![]() |
|
Kanál 32-Kleť, co se děje?Bydlím kousek od Tábora a kromě sat přijímám i DVB-T z Kletě. Když ČT spustila HD kanály na 32. kanálu, měl jsem na TV sílu signálu 64 % a HD bylo nekoukatelné, po spuštění ČT:D/Art se signál zlepšil na 94% a HD bylo v pohodě. Myslel jsem si, že zesílili signál kvůli stížnostem na nemožnost naladění ČTDArt. Teď ale signál opět klesl na 64 %, ve dnech kdy vypnuli Novu HD. Je to jen náhoda nebo to souvisí? Kdyby byla ČT2 HD na satu, je mi to jedno, ale když šlo 3 týdny vysílat pořádně, proč to nejde pořád? |
ladiss
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 20 |
![]() |
|
RE: Kanál 32-Kleť, co se děje?jak už jsem psal v jiným vlákně, tak jsem jim psal proč je od neděle slabší signál, co tam zas machrujou a bylo mi odepsáno tohle:Dobrý den na vysílači Kleť vznikla závada na anténním systému.Na její lokalizaci a odstranění pracujeme.Tyto práce jsou,mimo jiné,značně závislé na počasí. Progress Digital přeje příjemný den Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: Kanál 32-Kleť, co se děje?V J.Hradci vysílač Kleť úplně na h...o. |
slava68
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 608 |
![]() |
|
SlávaJak kde. Na náměstí, Langrův Dům úplně v pohodě, příjem třech hlavních s MER 30dB, dva nové z rozhledny 25dB. Dva týdny stará instalace.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Kanál 32-Kleť, co se děje?sídl.Hvězdárna - hrozný. |
slava68
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 608 |
![]() |
|
RE: Kanál 32-Kleť, co se děje?Už vím, proč se ten kopec jmenuje """ Kleť """ - viz po Slovenským výrazu.. :) R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
![]() |