 461 |
![]() |
|
mám twin kartuVšetko záleží na dohode medzi operátorom a zákazníkom.Ja mám rovnakú zostavu (karta+plus+hd) na 2 karty za 20 € spolu a som spokojný.Treba mať ale vlastný set-to-box.Takúto cenovú ponuku nedá nik , ale treba si postrážiť viazanosť! |
RATOS
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 58 |
![]() |
|
RE: Freesat druha kartamam to taky tak ale jen na pul roku potom druhý pul rok o 50,-kč víc ;) ale to se dá ale taky jsem si musel postěžovat do měsíce mne kontaktovali už z lepší nabídkou i cenou.Je to o komunikaci.Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 3 393 |
![]() |
|
RE: Freesat druha kartaTak som tam volal ,kartu mi poslu tento tyzden kurierom.Karta bude stat dve eura ,ale ked mi pride karta ,tak zacina rocna zmluva cize do oktobra 2014. |
peter94
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 123 |
![]() |
|
RE: Freesat druha kartateraz som objednaval druhu kartu, cena 4 eura. na prvej karte len zaklad. zakaznicka nic premiove nechce. |
satan
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 230 |
![]() |
|
![]() |