![]() |
|
Skylink akciové prijímačePani ktorý Z dotovanych prijímačov od skylinku je nejhodnotnejsi. Zvažujem že ku kombi balíku na rok využijem túto akciu. Ináč celkom slušne pri Kombi Z Hbo štandard na rok cena za mesiac niečo okolo 18 eur. A ktomu na rok prijímač za 40 eurCryptobox 550hd
|
ceco1212
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 548 |
![]() |
|
RE: Skylink akciové prijímačeHomecast 3200 R^46E, 45E, 39E, 28E, 23E, 19E, 16E, 13E, 9E, 5E, 1W @ AB Cryptobox 652
|
Freedox
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 573 |
![]() |
|
RE: Skylink akciové prijímačebod 3 Po dobu trvání závazku nelze dekódovací kartu Skylink použít v jiném přijímači a zvolený přijímač nelze použít s jinou dekódovací kartou.Že by spárováná karta ? Nebo jen jejich zbožné přání aby ho nokdo neprodal ?? HDbox FS-9105 +HD PVR fw 2.12.21 + DREAMSKY NXP 256 HD fw 1.60 - parabola 85 multifocus 28.2°E + 23.5°E + 13.0°E + 4.8°E + diseq 8/1 goto mm switch EMP+ motor 90stab HH ,karta skylink ICE + CA irdeto smit
|
v.h
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 410 |
![]() |
|
vrele doporučujemakykolvek ready šrot od nich -- problemy su na všetkych rovnake -o kvalite obrazu ani nemluvim ;P |
WADER
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 1 077 |
![]() |
|
@Freedoxty kokoos, ze sa nehambis doporucit takyto srot !! Homcast je jeden z najhorsich pasqilov na trhu - v tomto momente je surflock pozastaveny len vdaka tomu ze tiezo sroty si proste nevedia s nim poradit.. Znacku ready si musel zrejme dobre vyh*ulit prave ten cz dovozca ktoreho zastupujes Rv |
furicka
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 458 |
![]() |
|
dostupnost hd přijímačůSkylink si asi dělá legraci - ty zvýhodněné hd přijímače lze dle www koupit jen u vybraných prodejců, a to osobní návštěvou s kartou v ruce. Nevím, jak jinde, ale v Plz. kraji jsou prý všehovšudy tři, v Plzni samotné žádný. Nabídky bychom využili, ale nejbližšího prodejce máme 40 km - kvůli tomu tam fakt nepojedu. Zajímala by mě jedna věc - kartu lze používat při koupi přijímače jen v tomto spárovaném přístroji po dobu 1 roku - a co když nebude fungovat? Bude nutná reklamace - spáruje Skylink vyměněný přístroj bez problémů? To se asi dozvíme až časem... |
top2006
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 4 |
![]() |
|
RE: Skylink akciové prijímačena sk taky podobna situace. bych bral nejaky prijmac, bohuzel ale prodejny kde je mozne to zakoupit jsou obchody spis kamenne obchody na urovni hodne malych mest, kde se zaroven muze prodavat nabytek ci i zelezarstvi najednou. to teda fakt nechapu, asi jen chteji podporit prave takove mensi soukrome prodejce. no uvidim trva to do konce roku tak mozna bude jeste cas na mensi projizdku do nejakeho zapadakova. |
sioga_bs
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 280 |
![]() |
|
RE: Skylink akciové prijímačeA proč myslíte,že se do toho nikdo moc nehrne?!1.Protože si M7 Skylink vymyslí akci, kterou dotují prodejci ze svého! 2.Nikdo se pořádně nevyzná v zúčtování DPH! 3.Podmínkou v akci je spárování karty a pokud ti klekne dotovaný přístroj, jak ti asi pružně M7 Skylink odpáruje takou kartu?! Hmm... při jejich současné kominikaci viz. zde diskuse, jak odpovídají na problémy! 4.Pokud něco rozvrtají, tak záruku a problémy bude řešit opět prodejce nikoli M7! Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
Homecast 3200 - šrot!Homecast 3200 je skutočne šrot (poruchový) a ani kvetinu by som na neho nepostavil ,lebo učite by zdochla! :fuming:Ak by som odporučil, tak jednoznačne GOSAT 7056, kde ako jediný distributor zaručuje upgrade (má aj záujem o bezproblémovú funkčnosť) cez satelit a je to prijimač bez problémov!!! Má ho aj momja mamka a od vdety mi nevolá :) |
lakocur
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 18 |
![]() |
|
tady jediněnějaký s modulem,ať si to párují s modulem,strčíš to jinam i s modulem,ale jinak ty srač.y jsou k ničemu,opravdu hezká akce,jen pro hlup..y R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
vlado f.odkial vies ze prave "freedox" ho zastupuje?Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: Skylink akciové prijímačeNedávno volal nějaký chlápek a prosil o radu. Přechází ze základu na Kombi, má zaplaceno, ale nejede mu to. Pouze jede pořád jen základní nabídka. V akci SkyLinku na párované přijímače se nechal zlákat na párovaný Topfield SBI 2060. Tři dny si telefonoval se zák. centrem SkyLink, které ho ubezpečovalo, že je vše OK. Zápisy prostě nepřicházely. Osobně jsem mu to taky nerozjel. A následná reakce na call centru SkyLinku? ,,Reklamujte u prodejce, nebo výrobce přijímače. Z naší strany je vše OK." Fajn přístup. Takže kdo chcete akční zážitky za akční ceny ... jen do toho.Ale abych jen nepomlouval: @ceco1212: Vykašli se na akci a pořiď si, když už chceš SkyLink ready, výše zmiňovaný GoSat, nebo TechniSat. |
silesian
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 1 014 |
![]() |
|
Skylink akciové prijímače= samovražda predajcu SKYLINK za vlastné financie :)Tak perfektná akcia, že až ... nečudujte sa, že nemôžete vo svojom okolí nájsť nejakého predajcu, ktorý by Vám s úsmevom ponúkal takýto prijímač ... |
zuma
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 42 |
![]() |
|
RE: Skylink akciové prijímačeprijit mi nejaky jejich obchodak domu s nabidkou prodavat ty jejich sracky ,tak ho taaaak nakopam ,ze nestaci pocitat schody. |
maly mike
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 309 |
![]() |
|
maly mikeTak to jsi tedy tvrďák. Myslím, že jestli si tohle někdo od Skylinku přečte, tak raději s tou akcí skončí, aby na tebe (byť třeba omylem) nenarazili.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Skylink akciové prijímačeTak ja jsem zatím od svých dvou známých neslysel zatím zadny problém s prijimacem Homecast 3200 CIIR.Abych pravdu řekl,tak do toho typu Homecast 3200 IR bych taky osobne nesel uz z toho duvodu,ze nemá CI slot. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
RE: Skylink akciové prijímače@furicka-nikoho nezastupujem, jednoducho sú to lacné prijímače, dnes zákazník so mnou bojuje o každé euro, len aby mal najlacnejší set na trhu inak nekúpi. Obraz na SD kanáloch sa mi zdá dobrý, možno najlepšie zo skylink ready ponuky za túto cenu. S posledným FW myslím že to sú L12, L13 idú zatiaľ mesiace, roky bez problémov a predal som ich desiatky, žiadne reštarty, mrznutia, rýchlo sa dá prepínať narozdiel od zebry a gosatu 7055 nespomalia pri prep. až po úplné zastavenie na pár sekúnd. A to robia gosaty a zebry doteraz každý jeden kus !! Čo z toho že TechniStar SIR je super a má oveľa krajší obraz keď ho proste na strednom slovensku nik odomňa nekúpi lebo je drahší o 50€ ??? Zircon tu nespomínaťe, najväčší lacniak ale skoro všetko čo sa predalo šlo na reklamáciu ! Amiko 7800 sa pokazilo, dali mi na výmenu rovno Zircon 007 ten odišiel, vymenili mi ho za 777, ten po čase takisto odišiel.... prípadne mrzli a vypínali sa. Ak ako predajca mám lietať k zákazníkom 4 krát tak som rovno v mínuse. Dnes Hypermarkety, elektrá, eshopy nastavili ceny tak že som rád keď zarobím na prijímači nejaké to euro! @lakocur Homecast poruchový? tak potom som mal šťastie a mne všetky išli a idú ako majú. Potestujem niekedy gosat 7056, ak vyriešili to spomalené prepínanie kanálov z predchádzajúceho moodelu tak to bude dobrý prijímač. dolaďovanie kanálov na ňom ide vynikajúco. @HYPER Homecast 3200 CIIR má slot / Homecast 3200 IRD nemá slot. ...mal som možnosť vidieť dizipiu, lunu, kaon, changhong, mascom, atď. krátko používané no často pokazené, takže by som homecast až tak nehanil už z princípu za to že niekedy dávno mali chybnú sériu alebo fw. Aj VU+ za 450€ sa vie pokaziť ;) 46E, 45E, 39E, 28E, 23E, 19E, 16E, 13E, 9E, 5E, 1W @ AB Cryptobox 652
|
Freedox
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 573 |
![]() |
|
Freedoxvypni v gosate dyn. akt. kanalov a vsetko je v poriadku |
satan
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 230 |
![]() |
|
![]() |