Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

Mux4 Plzen

Zdravím pánové.Poradí někdo levný STB k CRT který by zvládal programy bez sekání obrazu zvláště sportovních z Fanda TV?Digipal-2TX to nedokáže.Na stejné anténě je LCD Sharp a DVD rec.Panasonic bez problému.Kanál 56 signál dobrý.Díky.Obraz se seká i na dalších programech z tohoto muxu,ale to jde mimo mně. ;)

hobo
Registrace: 1/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34
Odpověď v diskusním vlákně

Delta 1 mal.šik.

mě takhle občas zakostičkuje i Prima z Vraního vrchu

korkoran
Registrace: 10/2006

RE: Mux4 Plzen

Saxone, pokud to nevíš, tak Vimperkským R&S jsem měl na mysli Rohde Schwarz.

HiFiOK
Registrace: 12/2006

Pokud to nevíš, tak když už, tak mnichovský Rohde Schwarz...
Ve Vimperku se nic ohledně DVB-T nevyrábí.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Saxone, tak pokud to nevíš, tak na hlavní straně mají napsáno mj. ´´montáž měřících přístrojů a komponentů pro rozhlasové a televizní vysílače ,,. Že by vyráběli ještě pro analogové televizní vysílače např. do ukrajiny ?

HiFiOK

Ten závod jsem prosel dvakrát a jediné co jsem tam videl, byli nejaké DPS pro výkonové zesilovače. Nic víc tam k vidění nebylo. Každopádně je to dost zavádějící nazývat tradiční světovou značku RS coby vimperskou. To bychom mohli říkat o Oplu, Peugeotu či Fiatu, ze to jsou Budějovická auta. Bosch v CB toho pro ne taky par věci vyrábí. Ale nic, je to banalita.

On Air!

Saxon

Takže mám dát na tvoje vidění a ne co píšou na titulní stránce?

HiFiOK

Dělej si co chceš.

On Air!

Saxon

Takže

dnes jsem vyzkoušel ten Digipal2 TX pro změnu v Praze na kanále 42 s perfektivním příjmem a kvalitou signálu.Výsledek naprosto stejný jako na kanále 56 z Plzně.Na Fanda TV běžela zrovna nějaká házená a obraz se sekal naprosto stejně-nekoukatelné.Na stejné anténě dvě LCD SONY žádný problém.Dávám plně za pravdu Saxonovi že prostě tyto a zdaleka asi nejenom tyto stb prostě nejsou s vysíláním tohoto muxu zdaleka plně kompatibilní.Takže lovení dalších vysílaču a kanálu tohoto muxu tedy ani náhodou a seženu jiný novějšího data stb za pár stovek který to umí a na dojetí té CRT i když aspon 16:9 toto řešení bude plně vyhovovat.Všem děkuji za reakce.Jenom bych se velice rád dozvěděl komu a kde ten Digipal2 TX vlastně jede bez problému.Troufám si tvrdit že nikde. :-/

hobo

Problém

vyřešil malej DI-Way T-1000E za 550Kč. ;)

hobo
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra