Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Zápisy na kartách???

Zdravím.Včera jsem platil zákazníkům několik serpo i multi balíček a nikomu to nenaskočilo.Na kartě kde nebylo zap. serpo jsem zaplatil přes serv. web multi a to naskočilo ale základ nic.Refresh taky mínus.Neregistrujete někdo obdobný problém.Crypto lic. je samozřejmé pro některé.Díky za reakci. :((

ZDK1
Registrace: 10/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Zápisy na kartách???

Roční karta, že?

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

To ne klasické karty výměny loni měněné dost jsem z toho rozladěný :(

ZDK1
Registrace: 10/2007

ZDK1

A co ukazuje web u servisního poplatku, když ti Multi běží a základ Digital ne?!
Zřejmě máš stejný problém jako jsme řešili nedávno s uhrazeným kombi, který běžel, ale základ Digital ne viz zde:https://www.parabola.cz/forum/topic-79117/2/
Nemine tě telefon na jejich Help linku-popsat problém a trvat na zprovoznění! Sám to zpravidla nerozjedeš, pokud ti svítí červeně vypršená platnost serpa a karta vypnutá kvůli jeho neuhrazení a přitom máš zaplacený balíček :-/

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)

Delta1
Registrace: 6/2007

Delta1

Počkej, serpo je součástí placeného balíčku nebo ne? No diskuzi jsem nečet´, u SL je to stejný jako u všech zahr. společností = Klondike :)

VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.

meduzka
Registrace: 1/2006

včera jsem měnil starou kartu t-t 0000285...za výměna ICE á 600Kč,na které nenaběhl ani zákl.GF.Registrace proběhla korektně,serpo na jeden rok a mini na dva měsíce,karta nenaběhla.Tak asi zase soudruzi z NDR někde udělali chybu.

viliam
Registrace: 11/2006

meduzka

No právě! Serpo je součástí placeného balíčku, ale stává se, že balík máš zaplacen, placená prémiová část jede, ale základ Digital ne a na webu ti svítí červeně jeho platnost s nápisem-karta vypnuta, kvůli neuhrazenému SP!!! Chyba v systému :((

Delta1

Není to tak dávno, co jsem na to upozorňoval. To se do diskuze zapojil i sám J.G. a dělal, že nechápe v čem je potíž. No a je to tu zase. Předevčírem stejný problém u mého zákazníka. Zavolat na caal centrum a uvést věci na pravou míru.

silesian
Registrace: 4/2011

Je to obecny problem poslednich min.14dnu, uz jsem to psal i do partnerskeho webu, ovsem vicemene bez reakce. Panove z M7 to opet kopli pod stul.
Kdyz tu samou kartu strcite do IR ctecky, nabehne do par minut, ale v CW ctece nebo modulu ani prd, nebo za silenech nekolik hodin. Refresh nepomze.
Dokud nezacne M7 resit problemy, ale misto toho bude delat z lidi i partnetu c.u.r.a.k.y, tak se nic k lepsimu nezmeni.

J a
Registrace: 7/2005

Zápis

No vidíš,a mě hraje Opticum 403 HD bez karty.

grandfunk
Registrace: 6/2011

Ja_SP+balík

V IR čtečce naběhne jen za předpokladu, že na webu to má v pořádku! Pokud však na webu svítí, že je karta vypnutá kvůli neuhrazenému SP a přitom je zaplacen balík, tak nepomůže nic, než telefonát na M7 Skylink, aby tu konkrétní kartu odblokovaly a daly do pořádku datumy :-/
Pak karta naběhne a je problém vyřešen :((

Delta1

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra