![]() |
|
Prechod z Flexi na KombiZdravím, je možný prechod na vyšší balík zaplatením jedného mesiaca vyššieho programového balíka? Ďakujem vopred za radu. |
jojovh
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 58 |
![]() |
|
RE: Prechod z Flexi na KombiAno,zbytok kreditu z Flexi sa ti prirata k novemu baliku. |
satelit1
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 139 |
![]() |
|
Prechod z Flexi na KombiVďaka satelit1. |
jojovh
![]() |
|
Prechod z Flexi na KombiA obdržím automaticky balík Kombi za akciovú sumu, teda mám uhradiť akciovú sumu 11,80 eur? |
jojovh
![]() |
|
Prechod z Flexi na KombiProblém je v tom, že som si predĺžil Flexi o ďalší rok a o tento týždeň neskôr ponúkajú akciu na Kombi. Preto toľko otázok. |
jojovh
![]() |
|
RE: Prechod z Flexi na KombiA co se tak zeptat přímo u Lucemburčanů ?? |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 301 |
![]() |
|
bretahĎakujem, ale keď nevieš odpoveď tak nepíš. |
jojovh
![]() |
|
RE: Prechod z Flexi na KombiPřijde mi naopak naprosto logické, že se zeptám u toho, komu jsem dal vydělat. Tobě ne ? |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 301 |
![]() |
|
bretahProsím Ťa, je to len otázka, tak ak vieš tak mi pomôž prosím Ťa. Ďakujem. |
jojovh
![]() |
|
jojovhNo, především akční cena je při objednání balíčku Kombi na 1 rok, ne na 1 měsíc. Slevu 25% dělá to, že za ten rok se zaplatí suma jako za 9 měsíců.Zkus požádat na Skylinku, aby ti zbytek prostředků za nevyčerpané Flexi převedli do kreditu a pak si objednáš Kombi na rok a jen doplatíš sumu, která bude chybět do těch 9 splátek oproti částce převedené do kreditu za Flexi. Já jsem nějak takhle podobně kdysi přecházel z Multi na MultiHD. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Prechod z Flexi na Kombino mne by tiež vyhovoval, ale Multi HD, lebo v tomto Kombi, nieje Discovery HD. Rv Rv Rv Inak je to OK. :))) :))) :))) |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
jednoduche,proved platbu kombiA systém to za par sekund zprocesuje a prepocita,o peníze neprijdes.Kdo je kdo a co je co.
|
Janik
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 618 |
![]() |
|
z webuSkylink umožňuje jednoduchý přechod z nižší na vyšší službu. Stačí uhradit předplatné vyšší služby minimálně na jeden měsíc a platbu označit správným specifickým symbolem vyšší služby a variabilním symbolem = posledních 10 čísel dekódovací karty.Po přijetí platby se automaticky nastaví délka autorizace vyšší služby na počet dnů, které se vypočítají takto:(nevyčerpaná částka za nižší službu + nová platba) / denní cena vyšší služby.Zákazníci, kteří hradí předplatné pravidelnými platbami (SIPO, Inkaso z účtu), mohou přejít na vyšší službu tak, že požádají Zákaznický servis Skylink o ukončení původních služeb a aktivací nové služby.http://www.skylink.cz/cenik-7.html |
esquire
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 512 |
![]() |
|
Janik, esquireTo je sice hezké, ale on chce využít akce 12 měsíců Kombi za 9 plateb. Takže to asi takhle jednoduše nepůjde. Obzvlášť, kdyby chtěl platit kartou přes internet.Janik: A kdy to ten systém zprocesuje? Zkusil jsem na kartě, kde mám MultiHD vybrat, že chci balíček Komplet a čekal jsem, že se zbytek předplatného přesune do kreditu a částka k platbě bude rozdíl kreditu a 12100,- Kč. Ale to se nestalo. Objevilo se mi Cena celkem 12100,- a Doplatek 12100,- Kč. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
joscerTak to pak zavolat na zakaznicky servis, oni Flexi 7 ukonci a bude si moct aktivovat Kombi se slevou. Uz jsem takhle s nima komunikoval vickrat a vzdy to slo v pohode. |
esquire
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 512 |
![]() |
|
esquireNo však jsem mu to radil, viz kousek výše.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: Prechod z Flexi na KombiNemusí nikam volat, stačí poslat mail, případně to pořešit přes FB. Postup bude pak takový jako napsal Joscer výše.Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
Prechod z Flexi na KombiĎakujem veľmi pekne za vaše rady páni. R^ |
jojovh
![]() |
|
![]() |