![]() |
|
slovak sportnevíte někdo kdy budou zařazeny slovak sporty 1,2,3 do Upc (jestli vůbec budou) |
ewas
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 91 |
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 7 8 9 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 220 | |
![]() |
|
pierrepetrto myslíš vážně, ten dotaz? Pracovni asi chodi stale ze stejných adres.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
kubíčkuano,souhlasím,ale jen ze stálých zákazníků,ty nový házíš do koše? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
pierrepetrty jsi neuvěřitelnej . Pokud přijde novy zákazník emailem tak prumerne inteligentni čtenář posty to v 50 emailech pozna za dvacet vterin . A to 90 procent emailu mazu bez otevření. (jak ve školce s tebou)Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
kubíčkua jak ten pošťák pozná nového zákazníka a přepošle na mobil R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
kubíčkusmekám před takovým inteligentem,5 mailů za 2s?,nejsi náhodou z Chvojkovice Brod? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepetrKlidně si těch e-mailů s nickem joscer založ kolik chceš, mě nebude obtěžovat pošta ani v jednom z nich. A o to jde, ne?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: slovak sportdes a hruza s tebou. Kdybys alespoň četl to co pisu, když už reaguješ. A s takovymhle materialem se tady musí pracovat. Ale neboj , bude líp. Tak zas někde někdy az budeš mit lepší den.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
RE: slovak sportbylo pro pierrepetr.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
jak píše ewasotázka zněla, nevíte někdo kdy budou zařazeny slovak sporty 1,2,3 do Upc |
qwer
Registrace: 10/2013 Příspěvků: 46 |
![]() |
|
qwernejsi ty v.lnevim.. :/
|
sawe
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 532 |
![]() |
|
Megoasi se něco změnilo,dle tvé rady jsem učinil dotaz na parabola.cz a dostal jsem tento vzkaz,který je jiný ,než pravidlo č.5vzkaz Vzkaz od provozovatele webu. Děkuji Vám za Vaši připomínku k pravidlům webu parabola.cz. V diskusních místech na webu parabola.cz je zakázáno zveřejňovat osobní údaje - vlastní i jiných uživatelů (e-maily, telefony, adresy, rodná čísla atd.). Budete-li mít další připomínky nebo náměty, prosím, napište na e-mail redakce. Děkuji. R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
pierrePokiaľ je to tak,tak by sa táto zmena mala objaviť v pravidlách,pozisťujem viac.Octagon 8008 mini
Karty SKY DE, Skylink
Astra 19.2E,23.5E,Thor 0.8W
|
Mego
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 965 |
![]() |
|
pierrepetrJsi neuvěřitelnej a neumíš číst pravidla, tam je to napsané JASNĚ. Já mám z redakce dokonce odpověď jiného znění a to i s datumem a podpisem.(již jsem do diskuse kopíroval) Což u tvého odstavce chybí. Pro mě jsi nevěrohodný.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
pozor-pozorMístní nejchytřejší guru a novodobý admin má jako vždy ty nejsprávnější správy, jako obvykle jen on má pravdu i když jí nemá. Rv :laughing:Takových správ s podpisem ti tady napíšu o kolik si řekneš. :-/ :laughing: A nesnaž se mě přesvědčovat ok. ;P A o inteligenci nemá cenu psát. R^ Ať teda někdonapíše či změní pravidla když se i admin začíná v tom topit. |
slávista
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
kubíček nevěrohodnýhttp://www3.zippyshare.com/v/4809855/file.html,už mě to svítí na první stránce dva dny,ještě napiš,že je to moje fotomontáž ,pane chytrý R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
slavistaNikto sa netopi,ani nebude,tu ide o princíp a nie hranie sa na chytrého.Pokiaľ sa zakážu osobné adresy,tak sa zakážu,ak sa zvolí iná alternativa,tak to bude inak.Daj dobrý návrh a možno sa práve ten tvoj uchytí.Každá rada je vítaná...Diskusiu si tvoríte Vy... Octagon 8008 mini
Karty SKY DE, Skylink
|
Mego
![]() |
|
levá nebo pravámožná trochu rozumu?možná změnit nebo vypustit slůvka 5) zveřejňovat informace o ostatních osobách, firmách či společnostech (např. adresy, telefony, rodná čísla) nebo třeba zakázat veškerý styk !!! :lookaround: |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
MegoNevím jak ty si tady či u vás představuješ pojem"adresa" ale já si pod pojmem adresa představuji třeba místo bydliště.A pak pojem adresa je taky mail nebo to není adresa??a že si to každý vysvětluje po svém za to já nemůžu, a návrh jsem dal několik. A že to je v pravidlech napsáno"dvojsečně" je problém adminů či majitele aby to změnil. to je můj názor. A řešení trvá nějak dlouho,alespoň se zamezí zbytečným dohadům. oK? |
slávista
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
slávistataky jsem to v pravidlech viděl nepřesně,proto jsem napsal do redakce a už dva dny mě tady svítí odpověď,která to jasně vysvětluje,není co řešit,jen to opravit v pravidlech,jinak to vidím jen já R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
tonek to napsal jasne.re: 5) zveřejňovat informace o ostatních osobách,firmách či společnostech pokud někdo nerozumi slovu"o ostatních" tak je mně ho lito. Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
kubíčkupro mě jeVzkaz od provozovatele webu.,se včerejším datem nadřazen nad rok starou úpravou pravidel,na tahu je provozovatel,který jistě upraví pravidla tak,aby byla takto jasně srozumitelná všem R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: slovak sportpokud jsou pravidla takto napsana tak není o cem diskutovat a pokud ma redakce jiny názor musí nejprve změnit pravidla. obracene to opravdu nejde. To snad dokáže pochopit i prumerne inteligentní čtenář. (ze to nechape slavista to se pochopit da)Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
připouštím,že tento chaos je zbytečný,stačilo tuto informaci zviditelnit všem registrovaným a ne jen mě,chápu to jako odpověď na můj dotaz,proto byla odpověď zviditelněna jen pro mě,pokud má někdo s tímto problém,můžete se obrátit na redakci,tak jak bylo doporučeno mě a tak jsem taky učinil R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
kubíčkuto je jednoduché,řiď se pravidly,ta informace byla adresována jen mě,já se budu řídit touto včerejší,už je jasno,nebo ještě nějaký problém? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
kuba/pierreZaslal som dotaz p.Vyleťalovi k tomuto problému,poriešenie a verdikt som nechal na neho.Mail bol odoslaný dopoludnia.Octagon 8008 mini
Karty SKY DE, Skylink
|
Mego
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 7 8 9 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 220 | |
![]() |
|
![]() |