Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Nahravání pořadů =Skylink= přes USB

Dobrý den,

jeden z důležitých parametrů u nové LED televize bude pro mě možnost nahrávání pořadů přes USB (buď klasické nahrání s pozdější reprodukcí nebo "time shifting". Uvažuji o LED Samsung. Chtěl bych se zeptat na následující:
- stačí pouze USB "stick" s dostatečnou kapacitou nebo musí být připojený externí HDD?
- jak je to s nahráváním kódovaných kanálů "Skylink" za předpokladu že mám instalovaný dekodér + kartu? Neuvažuji o reprodukci na jiném přijímači / PC.

Předem děkuji za Vaše rady

Yapm

yapm
Registrace: 11/2007
Odpověď v diskusním vlákně

U sharp AQOSu mi

jede jak Flash 32g tak uahne napájet i 300g disck.Ale každej disck by neutáhl,je to něco kolem 500 mw

korkoran
Registrace: 10/2006

RE: Nahravání pořadů =Skylink= přes USB

USB a timeshift? To chce ten s nejvissi rychlosti zapis/cteni nikoliv USB3 predpokladam ze to tamtung nema.

chocholos
Registrace: 11/2007

Na LED Samsung UE46F6510 jsem zkoušel nahrávat na 8 GB flashku i na 500 GB disk bez externího napájení. V pohodě zvládá. Pokud nahrává nelze přepnout na jiný transpondér. Lze se pohybovat pouze mezi programy na 1 transpondéru. Ovšem pokud je kanál zakódovaný, nelze ho odkódovat (např. nahrávám z 11,797 Novu HD a chci se dívat na Primu HD, ale tu mi to neodkóduje).

BLAZ
Registrace: 7/2006

Snažil bych se vyhnout takovým strojům,čím víc funkcí-tím omezenější je výsledný produkt/dražší/,u samostatných zařízení je vždy přidaná hodnota,někomu vadí ovladač navíc-dá se vyřešít!

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

Nahravání pořadů =Skylink= přes USB

na usb sa nahravat da no nie na vsetky. U niektorych usb samsung vyhodi hlasku ze zariadenie na pomale. Hlavne pri nahravani HD programov. Niekedy aj po vyhodeni hlasky nahrava.

Aka je minimalna pozadovana rychlost zapisu na usb neviem lebo vyjadrenie vyrobcu som nasiel iba pre zariadenia HDD

U HDD je to USB 2.0/5400 RPM A minimalna rychlost citania 34Mbps a min. rychlost zapisu 52Mbps.

Dalsia nevyhoda je za nahrava vo svojom formate a zakodovane. takze na inych zariadeniach nahravku nespustis.

Lepsia volba je STB ktore nahrava nekodovane.

kukisk
Registrace: 6/2013

Samsung UE46ES8000 bezproblemove nahravanie a prehravanie SD aj HD programov na USB kluc ci uz starsi 4GB alebo novy 64GB. Pred prvym pouzitim prebehne kontrola vhodnost (pozadovanej rychlosti). Samozrejme funguje aj funkcia TimeShift. Obrovskou vyhodou je ze pouzivas iba jeden ovladac.

TV Sony Bravia XR-55A90J, CAM TechniSat TechniCrypt IR CI+ Skylink karta

Matrix44
Registrace: 11/2009

Take mohu potvrdit u Samsungu to funguje na jakoukoliv moderni flashku ci disk. Jak nahravani tak Timeshift. Jedine co je blbe je, ze disk neni za televizi na pevno umistit, takze kdyz ji mas na zdi jako ja tak z ni bud trci kabel nebo ten disk musis prilepit zezadu izolackou. :)

Mikek
Registrace: 7/2011

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra