![]() |
|
Sport2 HD free SATKoukám,že La Liga tento kanál nenápadně opouští a zřejmě nám budou zápasy Realu a Barcelony do budoucna opět servírovány v té neskutečné mazanici na SD sport1.Včera jsem chvilku vydržel sledovat zápas Realu ale to fakt nejde.Hrozí trvalé poškození zraku. ;)Možná něco bude na HU Sport1 HD,ale když to s velkou slávou spouštěli tak tam jako hlavní trumf tahali právě atraktivní zápasy La Ligy. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 461 |
![]() |
|
RE: Sport2 HD free SATBože jak si naivní :laughing: |
jiri51
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 412 |
![]() |
|
Naivníjsou především bych řekl oni.Možná dost lidí tento program oslovil a ten jejich HD balík si začali platit.Ovšem do budoucna zase rychle přestanou. ;) |
hobo
![]() |
|
RE: Sport2 HD free SATNa buduci tyzden La liga v sobotu na Sport2 HD a v nedelu na Sport1 ako doteraz.Neviem kde pozera hobo Sport1,v Magiu obraz perfektny. |
viki2
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 195 |
![]() |
|
Sport1je jedna velká tragedie jak na Skylinku tak na freeSat.Obdobně Sport2.Jinak tuto sobotu a neděli tomu tedy tak nebylo ako doteraz. ;) |
hobo
![]() |
|
Příštítýden také nevidím ako doteraz. :-/ |
hobo
![]() |
|
RE: Sport2 HD free SATmám sport2 na freesatu v hdéčku a obraz jak lusk a ani v sd se mi to nezdá nějak špatny .Rozhodně koukám teda přes led samsung 139cm a přijímač Golden media spark triplex T2 .Každý má jiný názor. |
marksony
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 823 |
![]() |
|
RE: Sport2 HD free SATme ten obraz nejak nevadi stejne nemam HD pristroj tak uz jsem si zvykl na obraz :))) |
mikel
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 297 |
![]() |
|
Nebavímse o kvalitě obrazu sport2 HD.Bavím se o včerejší kvalitě obrazu ze zápasu Realu Madrid na programu sport1.Pokud toto někdo nazve vubec obrazem tak nemám co dodat. Rv A pokud se nepletu tak v sobotu bude v této exelentní kvalitě Real-Barca. |
hobo
![]() |
|
marksonyNetvrdil bych,že Philips řada 9 a Vantage 7100S přes co to sleduji já, nějak nepříznivě ovlivní kvalitu obrazu.Lépe řečeno té hruzy co byla k vidění včera. ;) |
hobo
![]() |
|
RE: Sport2 HD free SATJsem zvedav na Skylink jestli v dohledne době také preklopi Sport2 MPEG-4/SD do HD verze.Jinak k te kvalite Sport1.Kdyz byl vlastniem TP 12070/H jeste Cslink,tak byla kvalita obrazu na obou programech Sport o něco lepsi.Myslim tim v obdobi zhruba před 2,5 az 3 lety,pak doslo před 1,5 rokem k presunu nekterych programu z TP 11992 od Skylinku a kvalita obrazu obou sportu sla o dost dolu.I když se vypl Sport2 od CSlinku na TP 12070/H tak je to stále bohužel bida.Podle me je to zmrsene nekde na trase k uplinku od Skylinku. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
RE: Sport2 HD free SATTie dva sporty 1,2 su ako webcam....To asi v tom Lux&Burgu na taky hnoj by necumeli....... :zombie: :dead:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
Přesně taklikére konečně soudná reakce.Ale ten včerejšek mně fakt dostal.Třetí kopie VHS byla tak nějak na srovnatelné urovni. :laughing: |
hobo
![]() |
|
RE: Sport2 HD free SATNiektore prenosy su nepozeratelne okrem CRT. Tam to ujde. Ale bez ohladu na to skylink by uz mal investovat do TP, alebo vyhadzat odpad a sustredit sa na kvalitu. Lenze casto platia prave tí, co vysielaju hnoj, takze kto za koho kope? :(Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Sport2 HD free SATSkylink v zivote nezacne zaujimat kvalita.. Inak sport1 a 2 na tejto platforme je jeden mega grc a hnoj. A takych programov tu zial je a bude pozehnane.. |
zdenoh1975
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 187 |
![]() |
|
Takžev neděli ráno v 6 se mužeme podívat na EL Clasico na Sport2 HD. ;)To není jaksi zatím tak jak to bylo ještě nedávno.A to ještě v tom dopočítaném SD hnusu. Rv |
hobo
![]() |
|
hobojá neříkám že philips řady 9 a vantage 7100s je špatná výbava ,pouze jsem napsal že mi ten sport2 v sd nepřipadne nějaký nekoukatelný na mé ledce .čus. |
marksony
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 823 |
![]() |
|
marksonyPokud si měl čas a podíval se včera na ten obraz sportu 1 SD tak si přeci musel jít zvracet.A to je jádro pudla. :laughing: |
hobo
![]() |
|
![]() |