Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

UPC Česká republika zaraďuje slovak sport1, 2

Tak sa už aj bratia Češi dočkali Slovak sportu. Ešte keby to tak freesat by upc direct pridal. Aké máte skúsenosti so službou upc ? :-)

pista83
Registrace: 7/2008
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26
Odpověď v diskusním vlákně

RE: UPC Česká republika zaraďuje slovak sport1...

freesat určitě tyto kanály nepřidá,ten je úplně mimo.Taky sem od nich k 1 září odešel.Nemělo to sněma cenu.

dawis77
Registrace: 9/2011

dawis77

nuz podla toho co tu dlhodobo predvadzas si skor mimo ty :)

Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes

jozef BA
Registrace: 6/2008

a proč myslíš že freesatu ubývá zákazníků,co?

dawis77

to dawis77

Freesatu ubývají zákazníci? Ty už taky nehul... jsou stále na vzestupu.... za poslední kvartál +3500

Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech

apriliarsv
Registrace: 12/2012

no já jsem od nich odešel,neschopnost přidávat kanály to je o nich známé!A to že nezařadili SS tak tim u mě skončili a odešel jsem od nich po 10 letech.Stačilo mi.Každý rok je prosit aby mi cenu nechali takovou jakou mám,a ikdyž sem s nimi třeba prodloužil závazek o dalšíc 12 měsíču a dohodli jsme se na určité ceně,tak z ničeho nic třeba po 3 měsících navýšení ceny aniž by dali předem vědět,atd...No prostě hnus!

dawis77

Práveže ja som s nimi, teda freesatom teraz od 1. začal, ústretovosť, služby hneď aktivujú, mám freesat medium karta, plánujem si pridať aj hbo max balík a za 20 e. mám slušnú programovú ponuku a po roku sa vraj dá aj vyjednať zľava. Nie sú o nič horší ako skylink. Akú máte vy skúsenosť.?

pista83

dawis77 neviem sice ktoru pomylenu statistiku si cital, realita je ale niekde inde. V pocte SD aj HD kanalov je freesat momentalne bezkokurencna platforma u nas.
Sikovne sa vysporiadali s emu, svojich zakaznikov nenutia k vymene karty formou dobierky a inych podivnych praktik ako je tomu u konkurencie
nehovoriac o ich poslednych krokoch, po ktorych je mozne na jednu zmluvu brat za par eur dalsie tri karty, kde bezi to iste, co je platene na hlavnej karte

Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes

jozef BA

Není náhodou vlákno o UPC kabelovce?

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

já prostě u nich po 10 letech skončil a to hlavně proto jak se chovají k dlouholetým zákazníkům a jak už jsem psal neschoponost zařadit SS TV.

dawis77

to dawis77

Nalijme si čistého vína.... U Tebe to nebylo o tom, že bys s UPCčkem skončil ale Tys prostě jen šel tam, kde v daný moment byla PL, tak zde na ně nekydej špínu, je to pod úroveň....

Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech

apriliarsv
Registrace: 12/2012

slovak sport na freesat časom bude určite, minimálne jednotku zaradia,možno trojku, nemajú na to dôvod nezaradiť to, iné je to s dvojkou, kde má práva pre sr telekom, iba žeby tvrdo uplatnili regionalizáciu a pre čr by mohli aj tú zaradiť.

pista83

apriliarsv

tak ti dám příklad z loňského roku,v září jsem se s něma domluvil jak tradičně každý rok v září,že smlouvu za stávajicích podmínek prodlužuju o dalších 12 měsíců,na všem jsme byli dohodnuti,že s tim souhlasí.Byli jsme domluveni na ceně 299kč.A co se nestalo.Z ničeho nic mi zvýšili cenu a to od prosince na 349kč aniž by dali něco předem vědět.To ti přijde normální se tak chovak k člověku který je s něma více než 10 let!!Tady ani nejde o ěch 50 kč navíc,ale jde o princip a chování se k zákaznikovi.To už jsem se fakt naštval na ně pořádně.Ale samozřejmě že ta PL na mé rozhodování taky měla vliv.

dawis77

pista83

v ČR než se k nečemu rozhoupou,tak to už SS TV nebude mít práva na PL :)))

dawis77

dawis77

no vidíš to a já si s radostí že jsem se konečně zbavil skylinku jsem si freesat medium kartu objednal a zítra mi ji kurýr přiveze .jak píše jozefBA aspon prozatím bezkonkurenčně nejlepší platforma u nás,tady není co řešit.a jestli si odešel to je tvoje věc,brečet tady nemusíš.nazdar.

marksony
Registrace: 3/2006

to dawis 77

to máš pravdu, navíc z freesatUPC ani neodpověděli na mail, zda zařadí SS1,2 do programové nabídky a to i z DIGICZ alespon odpověděli, že vyjednávají.

FI711010

marksony

já tu nebrečím,jen jsem tu uvedl jak si váží dlouholetých zákazniků na konkrétním případě.

dawis77

FI711010

přesně tak.Ale nyní už mi je to jedno,jelikož jsem od nich před měsícem odešel...

dawis77

marksony

Bezkonkurenčně nejlepší platforma bez ČT Sport v HD.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

dawis77

Jaký je obraz SLOVAK SPORT2 na O2 TV???

garrrry
Registrace: 3/2009

garrry

popravdě řečeno nic moc,ale já nejsem náročný :))

dawis77

UPC Česká republika zaraďuje ......

Vzhledem k tomu, že UPC ( kabelovka ) Freesat ( Satelit) jsou dnes zcela cizí firmy, které spolu nemají nic společného a v článku se píše o kabelu tak bych ten SlovakSport TV2 na satelitním nebi v ČR zatím moc neviděl . Budou dvě možnosti, které jsou vázány na kabel ( drát) IPTV O2 a UPC kabelovka :-(

shiraz
Registrace: 8/2008

to dawis77

To jako že není v HD?!

tnt
Registrace: 1/2006

to tnt

bohužel není,ale bylo mi řečeno,že verzi HD chtějí zařadit,ale kdy to jsme se nedověděl :))

dawis77

díky, já měl za to, že ji hodlali spustit hned. Někde to určitě inzerovali.

tnt
Registrace: 1/2006

no v o2 HD verze zatím není.

dawis77
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra