![]() |
|
Funkce EPG u Technisatu DIGIT ISIO S1Prosím o radu a vysvětlení proč u tohoto přijímače nefunguje korektně EPG. U programů na Skylinku je to v pořádku, mám ale polskou kartu Smart HD+ a tam u některých programů jsou v EPG buď jen 1-2 položky a dál nic nebo např. první 1-2 položky večer pak nic a dál až následující den. I po delší prodlevě to nenaběhne. Je to chyba u nich nebo sw dekodéru? Prosím Dagy2, aby se ozval, z TVfreaku vím, že máš zkušenosti s Technisaty. Díky. |
tadek01
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 97 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
RE: Funkce EPG u Technisatu DIGIT ISIO S1HornetF18 já sem nikde nepsal že ji má vypnutou a ještě jednou já ty další přístroje neznám tak nemůžu posoudit. A přít se o tom nehodlám. Ale vnucovat mi nemusí co sem nenapsal. Já psal o aktualizaci sfi a on to motá se FW je to těžké. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
tadek01Kolego buď v klidu, oni Polaci nemají to EPG OK a je to jak píšeš a ISIO S1 za to nemůže. Jenom se naučte v HL. TP. listu mazat TV a R stanice, které nesledujete, jsou v kódu, servisní kanály a jiné bl-bosti. Víte proč ? R^ :) |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
satman1chcel som ti len povedať, že si plietol dohromady niekoľko problémov ktoré spolu nesúvisia a navyše všetky sa týkajú hlavne prijímača Technistar SIR s funkciou fastscan a žiadneho iného prijímača z portfolia Technisatu.Dlhé vlákno o isiách je hlavne o funkčnosti modulov s kartami a nie o EPG alebo točení motora. 1/ EPG v nastavený čas vždy obehne všetky družice a posťahuje dostupné EPG. Nemôže sa stať, pokiaľ nemáš konflikt v nastavení aktualizácie EPG a FW že by proste sťahovanie z 13E vynechal. Takže ak má nastavené programy zo skylinku a z nc+, epg zapne prijímač a ide po transpondéroch - vidíš to na pribúdajúcich % pri download EPG, potom otočí motorom alebo prepne diseq a pokračuje na ďalšej družici. 2/ FastScan u SIRa (neplatí pre ISIO) má tú vlastnosť, že po naskenovaní nových programov automaticky aktivuje na všetkých programoch EPG. Ak máš 3000 programov tak EPG trvá hodiny kým všetko prejde a nakoniec havaruje, pretože nemá dosť miesta v pamäti na uloženie - viď freak vlákno o S2/SIR Ako to obísť máš napísané v tipoch a trikoch. 3/ točenie motorom má ten problém, že aktualizácie FW bežia z 19.2E. tzn. v noci prístroj zapne (aj keď máš aktualizáciu FW vypnutú v menu!!!) a natočí parabolu na 19.2E a otestuje či je nový FW. Potom keď večer zapneš telku na CT1 trvá to chvíľu, kým motor otočí z 19.2 na 23.5. Dotazy na freaku boli, prečo vždy ráno je anténa natočená na 19.2E keď nikto túto družicu nepoužil. ako to obísť je zase popísané v trikoch. 4/ nastavil som EPG u NC+ na dnes v noci a skúšal tiež EPG na niektorých staniciach. U skylinku v momente prepnutia na daný program sa okamžite EPG sťahuje. toto isté je keď to robí prijímač v noci sám. Behom pár sekúnd má stiahnuté 7 dní EPG. Neviem ako má obslúžené v FW čakanie na stiahnutie EPG, ale u nc+ je sťahovanie EPG podstatne pomalšie. trvá rádove minuty. Ak je sťahovanie v noci urobené s time outom tak po napr. 30sek sa preladí na ďalší TP a to sú tie diery v EPG o ktorých hovoril "tazateľ". EPG je vysielané v nejakom reťazci a keď si naladíš napr. C+ family HD tak vidíš, že sa sťahuje EPG napr. na piatok, potom budúcu stredu, štvrtok a potom na túto nedeľu. Ak to odstavíš skôr, nedeľa ti bude chýbať ale budeš mať už dni za tým. that´s the problem. ešte drobná pomôcka - v menu/nastavení/hw konfigurace (myslím sa to takto volá) máš odkaz na to ako zafungovalo EPG, popis máš na frejku |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
Dagy2Dagy2 no vidíš to trvalo než sem se dověděl že při nastaveném čase aktualizace sfi natáčí motorem na nastavené programy. To sem si nebyl jistý.A ještě jednou sir nemam a mít nebudu a nemam páru co se v něm odehrává. Tak nevím proč mi ho pořád vnucujes. A o FastScan sem nepsal to jen tvoje fantazie. Jak si můžu poplest přijímače které sem v životě neměl vruce a ani sem o nich nic nečetl. To je mi záhada. No ale budiž. Příště si přečti co sem napsal než mi začneš něco vnucovat. Ale dík za odpověď. Já ten přijímač mám dva a půl roku mě nemusíš vysvětlovat ty ptákoviny. Akorát sem ho nikdy neměl na motoru.. |
satman1
![]() |
|
satmancitácie v uvodzovkách:"Ten přijímač je optimalizovaný pro skylink ve spolupráci s okem. Není určen na evropský trh" tu si to poplietol po prvý krát. Všetky ISIO S1 prijímače sú určené pre eu trh, ISIO S je pre nemecky hovoriace krajiny. ISIO pre Skylink ani optimalozvaný skylink neexistuje. "Dovozce o tom psal v nake recenzi. A na konkurenčním fóru TV fr....... Se psali připomínky a přes Omko se to řešilo. Co si pamatuji" tu si to poplietol znova. Riešili sa moduly do ISIO a EPG pre SIRa. Píšem to už tretí krát a ešte stále nevieš čo si poplietol "Na TV freak tak před dvěma roky se tam něco kolem nakych chyb řešilo a posílal na Omko... Asi sem použil špatně slovo neměl sem napsat optimalizován ale návrhy úprav FW." ani optimalizovaný ani FW upravené pre skylink u ISIO neexistuje pochop! viem že nemáš SIR ani si ho nespomínal, ale všetko čo píšeš o optimalizácii a úpravách a riešení problémov sa týkalo SIRa. |
Dagy2
![]() |
|
RE: Funkce EPG u Technisatu DIGIT ISIO S1Vím co mi říkali když mi dávali modul za modulem než to sedlo každý máme svoji pravdu a tím končím. |
satman1
![]() |
|
tak vidíšno len si potvrdil čo píšemISIO = boli problémy s modulmi všetky ostatné probémy sú so SIRom (problémy s fastscan a EPG) ak ti bulikali o úpravách na skylink je wolowina aby obhájili neschopnosť odladiť irdeto modul "ktorý chodí na stole u nich ako víno" a bežný užívateľ po 10min vidí že je to blud. |
Dagy2
![]() |
|
satman 1, Dagy2Když někdo při-OSLENĚ věří Skylinku i Omku a koupí ty Skyl moduly, nebo napodobeniny origošů, tak mám co má. ISIO je jasně na modul CI+ a modul Smit HD CI/CI+ nikdy nezklamal. R^ :) |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
![]() |