![]() |
|
Schema zapojenia 4 LNB a 6 STBAhojte, chcem sa sptytat ci mi vie niekto poradit schemu zapojenia pre nasledovnu konfiguraciu. Kamos by chcel zapojit 4 LNB na 6 STB. Problem, ale je, ze ma zo strechy natiahnuty len 1 koax, ktori ide do rozvodnej skrine odkial su tahane dalsie koax. kable ku kazdemu STB. Viete poradit ci vobec existuje nejake riesenie ? Ak nie, alebo by to bolo velmi financne narocne uskromnil, by sa iba na 1 LNB. Dakujem |
raul
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 81 |
![]() |
|
RE: Schema zapojenia 4 LNB a 6 STBrada znie: kamos nech si zavola nejaku firmu na tu pracu.pokial vsak tou firmou mas byt ty, doporucujem mu az sa ti vyhyba na 100 honov s takymito pracami .. Odbornikov typu podaj satelit po prechode analogoveho pozemneho vysielania na digital vyrastlo ako maku - teraz do satelitov robi kazdy kto ma v (nevhodné slovo)i dííru |
furicka
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 458 |
![]() |
|
RE: Schema zapojenia 4 LNB a 6 STBPokud je to jeste mozne,at kamos protahne minimalne dalsich 5 koaxu ze strechy (LNB Octo) (pokud ma celkove domr*danou elektroinstalaci =99,73%,tak radeji protahne dalsich 15 ks kabelu pro MULTISWITCH 4 satelity / 8 vystupu).Kamos at taha na plne kule!V tom je totiz ta nesnesitelna lehkost byti,ze zapojeni mu poradil zednik,kominik,stolar a dokonce i internetista:).Tuz neni to fajni? |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
Jak se říká....Z ho*na bič neupleteš.... Základ musí být co STB, to kabel...Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 2 656 |
![]() |
|
RE: Schema zapojenia 4 LNB a 6 STBNie je nad kamaratov, so ozvu len ked nieco potrebuju... R^Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
existuje riešenieale musí použiť IP-LNB napr. od Inverta. K nemu už nepotrebuje snáď ani prijímače, stačí tablet, PC, mobil, inteligentná telka a fičí. Otázka či to zaplatí. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
Dagymoja skusenost je, ze najvacsie poziadavka maju najvacsi kolenovrti... :zombie:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Schema zapojenia 4 LNB a 6 STBjde to4xLNB Quattro + Multiswitch + 6x koax k stb :))) |
chvalina2
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 413 |
![]() |
|
RE: Schema zapojenia 4 LNB a 6 STBNejde to, lebo ma len 1 koaxial do rozvodovej skrine !Teda aspon tak pisal. |
Peep
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 604 |
![]() |
|
![]() |