![]() |
|
Dreambox nefunkční stahování pluginůZdravím, zakoupil jsem dreambox 7020hd vložil do něj 3,5 disk,nainstaloval nejnovější image newnigma ,oscam,nějaký skin a plugin transmissi na torenty, propojeno přes lan.Do druhého dne přestanou v tspanelu i v bluepanelu fungovat aktualizace vypisuje to "wget returned 255" přitom internet je i dále funkční.Vyzkoušel jsem i image merlin,experimental,openatv,tsimage a všude do druhého dne to samé.Dvakrát se také přijímač v noci zasekl a párkrát po restartu vůbec nenaběhl.Po připojení přes dreamup a použití opravy sektorů to vypsalo "erase failed at368c0000:c1,block will be marked as bad" a nainstalovala se znovu newnigma.Bohužel druhý den opět aktualizace + stahování pluginů atd.. nefunkční.Nesetkal se někdo s tímto problémem ?Díky za každou radu. |
riichards
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 5 |
![]() |
|
RE: Dreambox nefunkční stahování pluginůdo klonu si nahral original image.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: Dreambox nefunkční stahování pluginůKlon to ale není, ověřeno na německých stránkách Dream Multimedia. |
riichards
![]() |
|
RE: Dreambox nefunkční stahování pluginůTS-panel ma preblemi,raz ide raz nie...Dreambox DM 800 HD se...
|
TELEFONIST
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 558 |
![]() |
|
RE: Dreambox nefunkční stahování pluginůDělá to i v pluginu NewMenu,tspanel i přímo v newnigma2 services.Pokud to teď přeinstaluju, zase bude vše fungovat, mám to vyzkoušeno vícekrát a né jen s newnigmou, ale bohužel maximálně jen pár hodin od instalace. Nechápu... |
riichards
![]() |
|
RE: Dreambox nefunkční stahování pluginůAsi si sedim na kabli , rec je o torentoch alebo pluginoch ?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Dreambox nefunkční stahování pluginůPo pár hodínách ve stand-by nejdou aktualizace image a stahovat pluginy do boxu z netu vypisuje to "wget returned 255".. o torentech jsem psal,že mám i mimo jiné také nainstalován plugin transmission jestli to třeba nebude ten problém že se to nějak hádá. Zkouším teď vylučovací metodu odpojím ještě ten 3,5 interní disk a opět nainstaluju newnigmu2, už asi po dvacátý.Jestli to nemá nějaký vliv.Pak už jen asi reklamace boxu na ten špatný sektor ve flashi jestli to nebude ta příčina..... |
riichards
![]() |
|
RE: Dreambox nefunkční stahování pluginůerase failed at368c0000:c1,block will be marked as bad" Tohle by se stat nemelo, reklamuj. |
Hypnos
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 932 |
![]() |
|
![]() |